4 липня 2001

Архів

Новини
20:31
Кучма і Кваснєвський познущалися над Папою Римським
19:50
Медведчук порадив Кучмі реально дивитися на речі
18:20
У штабі Ющенка думають, як об'єднати 2 блоки – центристів і правих
18:20
Корупціонера хочуть призначити головою митної служби
17:07
Корупції в Україні не стало менше
Незважаючи на вживані заходи, масштаби корупції в Україні істотно не зменшуються, свідчить аналіз стану боротьби з корупцією в країні і результати роботи Служби безпеки в 2000-2001.
16:38
Кінах дав нереальне доручення
15:21
Біженець Івасюк обіцяє викриття
Валерій Івасюк, який кілька днів тому отримав "захист британської корони", повернувся до України. За словами політемігранта, мета цього кроку – бажання "робити те, що робив у справі Гонгадзе в якості експерта".
14:23
Чорномирдіна "нудить" від парламенту. Він віддає перевагу тиграм в Африці
З'ясовується, що Віктор Чорномирдін захоплюється полюванням і автомобілями. Він майже виріс у машині і не боїться стати сам на сам з тигром в Африці. Може навіть скластися враження, що Чорномирдіна розваги цікавлять більше ніж робота.
12:57
ГУУАМ – стагнація чи розвиток?
В розвитку ГУУАМ можливі три сценарії - стагнація, розпад або розвиток. Жоден із цих сценаріїв не буде реалізований у чистому вигляді. На думку експертів, країни-учасниці зараз вийшли на етап його організаційного оформлення, а тому не зацікавлені в розвитку ГУУАМ за першими двома сценаріями.
12:56
Омельченко хоче влаштувати Деркачгейт
11:55
СДПУ(О) опановує інтелектом мас
Практично кожний сотий житель України, враховуючи старезних старців і несвідомих немовлят, фанатично слідкує за новинами партії Медведчука-Суркіса. Орган СДПУ(О) "Наша газета плюс" посів третє місце за підсумками передплатної кампанії – слово об'єднаної соціал-демократії щотижня тиражуватиметься в 430 тисяч примірників.
11:17
Фракцію Волкова продовжують покидати депутати
10:47
Кучма просить Кінаха і Плюща прийняти повний Податковий кодекс до кінця сесії