18 травня 2004

Архів

Публікації

Руслана – дитя нової України

Учасник колись легендарної групи Modern Talking Томас Андерс: "Пісня переможниці не є піснею як такою, але фантастично представлена. І жінка ця дуже приваблива". На честь Руслани у Стамбулі вже встигли назвати музичний клуб. Німеччина вже чекає на англомовний альбом, що вийде у червні, а також на турне Руслани країною.
Новини
21:58
Подав у відставку президент "Укртранснафти" – він був за використання "Одеса-Броди" на Європу
"Я вже написав заяву про звільнення. Я бачу, що при тих повноваженнях, які були у мене досі, було досить важко
21:39
Ахметов агітує проти Суркіса
Президент футбольного клубу "Шахтар" Ринат Ахметов виступає проти того, аби Григорій Суркіс був переобраний на посаду президента Федерації футболу України.
20:58
Микола Оніщук: "Можливо, в 2014 ми прийдемо до мажоритарної форми виборів"
Як ви збиралися створювати власну фракцію, маючи 7 багнетів? Микола Оніщук: Ви знаєте, це – не мало. Той, хто працює в політиці – той знає, що 7 народних депутатів – це вже досить потужна група. Ті, хто розумніший – розуміють, що потім прийти і щось пропонувати партії буде вже не цікаво.
20:37
Варцаба отримає генеральські погони від Медведчука та Білоконя за спецоперацію проти "Нашої України"
10 по 15 травня начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба таємно відвідав Київ, де мав зустрічі з міністром внутрішніх справ Білоконем та главою Президентської Адміністрації Віктором
20:08
Нові звинувачення Тимошенко – шизофренічна маячня з Банкової. Скоро її звинуватять в отруєнні Кличка
Звинувачення на адресу Юлії Тимошенко в погрозах та вимаганні збирати компромат на Кучму, висловлені її помічником Боровком, є провокацією, розробленою
19:48
Капкан для Януковича в Європейському суді з прав людини
Прокуратура Донецька обвинуватила Салова в поширенні листівок "про смерть Кучми від алкогольної інтоксикації". Із записів Мельниченка з’ясувалося, що справою проти Салова переймалися Кучма і Янукович. Зокрема, як випливає із записів, Янукович погодився з Кучмою, що треба "підвісити на ніч за яйця" суддю.
19:30
ПРОДІ СКАЗАВ ЯНУКОВИЧУ: УКРАЇНУ НЕ ЧЕКАЮТЬ У ЄС, ЇЙ КРАЩЕ БУТИ СУСІДОМ
Глава Єврокомісії Романо Проді знову заявляє про відсутність в України перспектив стати членом Євросоюзу в найближчому майбутньому.
18:28
Мартинюку сподобалося в Страсбурзі, а спостерігачі Ради Європи так і не отримали запрошення
Рада Європи чекає офіційного запрошення від України про направлення спостерігачів на час виборів президента.
17:43
За вибухи під Мелітополем офіційно обвинувачено шістьох військових
Військова прокуратура Південного регіону України висунула збвинувачення шістьом військовослужбовцям, які причетні до виникнення надзвичайної ситуації на військовому складі у Новобогданівці Запорізької області.
16:59
Губський, Гавриш і Задорожній створять нову партію?
Вже на цьому тижні в парламенті оголосять про створення нової політичної сили на базі новоствореної фракції "Демократичні ініціативи – Народовладдя".
16:44
Янукович запросив генсека НАТО в гості до Руслани. Той нагадав про необхідність свободи слова
У відповідь на це Янукович сказав, що хотів би запросити Хооп Схеффера до України наступного роцку, коли "Євробачення" проходитиме в Україні, і "Руслана представлятиме Україну всій Європі".
16:08
Бжезинський "дуже" задоволений, що Буш їде в Україну
Колишній радник президента США з національної безпеки Збігнєв Бжезинський "дуже" задоволений тим, що колишній президент США Буш відвідає
15:43
Ющенко привіз євреям грудочку землі з Освенціму і пообіцяв до останнього боротися з антисемітизмом
