4 квітня 2016

Архів

Публікації

Офшорний краш-тест для Порошенка

Навіть якщо у діях Порошенка не знайдеться складу злочину, це не знімає публічних запитань до нього: для чого президенту ховати свої приготування до продажу бізнесу, якщо він має намір відкрито і чесно його продавати? Чи може це означає, що його плани змінились?

Заможні українці заплатять за "банкопад"

Процедури продажу активів "мертвих" фінансових установ украй неефективні. Деякі зрушення вже почалися, але вони повільні. Поки систему налагодять за західними лекалами, продавати, можливо, вже не буде чого. Значить, великі клієнти банків-банкрутів можуть залишитися без виплат. (рос.)

Офшори Порошенка. Реакція соцмереж

Оприлюднення інформації про офшорні компанії президента Порошенка викликало бурхливе обговорення в соціальних мережах.

Від творців ProZorro. Як створити унікальний майданчик для електронних аукціонів

Система ProZorro за рік заощадила державі 1,4 млрд грн. Тепер команда її творців взялася за новий унікальниий проект - майданчик для проведення електронних аукціонів. Що це за проект, і як він дозволить перемогти корупцію. (рос.)

Наталія Ворожбит: Сьогодні п'єси часто ґрунтуються на реальних подіях

УП.Культура поговорила зі сценаристом і драматургом про те, за що вона змогла полюбити Донбас і про те, чому театр в Україні до сих пір більш консервативним, ніж будь-який інший вид мистецтва. (рос.)

Офшорний податковий маневр президента України

Дії фінансових радників президента і його самого змушують припустити, що на ділі Петро Олексійович більше стурбований власним благом, ніж благом країни.

Бізнес на мігрантах. Хто заробляє на нелегальних біженцях в ЄС

Хвиля біженців виявилася холодним потоком води для Європи, і цією кризовою ситуацією скористався кримінал. У межах ЄС вже понад 10 тисяч дітей-біженців зникли безвісти.
Колонки

На шляху до безодні

Як запобігти корупції у сфері надання адмінпослуг?

Наша Надія і наші суди

Журналісти помилилися: "Рошен" в "сліпому трасті"

