2 лютого 2001

Архів

Новини
19:48
Лазаренко виявився гангстером
У справі Лазаренка новий поворот. В обвинуваченнях, висунутих США екс-прем'єру, з'явився перший пункт про злочин проти "резидента США". Їм є соратник Павла Івановича Петро Кириченко, який стверджує, що Лазаренко вимагав у нього гроші. Також офіційно підтверджено - екс-прем'єр виступить в Конгресі США.
18:10
Тимошенко – мінус сім. Суркіс – мінус чотири
У рейтингу бізнесу-еліти СНД Юлія Тимошенко опустилася на сім позицій. Вона позбавилася призового "бронзового" місця і втратила "бали впливу". Її головний публічний ворог Григорій Суркіс навпаки, збільшив вплив, хоч одночасно також скотився в загальному рейтингу. Крім них, українців там більше немає.
17:41
Голоси на плівках Мельниченка справжні, підтверджує Генпрокуратура
Прокуратура визнала факт підслушки президента. Плівка Мороза була "дійсно" складена "з текстів розмов президента України, в тому числі і здобутих шляхом підслуховування доповідей керівників правоохоронних органів".
15:00
Ні - коаліційному уряду
Найближчим часом коаліційного уряду в Україні не буде. Проти цього виступають і "верхи" і "низи". Наприклад, консультації прем'єра з парламентаріями показали, що переважна більшість фракцій більшості не наполягає на формуванні коаліційного уряду.
14:29
Знайди себе в списку "жертв" податкової адміністрації
Державна податкова адміністрація оприлюднила список 178 "жертв", які підлягають плановій перевірці цього року. Тримайтеся, колеги, і якщо ви з полегшенням не знайшли ваше видання в списку, не впадайте у відчай. Є ще позапланові перевірки.
13:43
Колективне фіаско генпрокуратури
9 лютого об 11:30 в Печерському суді розпочнеться розгляд справи за скаргою Лесі Гонгадзе на дії заступника генпрокурора Баганця та слідчого з особливо важливих справ Василенка. Засідання буде вести сам голова райсуду Замковенко. Суд буде мати відкритий характер.
23:28
Друге пришестя Вадима Рабиновича
Вадим Рабинович, оголошений півтора роки тому персоною нон-грата в Україні, повернувся на батьківщину. Де він в зараз знаходиться фізично – не має значення, головне, що його інтереси мають київську прописку. І для їх захисту екс-олігарх кидає важку артилерію.