3 грудня 2001

Архів

Публікації

Замість двох веж ВТЦ буде побудовано чотири нові

Саме у тому районі, де завалилися вежі-близнюки і три інших менш високих хмарочоси, пропонують звести чотири нижчі вежі від 50 до 70 м, між якими будуть розташовуватися парки з ресторанами і барами на відкритому повітрі. Там, у серці площі, буде споруджено також простий монумент у пам'ять про загиблих.
Новини
20:56
У Партію регіонів організовують черги донеччан
20:55
Суд визнав неправомірними перевірки банків за дорученням спецслужб
20:24
Азаров обіцяє карати податківців, які перед виборами будуть влаштовувати погроми
20:22
Відвертощі від Азарова: він уміє соромитися і чомусь як приклад свого наступника наводить ес-дека
18:42
Азаров звинувачує "Сибірський алюміній" в симулюванні збитків
Податкова адміністрація вважає, що відомий своєю скандальною приватизацією Миколаївський глиноземний завод займається ухилянням від поповнення державної скарбниці України. "Ми стали цікавитися: а як же це так, кому ви відвантажуєте глинозем? За документами - фірма на Гібралтарі", заявив Азаров.
16:58
Ахметов пропонує Суркісу піти у відставку
Рінат Ахметов публічно запропонував президенту ФФУ Григорію Суркісу піти у відставку. Однією з головних причин такої заяви Ахметова стало те, що Суркіс суміщає посади президента Федерації футболу України та президента київського "Динамо".
15:39
Кучма пропонує європейським банкірам схаменутися
Україна не відкидає співпраці із західними країнами в питанні добудови двох ядерних блоків на Рівненській і Хмельницькій атомних станціях, заявив в понеділок на прес-конференції у Києві президент України Леонід Кучма.
15:13
Стартував кадровий конкурс Хорошковського, для кого - невідомо
Відкрився сайт кадрового конкурсу, організованого Валерієм Хорошковським.
14:49
Фани Ющенка чи PR-акція його противників?
З перших днів створення сайту фанів Ющенка на форумі цього контенту не втихали суперечки з приводу того, хто, власне, затіяв цю кампанію. Велика частина відвідувачів підозрювала творців сайту, як мінімум, в підступності, і на те були свої причини. По-перше, сайт виконаний дещо непрофесійно. По-друге, він виходить російською мовою.
14:42
У Шанхаї честь України захищає Лисогор
У Шанхаї, на Кубку світу з плавання, українські плавці вибороли три срібні і одну золоту нагороди. І всі медалі - на рахунку Олега Лисогора. Яна Клочкова раніше заявляла про те, що неодмінно братиме участь в "шанхайських запливах", але в басейні з невідомих причин так і не з'явилась.
13:54
Соціалістам не подобається Ющенко?
13:54
В Афганістані американці воюють проти американців
13:04
Тарифи на електроенергію перед виборами не підвищуватимуться
13:01
Коли у влади з'явиться портал?
У Кабміні, нарешті, дозріла усвідомлена необхідність приділяти увагу питанням інформатизації, питанням побудови роботи з громадськістю на базі сучасних технологій. Веб-портал виконавчої влади в Україні повинен бути остаточно сформований у 2004, і на весь виробничий процес буде потрібно мінімум $6,2 млн.
12:35
МЕДВЕДЧУК ВВАЖАЄ, ЩО НА НЬОГО НАМАГАЮТЬСЯ ПОВІСИТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА КАСЕТНИЙ СКАНДАЛ
12:32
Прем'єри зіграють на трубах
У понеділок в Москві після трирічної перерви збереться російсько-українська міжурядова комісія з питань торгово-економічної співпраці.Українська делегація висуне вимогу про вільний продаж газу зі своїх родовищ і скасування Москвою обмежень на ввезення труб.
12:09
Тренер "Тоттенхема" про Сергія Реброва
Головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл, навіть після того як українець Сергій Ребров в матчі Кубка англійської ліги проти "Фулхема" відзначився забитим м’ячем, не має наміру випускати його в стартовому складі, і закликає виявити терпіння.
11:52
Два скандальних осколки партії "Нова політика" об'єднаються в блоці Ющенка
11:47
Кучма: Розширення присутності російського капіталу в Україні відношу до безумовно позитивних чинників
"З приїздом Віктора Степановича Черномирдіна в Київ українсько-російські відносини отримали новий імпульс, це безперечно – маю на увазі і особливо близький йому паливно-енергетичний комплекс".
11:37
У парламенті - заколот проти Медведчука, але він цього не боїться
11:18
Чорний птах з ТУНДРИ
Майже 500 учасників з'їзду НДП заходили до залу Харківської опери під звуки маршів. Як на парад. На парадах належить не міркувати, а ходити строєм. Тому голосували швидко і одноголосно - 15 питань порядку денного всього за годину з чимось. Одноголосність нагадувала форуми КПРС. Але на з'їзді не було ані обмовок, ані інакомислення.
09:59
Список "Нашої України" покаже, наскільки блок залежить від влади
09:58
В "Шахтарі" буде тренер із Західної Європи
Ім'я головного тренера донецького "Шахтаря" який однозначно буде з Західної Європи буде названо через десять днів, про це стало відомо після прес-конференції яку в суботу проводив президент віце-чемпонів України Рінат Ахметов.
09:15
Росіянам пощастило з жеребкуванням на ЧС-2002
В суботу 1 грудня в Пусані (Південна Корея) було проведено жеребкування чемпіонату світу 2002 року, в результаті якого сформувалися 8 груп, в яких команди змагатимуться за вихід до 1/8 фіналу, і відразу ж відзначимо, що єдиним представникам колишнього СРСР - росіянам - пощастило з жеребкуванням.