Політичний аналіз у заручниках битви українських соціологів

Новини
23:08
У Будинку профспілок відкрили чергове кафе
1 квітня у приміщенні Будинку профспілок в Києві відкрився заклад "Каратєль", розрахований на тих, хто брав участь в АТО.
22:35
Глава російського банку ВТБ обмовився, що Тихонова - донька Путіна
Глава російського банку ВТБ Андрій Костін випадково підтвердив, що Катерина Тихонова є донькою президента Росії Володимира Путіна.
21:56
У Туреччині затримали двох осіб, підозрюваних у тероризмі
На південному сході Туреччини в провінції Газіантеп затримано двох чоловіків, які підозрюють у тероризмі.
21:47
Двоє дітей та дружина Фірташа є громадянами Росії
В інформації про власників телеканалу згадуються дружина Фірташа Лада, донька Ганна та син Дмитро, які є громадянами Росії.
21:21
У Чернівцях заборонили вивіски із словом "Росія"
Чернівецька міськрада заборонила використання у місті вивісок, оголошень, щитів, таблиць і дощок, у яких використовується слово або словосполучення "Росія".
20:58
Азербайджан може завдати удару по столиці Нагірного Карабаху
Міністр оборони Азербайджану дав вказівку всім видам Збройних сил, включаючи ракетно-артилерійські війська, бути готовими завдати ударів з усіх наявних важких озброєнь по місту Ханкенді (вірм. Степанакерт), яке де-факто є столицею самопроголошеного Нагірного Карабаху.
20:40
Турчинов: Україна існуватиме і після того, як Росію розірве агресія
Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що слова прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє "наскільки керівники РФ бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни".
20:19
Білоус: борг ОПЗ перед Фірташем не завадить приватизації
Ухвала Стокгольмського суду щодо ПАТ "Одеський припортовий завод" не має жодного відношення до приватизації підприємства.
19:59
Коломієць, якого тримають в СІЗО з прибічниками "ДНР/ЛНР", заявляє про загрозу життю
Учасник "Євромайдану" Андрій Коломієць перебуває в СІЗО Сімферополя в одній камері з прихильниками так званих "ЛНР/ДНР" та відчуває тиск від своїх сусідів по камері через національність, віросповідання і свою громадянську позицію.
19:41
Касько відмовився давати свідчення у справі про службові квартири
Колишній заступник генпрокурора Віталій Касько відмовився свідчити у кримінальному провадженні щодо отримання ним службових квартир.
19:18
На посаду гендиректора "Укрзалізниці" претендують 8 іноземців - Абромавичус
На посаду генерального директора "Укрзалізниці" претендують вісім іноземців.
18:57
МЗС вимагає пустити українських лікарів до Савченко
Міністерство закордонних справ України закликає російську владу допустити українських медиків до засудженої української військової і народного депутата Надії Савченко в зв'язку з її наміром відновити сухе голодування.
18:46
Після вихідних бойовики у зоні АТО активізувалися
У понеділок в зоні бойових дій кількість обстрілів сил АТО у порівнянні з неділею збільшилась з 6 до 35.
18:32
Імовірний офшор Порошенка і Кононенка торгує з "Газпромом" - ЗМІ
Офшорна компанія Intraco Management Ltd, власниками якої британська газета The Guardian називає президента Петра Порошенка і впливового депутата від БПП Ігоря Кононенка, займається торгівлею із російською дочірньою компанією "Газпрому".
18:26
У Львові затримали прикордонницю-сепаратистку
Правоохоронці затримали у Львові прикордонницю, яка була адміністратором та модератором кількох сепаратистських спільнот у російських соціальних мережах.
18:07
Справою Бузини займатиметься Кузьмін
Мати вбитого київського журналіста Олеся Бузини Валентина звернулася за допомогою до колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна для допомоги в розкритті вбивства сина та адвокатського захисту.
18:06
ЗМІ: Фірташ через суд хоче отримати привілеї під час приватизації ОПЗ
Постанова Стокгольмського арбітражного суду, що забороняє до 31 серпня 2016 року відчуження ВАТ "Одеський припортовий завод", може бути спробою Дмитра Фірташа взяти участь в приватизації заводу.
17:39
документЮристи Порошенка пояснили, навіщо йому офшори
Юридична компанія "Авеллум", яка була найнята президентом Петром Порошенком для підготовки до продажу компанії "Рошен" і для передачі його у "довірчу власність", стверджує, що створення для цього офшорів було необхідним.
17:33
Труханов не знає, чи має російське громадянство
Мер Одеси Геннадій Труханов заперечує інформацію про своє російське громадянство і пов'язані з ним офшорні компанії на Віргінських островах.
