1 грудня 2000

Архів

Новини
20:08
Медведчук вірить у вітчизняних експертів
У діях Мороза наявні ознаки злочину. Таким спостереженням із громадськістю поділився головний адвокат України і її "гаранта" Віктор Медведчук, який вважає, що Мороз не мав права звинувачувати з трибуни Верховної Ради посадових осіб держави у причетності до зникнення Гонгадзе.
19:40
П'ять годин про газ - десять років розстрочки
Мінський раунд газових переговорів не став останнім етапом перед оформленням нових відносин України та Росії. Не дивлячись на значний прогрес, ряд моментів, як і раніше, залишаються неурегульованими.
18:53
Литвину пропонують врятувати "чесну репутацію". За великі гроші
Знаючи про Вашу особисту зацікавленість у процесі, пов'язаному зі скандальним обвинуваченням у справі Гонгадзе вищих посадових осіб України, готові надати інформацію, що підтверджує технічне синтезування елементів звучання голосу...
18:06
До України їде десант журналістів
Міжнародна Федерація журналістів, яка базується у Брюсселі, планує направити до України спеціальну місію для з'ясування обставин зникнення Гонгадзе. До групи журналістів мають приєднатися їх американські колеги.
15:54
Хто викупить Україну
Президента Леоніда Кучму не обходить звідкіля прийдуть закордонні капітали, аби лиш вони були. А появляються, майже виключно, російські.
14:07
Невже імідж України може ще постраждати?
Міжнародний імідж України у зв'язку зі скандалом навколо оприлюдненої Морозом плівки може змінитися тільки під впливом подальшого ходу розвитку подій, вважає голова парламентського комітету з закордонних справ Ігор Осташ.
13:20
ОБСЄ допоможе ідентифікувати плівку Мороза та пізнати тіло
Пройшло вже два тижні відтоді, як почалася експертиза тіла, знайденого нами у Таращі. Весь цей час ми нічого не знаємо про те, які хоч би попередні результати дослідження. Навіть такі дані, як група крові загиблого, залишаються для нас, колег Георгія, і його близьких "таємницею слідства".
11:33
Стенограма та аудіозапис, який був отриманий О. Морозом від офіцера СБУ
Текст "на суржику" та англійською
11:18
Справу проти Лазаренка в США можуть закрити
Дві новини від "каліфорнійського в'язня". Засідання про звільнення Лазаренка на поруки знову відкладається – до 6 грудня, але справу проти самого екс-прем'єра у США можуть взагалі закрити.
11:15
Запис Мороза - провокація іноземних спецслужб, заявляє Кучма
Кучма відкидає всі звинувачення на свою адресу про причетність до зникнення Георгія Гонгадзе і навіть заявляє про те, що в цьому скандалі замішані "іноземні спецслужби".