2 січня 2009

Архів

Публікації

Навіщо нам Україна?

Для кожного з нас, для кого фізичне і духовне життя є однаково важливим, власна держава є об'єктивною потребою самим вирішувати свою долю - вибирати і змінювати капітанів корабля "Україна".

Соціально-економічні моделі розвитку України: міфи і реальність

У нас відсутні зрозумілі моделі пересічним громадянам у політичних партій. У нас діють всі моделі відразу, а отже немає жодної.

Виклики свободи

Для правлячого класу і влади, яка його обслуговує, немає небезпеки у переформатуванні парламентської коаліції. Так само, як немає небезпеки і у нових виборах, які залишать у Верховній Раді ті самі персоналії. Справжня небезпека для них – пряма дія громадян. У першу чергу – дія у вигляді вуличних протестів.
Новини
18:59
НАФТОГАЗ НЕ ВИЗНАЄ БОРГ У 614 МЛН ДОЛАРІВ
"Нафтогаз" заперечує наявність заборгованості за спожитий у листопаді-грудні 2008 року імпортований газ і спростовує останні заяви офіційних представників "Газпрому".
18:37
Росія вирішила теж піти в атаку на Європу
Російська сторона не бачить необхідності посередництва Євросоюзу в переговорах між
17:54
Словаччина готова допомагати Україні
Словаччина готова підтримати Єврокомісію у тому, щоб залучити європейських фахівців до переговорів між Україною та Росією в газовому питанні.
17:37
Нафтогаз не шантажував Газпром, а попереджав
У Нафтогазі заявляють, що лист про те, що неоформлений російський газ у 2009 році може бути конфіскований, не є шантажем.
17:01
Газове питання без Ющенка і Медведєва не вирішити?
У Нафтогазі припускають, що газова суперечка Росії й України завершиться до Різдва, можливо за участю глав двох країн.
16:30
У Газпромі поскаржилися, що Нафтогаз їм відмовив
"Нафтогаз" усунувся від переговорів з "Газпромом", договір на 2009 рік усе ще не підписаний.
16:08
ГАЗПРОМ: УКРАЇНА ВИННА ЩЕ 614 МЛН. ДОЛАРІВ
"Газпром" 11 січня одержить від "Нафтогазу" 1,5 мільярда доларів за поставлений наприкінці 2008 року газ і називає штрафні санкції в розмірі 614 млн. доларів.
15:10
МІЛІЦІЯ ПРОВОДИТЬ ОБШУК У САНДЕЯ АДЕЛАДЖИ
В рамках розслідування кримінальної справи щодо діяльності фінансової компанії "Кінгз Кепітал" київська міліція розпочала обшуки на місцях роботи та проживання пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджи.
14:34
Яценюк: ціна в 418 доларів – це "забаганки Газпрому"
"Ключовий індикатор - біржова ціна на нафту, яка у 2008 році впала із 148 дол. за бар. до 38, тобто майже в 4 рази. Тому ні про які 418 дол. не може йти мова. Це ж економіка, а не забаганки", - заявив Яценюк.
13:56
У ЄС вирішили поки не влазити в газову суперечку Росії й України
Головуюча в ЄС Чехія заявила, що газовий конфлікт між Росією й Україною є
13:41
Україна проситься на зустріч з газовою групою ЄС
Україна заявила про свою готовність взяти участь у засіданні координаційній газовій групі Європейського Союзу, яка запланована на 9 січня.
13:13
Ющенко зупинив рішення Тимошенко про в.о наступника Семенюк
Президент Віктор Ющенко зупинив розпорядження уряду про призначення в.о. голови Фонду Держмайна Дмитра Парфененка.
12:28
Ющенко не хоче пускати Тимошенко до рефінансування банків
Президент звернувся до Конституційного суду щодо конституційності статті Державного бюджету, яка стосується обмеження права Національного банку одноосібно здійснювати
12:05
Європа закликає Росію і Україну не псувати репутацію
З огляду на газову суперечку між Україною і Росією, президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу закликав обидві країни довести свою надійність як постачальників енергоносіїв до
11:33
ФОТООпубліковано лист Нафтогаза з "шантажем" Газпрому
"При надходженні в газотранспортну систему України такого газу він буде ідентифікований як газ невизначеного власника, що може привести до його вилучення (конфіскації) відповідно до законодавства України", - говорилося в листі.
10:48
Ющенко особисто посилив інформаційну атаку на Європу
Президент Віктор Ющенко направив листи європейським лідерам і президенту США з поясненнями позиції України щодо газового спору з Росією.
10:23
Український газовий десант рушив на Європу
В п’ятницю вранці українська делегація відбула до низки країн Європейського Союзу для зустрічей з урядовцями і обговорення ситуації транспортування російського газу в Україну і
09:57
США закликали Україну і Росію швидше розібратись з суперечкою
Державний департамент США висловлює стурбованість Тим, що Газпром зупинив поставки газу в Україну.