17:22
У панамських документах фігурують Азаров та Іванющенко
У панамських документах як власники офшорів засвітилися соратник Януковича Юрій Іванющенко та син екс-прем’єра Олексій Азаров.
17:18
Мешканці Східної Європи основну загрозу бачать у Росії – опитування
Мешканці країн Центрально-Східної Європи, а також частина країн СНД вбачають у Росії основну загрозу своїй національній безпеці.
17:11
Аваков з дружиною минулого року розпродав цінностей на 3,68 млн
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков минулого року заробив 1 млн 678 тисяч 414 гривень.
17:10
Саакашвілі передав Порошенку петицію про відставку Стоянова
Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що передав президенту Петру Порошенку петицію, в якій одесити просять відправити у відставку обласного прокурора Миколу Стоянова.
16:51
Голова СБУ має Harley-Davidson і будинок понад 400 кв. м
Голова СБУ Василь Грицак задекларував 254 352 гривні доходів у 2015 році.
16:27
Порошенко відсторонився від офшорного скандалу
Президент України Петро Порошенко заявив, що юристи нададуть вичерпні пояснення для преси щодо "офшорного скандалу".
16:20
The Guardian нагадала про спільний офшор Порошенка і Кононенка
Президент Петро Порошенко і його "сірий кардинал" – заступник голови фракції БПП у Верховній Раді Ігор Кононенко, зв'язані з офшором Intraco Management Ltd, який базується на Британських Віргінських Островах.
16:11
Фонд держмайна почав готувати ОПЗ до продажу
Фонд державного майна України почав підготовку до проведення конкурсу з продажу 99,56% акцій ПАТ "Одеський припортовий завод".
16:10
Офшорний скандал: "Самопоміч" теж вимагає ТСК
"Самопоміч" вимагає створити у парламенті тимчасової слідчої комісії (ТСК) із розслідування діяльності президента Петра Порошенка в контексті "офшорного скандалу".
16:04
Прем'єр Ісландії не піде у відставку через скандал з офшорами
Прем’єр-міністр Ісландії Сігмундур Гюннлейгссон відмовився подавати у відставку через причетність до офшорної компанії, про яку стало відомо після опублікування "панамських архівів".
16:02
Скандальний Кононенко задекларував 14 мільйонів
Депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко задекларував 14,3 млн гривень доходів в 2015 році.
15:57
Стан здоров'я Савченко дозволяє її "етапувати" - глава ГСК
Глава Громадської спостережної комісії з контролю за дотриманням прав людини в місцях примусового утримання Ростовської області РФ Леонід Петрашис вважає, що перешкод для етапування української льотчиці Надії Савченко немає.
15:51
Вірменія може визнати незалежність Нагірного Карабаху
Вірменія визнає незалежність Карабаху в разі розширення військових дій.
15:22
Transparency Int: Порошенко має показати правдиву декларацію
Міжнародна організація Transparency International закликала Нацагентство з питань запобігання корупції якнайшвидше запустити електронну систему декларування, а президента Петра Порошенка внести в електронну декларацію "правдиву інформацію".
15:22
уточнено"Людина Портнова" у Венеціанській комісії: в Україні тиснуть на суддів
Колишній депутат Ради 7-го скликання від Партії регіонів, один з представників України у Венеціанській комісії Володимир Пилипенко вважає, що українська влада тисне на суддів.
15:10
Савченко навідріз відмовилася подавати апеляцію
Українка Надія Савченко остаточно відмовилася подавати апеляцію на вирок Донецького суду Ростовської області РФ, який присудив їй 22 роки колонії.
15:01
мапаВ Україні знову теплішає, але 5 областям віщують дощі
5 квітня в усіх областях України очікується тепла погода переважно без опадів. Однак у Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Хмельницькій областях прогнозують невеликі дощі.
14:58
Жоден орган не може розслідувати діяльність Порошенка - експерт
Сьогодні в Україні немає такого правоохоронного органу, що міг би розслідувати діяльність президента.
14:47
У Гонтаревої прокоментували партнерство з банкіром Путіна
Глава Національного банку Валерія Гонтарева стверджує, що з моменту продажу своєї частки в інвестгрупі ICU в 2014 році не пов'язана з бізнесом компанії.
14:33
Ляшко в чотири рази збільшив прибутки - декларація
Лідер фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олег Ляшко задекларував за 2015 рік 4,2 млн грн доходів.
14:26
ГПУ не побачила криміналу в діях Порошенка щодо офшорів
