5 лютого 2001

Архів

Новини
20:55
Йому капут
Обдєлаться легким переляком не вдасться
Добродії, що найняли активістів пропрезидентської преси виписати в своїх виданнях аналогію подій в Україні з "американською" схемою по усуненню лідера Югославії - спасибі за ідею. Читай мовою оригіналу
20:08
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У понеділок увечері "Зона вільна від Кучми" нараховувала вже 20 наметів. Антикучмівське містечко розширилося за тролейбусну зупинку до рівня пасажу. Тим часом коменданту містечка Євгену Філіндяшу приписано 9 лютого з'явитися до Старокиївського райсуду. Разом із київською міською організацією СПУ його будуть "притягувати до відповідальності" за позовом столичної влади.
19:25
Политичне "олив'є" Армії порятунку України
Надворі 2001 рік. Антикучмісти захопили танки і поїхали на Банкову. У Верховної Раді відкрили студію звукозапису, куди кожний бажаючий може прийти з чистою касетою й одержати свою копію розмов у кабінеті "гаранта". У країні правлять екстремісти - столиця переїжджає в Харків, ближче до Кушнарьова.
18:19
Волков проти "Свободи"
У понеділок до київського офісу американської радіостанції "Свобода" зателефонували з славнозвісного Печерського районного суду Києва і повідомили про позов нардепа Волкова, який хоче засудити працівників радіостанції за репортажі з Бельгії.
17:11
Потебенько - на роботі, Кучму не записували, Турчинова не арештовують
Понеділок - важкий день. Ця істина не завжди знаходить своє підтвердження, але цей понеділок був явно непростим для прес-секретаря президента Олександра Мартиненка.
16:54
Партизанськими хащами – в нову сесію
Спікер плутає сліди та лавірує "між крапельками", як і раніше однозначно не становлячись на бік Банкової. Плющ за вибори в 2002 році за старою схемою, але проти імплементації поспіхом. Вын також розповів про нову орієнтацію більшості.
14:22
Кучма: "Я визнаю, що записи Мельниченка - це правда"
Це історичне зізнання Кучма зробив під час зустрічі з Головатим минулого тижня. Процитував "гаранта" його співрозмовник, який сподівається, що Кучма повторить їх перед українським народом. І піде у відставку.
14:16
Потебенько: "Нафтуся" перед безробіттям?
Потебенько пішов із понеділка у відпустку на 45 днів. Існує думка, що для нього відпочинок стане останнім на посаді генпрокурора – Потебенько вже начебто й подав заяву на ім'я Кучми з проханням про звільнення за станом здоров'я.
13:28
Гуморист Кучма, як Жванецький для Ради Європи
Рішення Кучми звільнити Головатого та призначити Станік членом Венеціанської комісії є "юридично некоректним". Так вважає сам Головатий, який до того ж є віце-президентом Комісії.
13:18
Слід Волкова у Бельгії
MaoMagazine стверджує, що за даними слідчих з Брюселя, за три роки через рахунки Волкова пройшло близько 15 мільйонів доларів. Певна частина прийшла з його української компанії Subito.
11:46
Влада готує арешти і провокації
В АП це заперечують
Влада поспішає. Деякі подробиці плану дій проти Тимошенко і її соратників стали відомі "Батьківщині" з надійних джерел - проти них готуються "безпрецедентні репресії та каральні акції".