3 квітня 2001

Архів

Новини
22:49
Нове амплуа Євгена Марчука
Які слова Кучми можуть здивувати Захід?
Євген Кирилович "підрядився" власним кореспондентом УТ-1 і розповів про хід конференції з українського питання, організованої інститутом "Схід-Захід". На жаргоні телевізійників це називається "хрипушка".
22:08
Плівки Мороза - "груба фальсифікація"
Говорить Кучма, який навіть не слухав їх
Кучма особисто гарантує безпеку Мельниченку. "Хай повертається назад", - заявив він в ефірі української служби "Свободи". "Гарант" був у доброму гуморі – він пообіцяв подарувати "Свободі" свої валютні рахунки та організувати ефіри урядовцям на радіо.
19:51
"Всє связі єво кієвскіє вивєртаєм"
Майор Мельниченко нагадує про свою присутність черговою розшифровкою. В центрі бесіди Кучми і Деркача – Гонгадзе, "Грані", бізнес та приватне життя Суркіса та Медведчука.
17:24
Преса "так і кинулася" захищати Долганова
Долганов до преси, до журналістики, не має абсолютно ніякого відношення - це номенклатура, це чиновник, це пропагандист, агітатор на службі у Кучми, у Банківської. Так вважає Коробова. Що думають про Долганова інші журналісти, читайте далі.
15:30
52% українців за мандат довіри Ющенку
Прем'єра вважають найбільш гідним наступним президентом України, та радять йому не підтримувати жодну зі сторін політичного конфлікту. Самому ж Кучмі більше половини українців пропонують дослухатися до опозиції.
13:38
Радченко запрошує Мельниченка на рандеву
Розслідуючи касетний скандал, СБУ виявила "сліди і ознаки" роботи спецслужби іноземної держави, а також почала непокоїтися розголошенням держтаємниць. При цьому шеф СБУ Радченко хотів би особисто зустрітися з Мельніченком і обговорити "деякі питання".
11:52
"Якщо Кучма залишиться, він буде правити і третій термін"
Тимошенко мали намір отруїти в СІЗО "через воду". "Ми отримали повідомлення, що усунення схвалено". Свій же арешт екс-віце-прем'єр пояснює "намірами брати участь у виборах президента і провести референдум про відставку нинішнього президента Леоніда Кучми".
00:00
"Хто ви такі, щоб давати мені оцінку?", - запитав Кучма в "Української правди"
"Я схож на ненормального? Га? Сідати з тими, хто вимагає мого усунення? З такою вимогою я за стіл переговорів сідати не збираюся". Президент повчав журналістів та "сипав" черговими перлами своєї "мови".