Генеральна прокуратура не побачила складу злочину в діях президента Петра Порошенка, вивчивши інформацію в ЗМІ про наявність у нього офшорів у Панамі.
14:16
У Кличка хочуть повернути корупційні схеми при закупівлі ліків
Комітет конкурсних торгів Київської міськдержадміністрації хоче повернутися до старих корупційних схем під час закупівлі ліків для онкохворих.
14:08
У Путіна "розчаровані" розслідуванням щодо офшорів
У Кремлі "розчаровані якістю" журналістського розслідування щодо офшорів, очікували "більш кваліфікованої роботи".
14:01
Скандального суддю Вовка відсторонили на 2 місяці
Вища кваліфікаційна комісія суддів відсторонила від посади строком на 2 місяці суддю Печерського районного суду Києва Сергія Вовка.
13:57
Кадиров збирається в гості до Асада
Глава Чечні Рамзан Кадиров має намір побувати в Сирії на запрошення президента Башара Асада.
13:55
"Діамантовий" Корнієць: Каську і Сакварелідзе мене замовили
Один із "діамантових прокурорів" Олександр Корнієць заявив, що заступникам генпрокурора Віталія Каська та Давіда Сакварелідзе його "замовили".
13:51
Олланд обіцяє розслідування за документами "панамських архівів"
Президент Франції пообіцяв, що слідчі органи розслідуватимуть інформацію щодо податкових шахрайств за документами панамської юридичної фірми Mossack Fonseca, якщо вони стосуватимуться французьких громадян.
13:44
інфографікаУ Криму в березні у 1,5 рази частіше порушували права людини
Серед 68 правопорушень – обшуки, затримання, штраф за знімок із українським прапором, умовний термін за пост у мережі, заборони мітингів, спроба заборонити Меджліс кримськотатарського народу тощо.
13:40
Порошенко ліквідував 8 військово-цивільних адміністрацій на Донбасі
Президент Петро Порошенко ліквідував 8 військово-цивільних адміністрацій на Донбасі у зв'язку з відкриттям першої сесії відповідних районних рад, обраних на виборах.
13:35
Ляшко вже заявляє, що хоче імпічмента Порошенка
Фракція Радикальної партії ініціює створення у парламенті Спеціальної тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів щодо офшорних компаній президента Петра Порошенка.
13:27
Дружина єврокомісара з питань енергетики причетна до справи Panama Papers
Імʼя дружини єврокомісара Мігеля Аріаса Каньєте фігурує у матеріалах великого розслідування щодо діяльності багатьох офшорних компаній, відомого як "Panama Papers".
13:21
Суд визнав незаконною оренду землі біля Софії у Києві
Суд визнав недійсним поновлений договір оренди 0,87 га землі у провулку Киянівському, 12-а у буферній зоні "Софії Київської", де оточення екс-регіонала Володимира Зубика звело офісний центр.
13:18
Глава ВТБ про зв'язок Путіна з мережею офшорів: це маячня
Глава російського державного банку ВТБ Андрій Костін назвав нонсенсом можливий зв'язок президента РФ Володимира Путіна з офшорами, через які було проведено щонайменше $ 2 мільярди.
13:17
Охендовський живе на зарплату і їздить на Lexus – декларація
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський у 2015 році заробив 311 тисяч гривень.
13:15
Три теракти в Іраку: щонайменше 10 загиблих і більше 40 поранених
Десять осіб були вбиті і понад 40 отримали поранення в результаті трьох вибухів, які скоїли терористи-смертники в Іраку.
13:08
Томенко знайшов собі нове заняття
Микола Томенко, якого БПП позбавила депутатського мандату, створив громадський рух "Рідна країна".
12:56
Медведєв: В Україні немає і не було держави
Прем'єр РФ Дмитро Медведєв заявив, що в Україні "ні промисловості, ні держави не існує".
12:56
Єврокомісар про розслідування "Panama Papers": це прекрасні новини
Боротьба з податковим шахрайством є вирішальною політичною битвою для Європейського Союзу.
12:56
Розвідка назвала імена ще трьох генералів РФ, які воювали на Донбасі
Російське командування зменшує кількість кадрових російських військових у підрозділах, що перебувають на передових позиціях на окупованій території Донбасу.
12:49
Сурков: Захарченко і Плотницький залишаться на посадах до 2018
"Сірий кардинал" Путіна Владислав Сурков вважає, що ватажки так званих "ДНР" і ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький пропрацюють на своїх посадах до закінчення строку повноважень у 2018 році.
12:47
Двоє бійців потрапили в полон поблизу Горлівки - штаб АТО
За добу в зоні проведення антитерористичної операції троє військових отримали поранення, двоє потрапили у ворожий полон.
12:40
У двох країнах вже взялися за фігурантів "офшорного скандалу"
