5 вересня 2000

Архів

Новини
19:56
В НАК "Нафтогаз України" двовладдя
Печерський районний суд Києва відновив Ігоря Діденко на посаді в.о. глави Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".
17:41
"Независимая" відправила Тарасюка у відставку
У черговий раз хмариться над міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком, якій регулярно одержує шпильки в російській пресі. Але московська "Незалежна газета" переплюнула всіх - в сьогоднішньому номері вона вже відправила Тарасюка у відставку.
14:50
Степан Гавриш в ролі сержанта Беккета, або "Снайпер 2"
Відчувши прилив крові вірний і безвідмовний боєць більшості віце-спікер Степан Гавриш спустив курок пристріляного механізму парламентського відсторонення "несвоїх" депутатів від роботи в ПАРЕ.
14:14
Все про Олександра Волкова
Олександр Михайлович Волков: народний депутат України, олігарх, керівник другої президентської кампанії Леоніда Кучми, людина, проти якої бельгійські власті намагалися порушити кримінальну справу...
12:57
Анонс
12:47
Фракції НДП і "Батьківщина" худнуть
У депутатському корпусі знову почався активний броунівський рух. Як прогнозували більшість політологів і журналістів, вихід почався з таких фракцій, як "Батьківщина" та НДП.
12:12
Даєш імпичмент президента!
Перший день сесії не обійшовся без скандалу. Депутатська група "Соборність" запропонувала внести у порядок денний питання про початок процедури імпичменту президента Кучми.