3 березня 2006

Архів

Публікації

Юрій Луценко: Бакая відпустили за наказом прем'єр-міністра Росії

Бакай 10 годин знаходився зачиненим, і керівництво отримало команду з дуже високих джерел. За моєю інформацією, від другої особи держави. Бакая було аж чотири українських і два дипломатичних паспорти. Він аж ніяк не був бомжем. Я особисто готовий носити передачу Бакаю в тюремну камеру.

Соціалісти оголосили війну Ющенку. І всім-всім-всім

Оголошення СПУ війни всім політичним силам під гаслом, що це всі вони "ліберали, і довели Україну до прірви", справа несумлінна і з морального погляду. Розчерком пера Івана Бокого зрівняні олігарх Ринат Ахметов і культуролог Вадим Скуратівський, проФФесор Віктор Янукович і публіцист Микола Рябчук, "кризовий менеджер" Віктор Медведчук і письменник Юрій Андрухович, супермитар Микола Азаров і дисидент Леонід Плющ.

Чат з політтехнологом Небоженком: Юлия Владимировна поселила всех нас в сказку о Красной Шапочке

"Политтехнологи Тимошенко резко опустили уровень политической борьбы и выпустили джина из бутылки. Возможно, что какие-то третьи силы могут материализовать богатую фантазию Рогозы и подставить под удар Тимошенко. "Віче" - это проект будущего. Но если к ним причастен Пинчук, то у него тяжелая рука"

Так історично склалося?

Сильного удару по українцях завдала "українська радянська культура". Канонізований за шаблоном Леніна Шевченко викликав обурення, зневагу і огиду. Вульгарне примітивне комуністичне трактування чи відверте "націонал-онаністичне" нав`язування укркультури відштовхувало молодь.

Маніпуляція свідомістю та політична телереклама – 2006. Частина 2

В рекламі блоку "Ми" використовується метод "якорів". Автори телевізійного ролика "Так Кличко" зробили ставку на підсвідоме запам’ятовування інформації адресатом. Примітно, що в ролі сумбуру використовуються гасла минулої виборчої кампанії: "Тому що", "Так", "Бандитам тюрми", тощо, які відклалися у пам’яті виборців

Рибачук провів експеримент

Голова секретаріату президента Олег Рибачук пообіцяв виборцям усунути усі недоліки під час проведення виборів.

Игорь Бакай: "Я ведь тоже не пальцем деланный…"