Податкові адміністрації Австралії і Нової Зеландії повідомили, що негайно почали розслідування відносно клієнтів панамської юридичної фірми, яка опинилася в центрі скандалу про ймовірне ухилення від податків.
12:39
НАБУ не може розслідувати офшори Порошенка. Інших вивчає
Чинний президент не є підслідною НАБУ особою відповідно до законодавства України.
12:24
фотоВ Одесі триває пікет проти Стоянова
В Одесі активісти продовжують пікетувати будівлю прокуратури, протестуючи проти призначення прокурором області Миколи Стоянова.
12:19
Ківалов у 2015 заробив півмільйона, його дружина – на 80 тисяч більше
Позафракційний депутат, екс-регіонал Сергій Ківалов у 2015 році заробив 531 тисячу гривень.
12:19
Боровик: 29 депутатів Одеської міськради – громадяни Росії
"За інформацією, переданою мені конфіденційно патріотично налаштованим офіцером СБУ, Службою безпеки оперативним шляхом установлено, що в Одеській міській раді 29 депутатів, включаючи мера міста, є громадянами Російської Федерації", - написав він.
12:13
Апеляційний суд підтримав підвищення цін на газ для населення
Київський апеляційний адмінсуд визнав законним рішення Національної комісії держрегулювання енергетики й комунальних послуг про збільшення з 1 квітня 2015 року ціни на газ для населення.
12:07
Укравтодор показуватиме водіям, де вестиме ремонт
"Укравтодор" створює інтерактивну карту стану українських автошляхів.
11:56
СБУ перевіряє, чи має мер Одеси російський паспорт
Гітлянська припустила, що перевірка може зайняти не один день.
11:54
відео Співробітники "Машпроекту" хотіли продати РФ двигуни для флоту
У Миколаєві співробітники держпідприємства "Зоря" – "Машпроект" хотіли продати до Росії комплектуючі для газотурбінних двигунів військового призначення.
11:33
У МЗС РФ кажуть, що питання обміну Савченко зі США не обговорюють
У МЗС РФ заявляють, що питання обміну української льотчиці Надії Савченко, засудженої до 22 років колонії загального режиму, не є предметом діалогу з США.
11:28
Кириленко обіцяє заборонити російські антиукраїнські книжки
Міністерство культури України ініціює законодавчі зміни, які дозволять арештовувати на кордоні російські книжки антиукраїнського змісту і накладати санкції на видавництва, які їх виготовляють.
11:18
У Криму за місяць зафіксували 68 правопорушень
Протягом березня в Криму зафіксували 68 правопорушень.
10:58
Внаслідок боїв в Нагірному Карабасі загинули 33 особи - ООН
Щонайменше 33 людини загинули і понад 200 отримали поранення в результаті військових зіткнень в Нагірному Карабасі у минулі вихідні.
10:54
Прокуратура Панами почала розслідування по Mossack Fonseca
Прокуратура Панами почала розслідування після публікації документів юридичної компанії Mossack Fonseca про офшори і угоди її клієнтів.
10:43
Липецьку Roshen можуть продати в найближчі місяці - радник корпорації
Липецька фабрика корпорації Roshen може бути продана в найближчі кілька місяців.
10:39
У Туреччині арештували підозрюваного у смерті пілота російського Су-24
Челика і його шістьох прихильників звинувачують у незаконному зберіганні вогнепальної зброї.
10:14
"Укрзалізниця" відхрещується від закупівлі російських підшипників
"Укрзалізниця" не закуповує підшипники російського виробництва, таким чином звинувачення в дискримінації вітчизняного виробника на користь Росії є абсолютно безпідставними.
10:10
Гонтарева засвітилася у документах панамських офшорів - ЗМІ
Глава НБУ Валерія Гонтарева до переходу в Нацбанк була бізнес-партнером російського високопосадовця, але після секторальних санкції США і ЄС проти РФ припинила спільний бізнес з російським держфінансистом, який позичав їй десятки мільйонів гривень.
10:09
Прикордонники купили консерв на 10 мільйонів у кримського заводу
Військова частина 1498 Державної прикордонної служби України уклала низку угод про поставку харчів на 35,54 млн грн.
09:59
У Mossack Fonseca публікацію "панамських документів" назвали злочином
Mossack Fonseca не несе відповідальності за дії компаній, які вона заснувала, і не брала участь ні в яких протизаконних операціях.
09:42
Ціни на нафту обвалилися на новинах з Саудівської Аравії
Світові ціни на нафту в понеділок продовжують знижуватися, відіграючи новини з Саудівської Аравії, де заяви другого наслідного принца і міністра оборони країни Мухаммеда бен Салмана посилили скептицизм ринків щодо майбутньої зустрічі найбільших виробників з питання можливої заморозки видобутку на рівні січня.
