4 січня 2005

Архів

Публікації

Скільки інвалідів треба Януковичу?

Мені довелося спостерігати за голосуванням в Донецьку. Тому можу розкрити секрет мобілізації виборців для голосування на дому. В містах на Сході України у приватному секторі, з якого в основному і складаються шахтарські містечка, існують посади квартальних.

"Среди идиотов, которые верят "Джорнале", ты вне конкуренции"

Слоган "Донбасс никто не ставил на колени, и никому поставить не дано!", видимо будет использоваться и в кампании "жесткой оппозиции". Откуда же растут ноги у этого боевого клича? Один из московских телеканалов показал фрагмент публичного выступления Ющенко, где он сказал, что "перед донецькими шахтарями готовий встати на коліна". В переводе было подано как "донецких шахтеров надо поставить на колени".
Новини
21:02
Тимошенко назбирала 226 голосів для прем`єрства. І хоче, щоб Порошенка допитали
Юлія Тимошенко вважає, що у парламента вистачить голосів для затвердження її прем'єр-міністром, але вона не піде в опозицію до Віктора Ющенка, якщо він не внесе її кандидатуру.
19:57
Новий рік у наметах зустрічали олів'є, тортом від Тимошенко та шампанським
П'яних тут не було, а от закуски вистачало усім, повідомляє кореспондент радіо. На території містечка працювало 4 їдальні, багато гостинців приносили кияни
17:27
Працевлаштувавши Азарова, Ющенко не подружиться з Донецьком
Входження Миколи Азарова в новий уряд не обов'язково означатиме компроміс нової влади з донецькими бізнесовими та політичними колами.
17:23
Ющенка запросили до Рима і його привітав диктатор
Прем‘єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі та президент Туркменії Сапармурат Ніязов привітали Віктора Ющенка з результатами президентських перегонів.
15:54
Серед прихильників Януковича більше "мовчунів"?
Причинами того, що результати екзит-полів відрізнялися від попередніх даних ЦВК, є можливі фальсифікації або упереджене ставлення прихильників Віктора Януковича до опитування на виході з дільниць.
14:29
Янукович залишається прем`єром
"Переговори можуть вестися в тому випадку, якщо президент, який вступив на посаду, запропонує своє бачення уряду і його (Азарова) ролі в уряді".
14:22
Три кадрових загрози Ющенка
Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко вказує на загрози кадровій політиці нової влади.
14:15
Ющенка отруїли отрутою із Санкт-Петербургу, з'ясувала Тимошенко
"Виконавці могли бути з різних країн"
13:47
Ющенко отримає перше попередження. За Азарова
5 січня заплановано проведення мітингу протесту молодіжних організацій проти можливої участі в новому уряді Миколи Азарова.
13:44
Суркіс зводить будинок відпочинку по сусідству із Шуфричем і Сацюком
Зокрема, відповідно до двох таких рішень, виділені земельні ділянки ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" - 22,36 га й 9,96 га.
12:12
Дружині Саакашвілі подарували шапку, а Ющенку – бандану
У понеділок на Львівщину прибула дружина президента Грузії Михайла Саакашвілі Сандра Руловс із сином.
11:44
У Відні бачать, як під Ющенка даватимуть більше грошей
Зміна влади в Україні на користь Віктора Ющенка призведе до зросту іноземних інвестицій у цю країну.
11:37
Фракція Медведчука розвалилася
Цієї кількості недостатньо, аби існувала фракція, додає він. А тому можливість її існування найближчим часом розглядатиме регламентний комітет
11:26
Найвищі шанси стати прем'єром у Порошенка?
Поміж названих Віктором Ющенком чотирьох кандидатів на посаду прем'єр-міністра найбільші шанси бути затвердженим має Петро Порошенко.