2 квітня 2001

Архів

Новини
22:27
Дихання холодної війни в Україні
Держава на стратегічному перетині шляхів, де непопулярного і неприємного керівника осаждає опозиція. Він хоче, щоб американці надали йому політичну підтримку, в обмін на це він обіцяє підтримати стратегічні інтереси США в його регіоні.
17:24
Грантоїди
Рішення американської влади про виділення 750 тисяч доларів на розвиток незалежної української журналістики однозначно свідчить про те, як недалеко відійшла Україна від старого комуністичного тоталітаризму і як близько вона стоїть біля нового посткомуністичного тоталітарного пригноблення свободи слова.
17:05
Вадим Долганов теж критикував президента...
98-го року
"Я ніколи не ховав своїх політичних уподобань і не змінював. Вони є досить стійки. Чому я, як журналіст, не маю права на свою позицію? Ви маєте право і я маю право. І саме з цим я пов'язую бажання пана Ющенка заткнути мені рота як журналісту", - заявив Долганов в інтерв'ю УП.
16:09
Грати і граблі
Історія боротьби нашої прокуратури з деякими "правопорушниками" вчить лише тому, що нічому вона, прокуратура, насправді навчитися не здатна. Коли востаннє наші охоронці закону давали підстави говорити про свою правоту, про незаангажованість і незапопадливість у розслідуванні "гучних справ", про відсутність політичного замовлення на свою роботу, про безкорисливість у тиску на тих, чия совість нечиста?
15:13
Коментар: Литвин жаліє Долганова. А Бродський ненавидить
Глава адміністрації президента здивований тією лавиною критики, яка іде на адресу президента НТКУ Вадима Долганова. Бродський же готовий до захоплення студії УТ-1.
14:29
Вадим Долганов. Спеціально для Віктора Ющенка
Керівник державного телебачення марить. Ставлячи під загрозу черева читачів, що ризикують надірватися від реготу, все ж повідомимо – Долганов записався до лав журналістів-жертв утисків свободи слова.
14:29
Куди піде Київ, туди піде і Східна Європа
Кучмагейт показав, що для західних союзників настав час для перегляду їх політики по відношенню до України. Це в інтересах Заходу – перестати вимовляти даремно такі вирази, як "стратегічне партнерство" і перейти до того, що сприяє політиці національного будівництва.
13:26
Тема переговорів влади і опозиції: з посад нікого не знімаємо, Конституцію не змінюємо
Можливий зміст переговорів нарешті виклала не тільки опозиція, а й влада. Правда у президентської команди суть переговорів сформульована досить сумбурно, не так чітко, як у ФНС."На мій погляд треба було б спочатку визначитися, що таке опозиція", - заявляє Володимир Литвин.
11:23
Арешт Тимошенко скасовано
Тимошенко назвала понеділок "унікальним днем". "Я перший раз сьогодні маю можливість після рішення Верховного суду будь-куди летіти, їхати, пересуватися вільно. Немає ніяких підписок про невиїзд. Але ж я хочу сказати, що мої плани не зміняться". Близько 16.00 була знята охорона лікарні. Сам Кучма вважає, що голова Верховного суду України є "падлюкою".