09:37
Україна повинна підтримувати суверенітет Азербайджану - Чубаров
Глава Меджлісу кримських татар, народний депутат Рефат Чубаров зазначив, що Україна повинна підтримувати територіальну цілісність Азербайджану та інших країн, чий суверенітет був порушений.
09:30
фотоНа кордоні Австрії та Італії демонстранти побилися з поліцією
Італійські демонстранти зіткнулися з австрійською поліцією, коли вони перетнули перевал Бреннер на кордоні між двома країнами.
09:21
МЗС Вірменії викликало посла Білорусі через позицію щодо Нагірного Карабаху
Заступник міністра закордонних справ Вірменії Шаварш Кочарян висловив послу Ігорю Назаруку глибоке здивування вірменської сторони у зв'язку з низкою положень, які знайшли відображення в поширеній заяві Міністерства закордонних справ республіки у зв'язку з подіями навколо Нагірного Карабаху.
09:15
Перша група мігрантів із Греції прямує до Туреччини
Перша група мігрантів з Греції на світанку в понеділок направилася до Туреччини в рамках укладеної угоди між останньою та ЄС.
09:07
МВФ: укладення нової угоди з Грецією нині неможливе
МВФ "може підтримати тільки таку програму, яка викликає довіру і ґрунтується на реалістичних припущеннях". "МВФ веде свої переговори в дусі доброї волі, а не шляхом погроз", - наголосила Лагард.
08:53
У Сирії загинув лідер "Фронту ан-Нусра" - ЗМІ
В Сирії внаслідок авіаудару загинув один з лідерів джихадистського угрупування "Фронт ан-нусра" Абу Фірас.
08:29
Прокурором Одещини залишиться Стоянов - Куценко
"Будь-які підстави для цього відсутні. Він виконує свої обов'язки згідно з рішенням суду, який його поновив на посаді", - сказав прокурор Генеральної прокуратури.
08:01
Усик каже, що для нього українці та росіяни - єдиний народ
07:45
Через авіаудари коаліції, ІДІЛ відчуває проблеми з фінансуванням
Терористи "Ісламської держави" почали відчувати гострі проблеми з фінансуванням через тривалі авіаудари міжнародної коаліції під егідою США по нафтових і фінансових об'єктах ІДІЛ.
07:08
АТО: бойовики здійснили 23 обстріли, застосовуючи міномети і гранатомети
Бойовики російсько-терористичних бандформувань здійснили 23 обстріли українських захисників, зокрема на Донецькому напрямку - 16, на Маріупольському - 5 та 2 на Луганському.
06:45
Панама пообіцяла співпрацювати з судами щодо офшорів
Влада Панами готова до співпраці з судами у справах, які можуть бути порушені після публікації міжнародного журналістського розслідування про угоди, що проводилися через панамські офшорні компанії.
06:21
Гройсман допускає участь "РПЛ" і "Батьківщини" в новій коаліції
В нову парламентську коаліцію крім фракцій "Блоку Петра Порошенко" і "Народного фронту" можуть увійти "Батьківщина" і "Радикальна партія Ляшка".
05:31
Прем’єр Ісландії через скандал з офшорами може піти у відставку
Прем'єр-міністр Ісландії пішов з інтерв'ю після запитання про офшорну компанію, власником якої він, за даними журналістів, є.
04:37
Мер Одеси контролює понад 20 офшорних компаній і має російський паспорт
Мер Одеси Геннадій Труханов має російський паспорт і володіє будівельною компанією РОСТ через офшорні компанії на Віргінських островах.
03:31
Іран пропонує Азербайджану підтримку у карабаському конфлікті
Міністр оборони і підтримки збройних сил Ірану Хусейн Дехган запропонував своєму азербайджанському колезі Закіру Гасанову допомогу у врегулюванні карабахського конфлікту.
03:12
У згорілій будівлі Міноборони РФ знаходився департамент майнових відносин
У згорілій будівлі Міністерства оборони Росії в Москві розташовувався департамент майнових відносин відомства, який при колишньому міністрі оборони Анатолія Сердюкова очолювала Євгенія Васильєва, звинувачена у шахрайстві в особливо великому розмірі.
02:01
Порошенко підніме питання збройної місії ОБСЄ в зоні АТО на найближчих переговорах
Президент України Петро Порошенко має намір обговорити розміщення поліцейської місії ОБСЄ в зоні проведення антитерористичної операції на найближчих переговорах в "нормандському форматі".
00:48
Милобог: "Самопоміч" зробила поспішну та необґрунтовану заяву
Партія "Об’єднання "Самопоміч" зробила поспішну та необґрунтовану заяву, звинувативши свого члена, екс-кандидата в мери Кривого Рогу Юрія Милобога в співпраці з "Опозиційним блоком" і виключивши з партії.
00:27
США профінансують сектор безпеки і оборони України на $ 335 млн
США незабаром нададуть $ 335 млн Україні на фінансування сектора безпеки і оборони.