Бакай забрал какие–то дутые миллиарды Кучмы, сокрыл эти деньги и сейчас этими деньгами оперирует. Я хочу ему сказать, что я всегда был и остаюсь одиночка. Я пришел к Леониду Даниловичу и говорю: "Я 9 лет вам отслужил, отработал, прошу меня отпустить в Россию, потому что меня приглашают на работу".
Новини
21:46
З Україною заговорять у пришвидшеному темпі?
Учасники чергового засідання Україна – Трійка ЄС погодилися розпочати консультації щодо нової угоди між Україною та ЄС одразу після формування нового складу уряду України у результаті березневих парламентських виборів
21:11
Після Бакая в ефір вийшов розшукуваний Сацюк з дружнім фото з Ющенком
Екс-заступник голови СБУ Володимир Сацюк не виключає, що наказ про порушення проти нього кримінальної справи віддавався в кабінеті президента України
20:30
Тимошенко пропонують особистий "лікнеп"
Юрій Недашковський запрошує Юлію Тимошенко особисто ознайомитися з контрактною угодою з американською компанією "Holtec Іnternatіonal", повідомляє в п'ятницю відділ роботи зі ЗМІ "Енергоатому"
19:19
БАКАЯ ВІДПУСТИЛИ ЗА НАКАЗОМ ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРА РОСІЇ
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що Ігор Бакай був відпущений після затримання в Москві за наказом прем’єр-міністра Росії Михайла Фрадкова
19:09
Ющенко наказав губернаторам виправити гріхи до виборів
Президент України Віктор Ющенко головам обласних держадміністрацій вжити заходів щодо підвищення бюджетно-фінансової дисципліни і погашення заборгованості із зарплат
18:48
Кримські луценки оприлюднили свій чорний список
Головне управління МВС у Криму оприлюднило список прізвищ кандидатів у депутати від партій і блоків за результатами перевірки наявності порушення кримінальних справ і судимостей
18:22
Ющенко наказав вирішити до квітня головний київський скандал
Президент Віктор Ющенко доручив Київській міській державній адміністрації протягом місяця вирішити проблеми забезпечення житлом інвесторів, які постраждали від квартирної афери, пов'язаної з будівельною компанією "Еліта-центр
17:28
ШУФРИЧ НАЗВАВ ПОРОШЕНКА "БОРОВОМ" З "ЗОЛОТИМИ ФІКСАМИ"
Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич пов'язує відмову від дебатів члена "Нашої України" Петра Порошенка з його не бажанням коментувати свою причетність до низки цукрових заводів.
17:00
Єхануров не зрозумів, чому українці кладуть гроші в банк, а не купують молоко
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров не розуміє, чому українці вкладають гроші у банки, а не витрачають їх на якісну їжу
16:34
Плачков пообіцяв прокачати в Європу більше газу
Міністр палива й енергетики Іван Плачков заявив, що в 2006 році Україна планує збільшити транзит російського газу до Європи на 0,4% або на 0,5 мільярдів кубометрів у порівнянні з
15:40
До квітня шенгенські візи не подорожчають
Остаточне рішення щодо доцільності підняття ціни на шенгенські візи для українців може бути ухвалено у квітні-травні цього року.
15:24
Литвин назвав Ющенка легітимним, але не надовго
Голова Верховної ради Володимир Литвин переконаний, що президент Віктор Ющенко залишиться реальним главою держави до наступних президентських виборів.
15:20
Литвину не потрібні вибачення, йому досить грошей?
Депутат фракції Соцпартії Микола Рудьковський має вибачитися перед спікером парламенту Володимиром Литвином відповідно до рішення суду, однак спікеру не потрібні такі вибачення.
15:16
Тарасюк змусить Єханурова поговорити про ЄС
Міністр закордонних справ Борис Тарасюк обіцяє ініціювати цього року на засіданні уряду обговорення питання подачі Україною заявки на членство в Європейському Союзі.
14:50
Литвин вірить, що потрапить у літопис
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин не задоволений роботою уряду на даному етапі.
13:30
Лукашенко звинувачує Україну у передачі грошей для "відморозків"
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляє про транспортування грошей для білоруської опозиції через територію України.
13:10
Про Тимошенко написали ще одну книгу
Цього місяця у Німеччині й Росії надходить у продаж книга про лідер БЮТ Юлію Тимошенко.
13:06
Сацюк уникає контакту, але обіцяє відкритися
Адвокат екс-голови СБУ Володимира Сацюка Віктор Петруненко подаватиме клопотання до генпрокуратури щодо закриття кримінальної справи щодо його підзахисного.
12:27
Ющенко вирішив ні з ким не домовлятися
Президент Віктор Ющенко не проводить переговорів з жодною політичною силою про формування майбутньої коаліції і кандидатуру прем’єр-міністра.
12:05
Литвин не хоче "тонкого інструменту", бо буде руїна
Голова Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що на сьогодні в Україні не існує реальних механізмів для реалізації результатів референдумів.
11:55
"Аеросвіт" вирішив полетіти з "Борисполя"
Найбільша авіакомпанія України "Аеросвіт" не вірить у можливість конструктивного співробітництва з керівництвом державного аеропорту "Бориспіль
11:26
Суркіс виграв битву за місце в центрі міста
Будівництво перед спорткомплексом "Олімпійський" у Києві буде припинено до внесення необхідних змін у проект Торгово-розважального центру
11:23
Тимошенко має до Донецька... ніжні почуття?
9 березня лідер БЮТ Юлія Тимошенко має намір вдруге за два тижні відвідати Донецьку область.
11:21
Бійці Омельченка і Луценка знесли намет ошуканих інвесторів
Працівники комунальних служб Києва за сприяння загону бійців спецпризначення МВС знесли намет, який був встановлений перед Київрадою Комітетом ошуканих інвесторів будівельною компанією "Еліта-Центр”.
10:52
У Росії злякалися за українську демократію
Голова ЦВК РФ Олександр Вєшняков вважає занадто низьким встановлений на виборах у парламент України мінімальний трипроцентний бар'єр.
10:40
Червоненко побачив Бакая і сказав: "Вася, ты не умер - ты гонишь!"
Інтерв’ю екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая телеканалу "Інтер" відбулося на прохання лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука за допомоги першого віце-прем’єра Росії Олександра Медведєва.
10:34
Ахметов дав добро покарати пресу, яка пише свідчення із суду
Юридичні консультанти Рината Ахметова заявляють, що вони одержали вказівку використовувати всі припустимі за законом засоби і відповісти на некоректні публікації про свого клієнта і проти нього
10:13
оновлено 15:26Білоруси відповіли Тарасюку, що можуть робити з українцями, що хочуть
Міністерство закордонних справ України вимагає від влади Білорусі пояснень із приводу відмови 6 громадянам України у в'їзді на територію Білорусі.
10:05
Ющенко та Єхануров вирішили притримати 5 млн. до кращих часів?
Фонд Держмайна за вимогою президента і прем'єр-міністра виключив підприємство "Сумихімпром" зі списку об'єктів, що будуть приватизовані цього року.
09:38
У ніч виборів "Інтер" святкуватиме "Новий рік"
Ніч виборів 26 березня на телеканалі "Інтер" пройде у форматі розважального шоу.
09:28
Україна вимагає Лукашенка відповісти за журналістів і соратника Кличка
Міністерство закордонних справ вимагає від влади Білорусі пояснень із приводу відмови 6 громадянам України у в'їзді на територію Білорусі.
00:12
БАКАЙ НАЗИВАЄ УКРАЇНУ "ПРОЙДЕНИМ ЕТАПОМ", ХОЧА І ЗУСТРІЧАВСЯ З ПЛАЧКОВИМ
Екс-керівник Держуправління справами Ігор Бакай має громадянство Росії і не збирається повертатися в Україну.