2 жовтня 2000

Архів

Новини
20:10
Новий міністр вірно розставляє акценти
Новий міністр закордонних справ України Анатолій Зленко визначив пріоритетами зовнішньої політики України Європейський Союз, Росію і США.
18:43
Політологи також розходяться у думці з приводу причин і наслідків відставки Тарасюка
Політолог Михайло Погребинський вважає, що відставка Бориса Тарасюка є "закономірним наслідком нездатності МЗС подолати негативні тенденції, що ясно визначилися у зовнішній політиці, передусім - на її західному напрямку".
16:37
Політики в Україні не мають однозначної думки щодо відставки Тарасюка
Відставка Тарасюка з посади міністра закордонних справ мало кого в Україні здивувала. Коментарі з цього приводу останнім часом звучать від різних політиків і майже всі вони сходяться на тому, що великих змін у зовнішній політиці у зв'язку з призначенням міністром Анатолія Зеленка чекати не доводиться.
15:21
Силовики відповідатимуть перед парламентом по справі Гонгадзе у п'ятницю
Міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко і голова СБУ все ж таки з'являться перед депутатами із звітом про пошуки Гонгадзе. Таке рішення було прийнято в понеділок на засіданні узгоджувальної ради лідерів фракцій і груп у керівництва Верховної Ради.
13:59
Євросоюз допоможе побудувати газопровід в обхід України
Європейський союз збирається в два рази збільшити споживання російського газу. Якщо це буде реалізовано, більше ніхто не зупинить Росію в будівництві газопроводу в обхід України.
13:00
У відставці Тарасюка з'явився газовий слід
Під час першого візиту в Київ новообраний президент Росії Володимир Путін дав зрозуміти, що Росія не хотіла б бачити Тарасюка міністром закордонних справ України. Крім того, Тарасюк готував скандальний візит Тимошенко в Туркменії, чим не міг не викликати гніву гаранта.