2 лютого 2002

Архів

Новини
18:21
Російський журналіст Леонтьєв при слові Україна хоче в туалет. Він не збирається вибачаться перед дружиною Ющенка
"Припустимо, в племені Мумбо-Юмбо відбувається судовий процес, на якому президента Буша засуджують до відрізання дітородного органу. Це не означає, що вони можуть розраховувати, що відрубаний дітородний орган буде ним посланий в порядку виконання їх присудження", - додав Леонтьєв.
17:48
США вважають, що від виборів залежить, чи уникне Україна авторитарного режиму
Чи зможе Україна функціонувати як демократична держава, і чи вона не скотиться до авторитарного правління? Відповідь на ці питання мають дати березневі вибори, вважають американські аналітики із Центру Стратегічних та Міжнародних Досліджень.
16:39
Важкохворих на виборах не буде. Зате буде Вересень
Центрвиборчком України в суботу зареєстрував два партійних списки кандидатів в депутати - Соціал-демократичної партії України і блоку "Зубр".
15:43
У "Нафтогазі" планують заміну керівництва. Має прийти людина Дубини
За даними джерела, це викликано незадовільним станом розрахунків з постачальниками газу в Україну.
14:55
У ТИМОШЕНКО ПІДТВЕРДИВСЯ ДІАГНОЗ "ВНУТРІШНЬОЧЕРЕПНА КРОВОТЕЧА"
"Це вважається важкою внутрішньочерепною травмою. Лікарі не кажуть нічого конкретного про терміни лікування, що нас і засмучує", - зазначив
14:08
Україна нелегально продавала танки Талібану?
В останньому числі видання Jane's Foreign Report зазначається: "Нещодавно було отримано докази, за якими очевидною постає причетність високопосадових українських представників до експорту великих кількостей озброєнь впродовж дев'яностих років". 1995 року Україна експортувала до двохсот танків Талібану.
12:28
"Аль-Джазіра" оголосила війну CNN
12:27
Є надія, що журналіст, захоплений у Пакистані, живий, але ЗМІ США відкликають своїх співробітників
12:18
До нас їде ревізор?
Пола Добрянські, заступник Державного секретаря США з питань глобальних справ прибуває у Київ 5 лютого. Той факт, що пані Добрянська перетинає океан виключно заради візиту у Київ свідчить про стурбованість офіційного Вашингтону перебігом української виборчої кампанії.