1 червня 2001

Архів

Новини
18:24
Конкурс прем'єрських талантів:
Ющенко vs Медведчук – 57:1
Якщо Ющенку було наказано "вкалувати" волею "гаранта", то Кінаха саме життя має змусити працювати не покладаючи рук. Зараз тільки 77 осіб з півтори тисячі опитаних УП – 4,9% – вважають Кінаха найбільш гідним претендентом на посаду голови уряду. Але найбільше здивував Медведчук.
17:56
Смерть депутата Кононенка – нещасний випадок
16:43
Як перемогти політичній опозиції (з бібліотеки ненаукової фантастики)
Для початку треба сісти і чітко один одному заявити у вічі, що вони погоджуються на варіант, де Ющенко — Президент, Тимошенко — Прем'єр, Мороз — голова Верховної Ради, і друге — що нинішні повноваження мусять бути змінені в бік послаблення президентської влади і посилення повноважень парламенту та коаліційного уряду.
16:39
Потебенько проявив прокурорську солідарність у конфлікті з Замковенком
16:09
Врятовано від вогню залізничний вокзал
16:04
Росія готова приватизувати українські газопроводи
15:58
МВФ вітає призначення Кінаха прем'єром України
15:12
Генеральний прокурор не бачить. Не чує і не відчуває
"В нас немає необхідності тримати труп в морзі, оскільки всі необхідні зразки були взяті", - говорить генпрокурор. Зараз питання зберігання тіла "вже не питання прокуратури, а Міністерства охорони здоров'я, якому належить судово-медична експертиза і морг", каже Потебенько.
14:35
Губернатор Закарпаття пішов у відставку
13:34
Чи будуть у міліціонерів водомети для розгону демонстрацій?
Кабінет міністрів виділив МВС України 4 млн. грн. на придбання спеціального обладнання, необхідного для забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів. Дехто зробив висновок, що на ці гроші міліція буде закуповувати водомети та гумові кийки.
12:33
Свого колишнього заступника Кінах призначив керувати службою прем'єра
12:01
Кучму підтримали 133 одномандатника
11:44
"Репортери" просять Кучму про ще одну експертизу
Невгамовні "Репортери без кордонів" не полишають спроб вплинути на Кучму. На його ім'я генеральний секретар організації Робер Менар написав чергового листа, де обурюється "неповагою" української влади до близьких Георгія та спробою "якнайшвидше поховати цю справу".
10:47
Україна вітає тісні зв'язки з Росією. Прагнення підтримати інтеграцію двох економік зростає
Що б не розповідав президент Кучма західній аудиторії про зовнішню політику своєї країни, його сигнал російській аудиторії досить ясний. Головний пріоритет України зараз – тісні зв'язки з Росією. Захід може почекати.
09:50
Український держсекретар Яцуба – лобіст російських інтересів?