1 травня 2005

Архів

Публікації

Перший канал: прорив

Ми працюємо не на владу чи опозицію, політиків чи власників - цей канал працює на інтереси громади. Від комерційних каналів наша компанія відрізняється тим, що вимірює успіх не лише грошима. Від того державного телебачення, яке роками нівелювало авторитет професії, Перший канал відрізняється тим, що демонструє неупереджену і якісну роботу.
Новини
22:42
Тимошенко не поддерживает идею Ющенко и называет оппозицию "шаманами"
Премьер-министр Юлия Тимошенко заявляет, что при пересмотре объектов, приватизация которых была сомнительной, собственник будет иметь привилегии.
22:13
Порошенку шкода Мельниченка
Секретар ради національної безпеки Петро Порошенко вважає, що Микола Мельниченко має приїхати в Україну та надати всю інформацію щодо вбивста Гонгадзе.
20:44
Тимошенко каже, що інфляції не буде
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що ведення грошової політики – це преференція Національного банку України.
20:12
ТИМОШЕНКО ОБІЦЯЄ НІКОЛИ НЕ ПОДАВАТИ У ВІДСТАВКУ
18:35
Гриценко продає мертвий підводний човен
"Виходячи з оцінки військової загрози і задач збройних сил зараз і на перспективу, то ці човни не потрібні. Ми змушені приймати рішення, які потрібно
16:37
Червоненко каже, що не зривав мітинг під Леніним
"При цьому Червоненко поводився нагло і цинічно, постійно ображав учасників
16:12
Ющенко вважає, що все "іде ладом" і зберіг політкоректність
15:03
Лукашенко через образу на Ющенко й Буша не відпускає українців
Особливим відношенням білоруської влади до України пояснює міністр закордонних справ Борис Тарасюк відмову Білорусії відпустити затриманих у Мінську п'ятьох
14:01
Симоненко зібрався пікетувати Ющенка, а Вітренко покаже кіно
Учасники мітингу лівих сил з нагоди Міжнародного дня солідарності 1 травня в Києві закликали об'єднатися в потужний лівий фронт проти правлячого режиму.
13:26
Польща знову запропонувала Huta Czestochowa донецьким
Уряд Польщі відмовився ухвалювати рішення щодо пропозиції індо-голландсько-британського концерну Mittal Steel по придбанню польського металургійного комбінату
12:35
Ахметов залишається в Україні, розповідає анекдоти і не хоче назвати арешт друга репресіями
Почесний президент футбольного клубу "Шахтар" Ринат Ахметов заявляє, що не має наміру виїжджати з України, а також позбуватись шляхом продажу своїх бізнесових активів.