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко обіцяє боротись "до останнього подиху", щоб "єврейського питання" в Україні не існувало.
14:46
Но пасаран!
Ця стаття – подяка людям, які зголосилися допомогти в непростий час. Ми готуємося дати бій, і ми упевнені, що правда на нашому боці.
14:44
РАДА ЄВРОПИ ЩЕ РАЗ СПРОСТУВАЛА ТЕМНИК МЕДВЕДЧУКА
Президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Хервінг Ван Стаа підтверджує, що звіт про вибори мера Мукачевого, який не визнав результати
14:38
Васильєв каже, що у справі журналіста Георгія Гонгадзе "все почато з чистого аркуша"
У справі журналіста Георгія Гонгадзе "все почато з чистого аркуша". Про це заявив генпрокурор Геннадій Васильєв у понеділок на зустрічі з головою Спілки журналістів Ігорем Лубченком.
14:14
США пояснюють, що Україні вигідніше не запускати "Одеса-Броди" в реверс
Україні доцільніше використовувати нафтопровід Одеса-Броди в прямому напрямку, вважає посол США в Україні Джон Гербст.
14:05
ГЕРБСТ: НЕЧЕСНІ ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА ПОГІРШАТЬ ВІДНОСИНИ УКРАЇНИ З США
Якщо президентські вибори в Україні пройдуть недемократично, це може негативно вплинути на її відносини з США, вважає американський посол Джон Гербст.
13:47
Наступного тижня в Ялті Кучма збере Путіна, Лукашенка і Назарбаєва
23-24 травня в Ялті відбудеться зустріч глав держав-учасників Єдиного економічного простору, на якій буде обговорюватися стан і хід реалізації заходів щодо формування ЄЕП.
13:45
Замість Чалого питанням про євроінтеграцію поки буде курувати Шамшур
Заступник міністра закордонних справ Олег Шамшур буде курувати питанням про європейську інтеграцію в МЗС замість звільненого Олександра Чалого.
13:23
Ахметов втілив свою давню мрію
Румунський тренер турецького "Бешикташу" Мірче Луческу став новим тренером донецького "Шахтаря".
12:05
Сергій Ківалов хоче повернутися до Одеси?
Якщо вірити рейтингам на каналі 1+1, довибори у 136 округу Одеси вже виграла Тетяна Кивалова. Ще цікавішим є те, що Сергій Кивалов не поспішає знімати доньку з реєстрації. Кому ж потрібна відставка Кивалова-страшого? Чи не простіше зняти його указом президента? Відповідь на це запитання – така форма відставки найбільш прийнятна для нього самого.
11:13
Силовики і Грищенко секретно доповідатимуть про українців на війні в Іраку
Парламент ухвалив рішення заслухати в середу в закритому режимі керівництво силових структур і МЗС щодо перебування українських миротворців в Іраку.
11:07
Вірсма: відставка Чалого не піде на користь стосункам України і Євросоюзу
Голова Комітету Європарламенту у справах зв'язків із Україною Ян-Марінус Вірсма висловив жаль з приводу відставки першого заступника українського міністра закордонних
10:56
Із СДПУ(о) пішло 23 особи через події в Мукачевому
У Криму 23 сімферопольці вийшли зі складу СДПУ(о) на знак протесту проти причетності керівництва партії до фальсифікації виборів міського голови Мукачевого
10:34
У парламенті презентуватимуть книгу, присвячену Гонгадзе
В середу, 19 травня о 12 годині, у Верховній Раді в прес-ложі відбудеться прес-конференція і презентація книги Ярослава Кошіва "Обезголовлений. Убивство журналіста".
10:21
Єврокомісія може запропонувати Україні перспективу членства в ЄС
Європейська комісія зможе запропонувати Києву перспективу членства
00:00
У КИТАЇ РОЗБИВСЯ УКРАЇНСЬКИЙ ЛІТАК. 6 УКРАЇНЦІВ ЗАГИНУЛО
Вантажний літак Іл-76, що розбився у вівторок біля північно-західного китайського міста Урумчі, належав Україні і був орендований азербайджансько
00:00
Помічника Тимошенко змушували збирати компромат на Кучму і відкривати на нього рахунки?
Помічник Юлії Тимошенко Володимир Боровко стверджує, що вона йому погрожує. Сама Тимошенко називає це "абсолютною неправдою" і провокацією.
Реклама: