5 травня 2001

Архів

Новини
20:48
РУХ у вогні. Гаситиме його Удовенко
Переобрання Удовенка та вихід з партії Тараса Чорновіла – такі підсумки 11-го з'їзду Народного Руху. Також НРУ вирішив поєднати протилежні "цінності консерватизму, лібералізму, соціальної демократії…" і запросив Ющенка очолити блок.
20:17
Голова Народного Руху – Геннадій Удовенко
18:44
Безрадісний погляд на Україну
Відхід найбільш реформаторського уряду в історії України — це вже погано. Те, як він пішов — іще гірше. А перспективи на краще майбутнє — жахливі. Таку характеристику відставці Ющенка дав британський журнал The Economist в останньому числі.
16:33
ФНП вийшов із безвиході в питанні референдуму
15:12
Привид, що захотів знову стати людиною
Останній раз про суперщастя, яке випало Україні завдяки існуванню Кучми, говорив Березовський у 1999: "Кучма – це від Бога". І ось обхідними шляхами, через Росію, Леоніду Даниловичу надійшло свіже "вітаннячко" від Вадима Рабиновича: "На мій погляд, з чим Україні повезло, так це з президентом".
12:14
На з'їзді Руху назріває конфлікт
01:19
На вихідних обиратимуть голову Народного Руху України
00:22
Що буде з Ющенком?
Проте, незалежно від відповіді, він вже став "українським Бальцеровичем"
"Компроміси – це нормальний сегмент. Я не хочу звертатися до прикладів Ніни Андреєвої, яка принципи не міняла. Але якщо із системи виймають ключову шестерню, вона не буде функціональною". Йдучи, Ющенко пообіцяв повернутися. Тому тепер головна інтрига – це місце, де він має повторити трюк Фенікса.