4 квітня 2001

Архів

Новини
21:35
Copland
Відчуваєте, у повітрі з'явилося щось таке ледь вловиме? Ні, це не передчуття лукашенкіщини. Той, принаймні, у своїх діях та словах щирий, перед ситими європами запопадливо про демократію не заливає. ЦЕ назви ще немає.
20:31
Вадима Долганова перевірить Генпрокуратура?
або Хто краде рекламні гроші УТ-1?
Чому на УТ-1 так мало реклами? Або чому, за наявності реклами, так мало грошей? Ось проблема, яка турбує всіх. "Може це у ваших програм така низка якість?", - спитали Долганова.
19:41
Синдром кота Леопольда
"Україна без Кучми" і міліція домовилися жити в мирі та навіть провести 11 квітня громадські слухання про роль ЗМІ і правоохоронців під час кризи. Має прийти "зірка" з ICTV Дмитро Кисельов і навіть шеф СБУ Радченко.
19:27
Тепер тільки глухий не бачить прагнення Кучми до діалогу
На зустріч з президентом зібралися представники близько 75 партій, але тільки обрані удостоїлися честі сидіти з ним за одним прямокутним столом. Серед "щасливчиків" - Олександр Волков, Віктор Медведчук, Андрій Деркач, Ганна Антоньева, Володимир Щербань.
18:12
Чи любить українська опозиція Батьківщину?
Останні висловлювання Кучми, переконані політологи, підтверджують, що він не прагне використовувати консенсуальні технології і діяти відповідно до "мистецтва можливого".
15:59
Баганець хоче "розібратися" з Замковенком
Заступник генерального прокурора Україна Олексій Баганець не збирається виконувати всі вимоги матері і дружини Георгія Гонгадзе і мріє добитися притягнення Замковенка до дисциплінарної відповідальності.
15:56
"Перепис" більшості розпочався. Перший в більшості - опозиціонер. А праві зібрали мільйон за Ющенка
У Верховній Раді почалася перереєстрація парламентської більшості. Першим в журналі вже поставив свій підпис один з найактивніших членів ФНП Володимир Філенко. А "не-олігархи" спромоглися організувати щось на зразок ультиматуму.
15:55
Дурний сон (з 31 березня на 1 квітня)
В Україні все спокійно. Лише звичні мітинги "Україна з Кучмою" порушують ритмічну роботу трудящих із виконання історичних рішень останнього з'їзду "Злагоди". Останні вибори в черговий раз підтвердили перемогу світлих ідей кучмізма. (Читайте мовою оригіналу.)
13:02
Новий запобіжний захід для Тимошенко
Тимошенко знову заборонено виїжджати за межі Києва. Генпрокуратура другий раз обрала запобіжний захід щодо Юлії Тимошенко у вигляді підписки про невиїзд. Тим часом сама екс-віце-прем'єр у вівторок займалася своїм здоров'ям.
12:54
Кучма стане Чікатілом для Тимошенко
Кучма знову потрапив до рейтингу політиків-невдах на сторінках берлінської Die Welt. Дії Кучми, вважають в газеті, спрямовані проти одного з лідерів опозиції Юлії Тимошенко, заслуговують на оцінку "незадовільно", простіше кажучи – "двійку".
12:42
Антикучмісти образились на Кучму
Опозиція не має наміру оприлюднювати свою платформу для переговорів з владою після зборів засновників Форуму нацпорятунку 7 квітня, хоча про такий намір вона неодноразово повідомляла. Про зміну планів в інтерв'ю УП повідомив Володимир Філенко.