5 жовтня 2005

Архів

Публікації

Гуманітарна допомога для Ющенка

Зараз у Страсбургу, як півроку тому це сталося в Києві, зароджується ембріон розчарування. "У мене є підстави для серйозного занепокоєння. Олігархи все ще активні в Україні, і залишається можливість появи нових", - сказав у середу бельгієць Люк ван дер Бранде з дружної Ющенку Європейської народної партії. Враховуючи любов Ющенка до словосполучення "дорожня карта", Северінсен дала таке ім’я цьому творінню.

Рейтинг політиків та партій №2

Окрім четвірки лідерів, до першої десятки увійшли Володимир Литвин, Петро Порошенко, Юрій Луценко, Анатолій Кінах, Роман Безсмертний. З першої десятки медіа-рейтингу вибули Зінченко, Матвієнко, Третьяков, Турчинов. Їх місце у першій десятці медіа-активності зайняли Луценко, Кінах, Безсмертний. У 2 рази зменшилась присутність у ЗМІ Порошенка, в 3 рази – Зінченка, в 2 рази – Томенка.

Олександр Третьяков: …Мене звинуватили в корупції не просто так! Це була цілеспрямована акція по дискредитації команди Ющенка

Я звинувачую цих людей у дестабілізації ситуації в країні. Вони попросту є учасниками змови! Спочатку передбачалося, що прем'єр-міністр одержує повні повноваження, Тимошенко очолює блок і починає диктувати, хто буде в цьому списку. Збиралися, залучали іноземних послів, дзвонили їм вночі! Це - не ознаки змови?

Про деякі особливості постреволюційної свідомості

Особливістю будь-яких революційних гасел є те, що вони ніколи повністю не втілюються в реальність. Це ж стосується й обіцянок та соціальних очікувань революційного періоду. А якщо суспільні очікування не виконуються, масова свідомість починає шукати відповідь на запитання, чому так сталося і хто в цьому винен. Екзальтована свідомість потребує пошуку ворогів.

Спраглі до реклами

Адмінресурс живий і буде жити ще довго. Чиновник, а особливо дрібний, ще довго визначатиме хід виборчих кампаній, оскільки він має серйозний вплив на виконавців волі штабів, але не має стратегічного бачення. А це, в свою чергу, робить вибори менш професійними і значно дорожчими. Бо, погодьтеся, високі ціни на політичну рекламу викликані лише одним: страхом, що завтра за цю політичну силу твій щит зріжуть, а канал продадуть.
Новини
21:22
Ющенко забув свої слова і зробив депутатам "дах"
Президент України Віктор Ющенко підписав зміни до закону, що встановлюють недоторканність для депутатів місцевих рад
20:45
Ющенка покажуть без вилучень і обмежень?
5 жовтня телеканали "Інтер", "1+1", "5 канал" та "Перший Національний" отримали повну версію спільного
20:34
ЄС не збирається полегшувати проїзд українців?
Європейська Комісія спростовує інформацію, розповсюджену деякими ЗМІ з посиланням на єврокомісара з питань зовнішньої політики і політики сусідства Беніту Фереро-Вальднер
20:08
Мороз сподівається зберегти своїх губернаторів і ще пропонує кадри
Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що губернатори-соціалісти, які очолюють Полтавську та Одеську області користуються авторитетом і питань по їх зміні не виникатиме
18:51
Томенко складатиме списки БЮТ на вибори
Екс-віце-прем'єр, заступник голови партії "Наша Україна" ("Реформи і порядок") Микола Томенко планує працювати над формуванням виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко.
18:36
Ющенко допоможе Омельченку забудувати Київ
Президент Віктор Ющенко обіцяє, що через кілька років в Києвіі з'явиться новий престижний район
18:16
Єхануров буде обговорювати всі проблеми з Януковичем
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє про готовність обговорити з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем всі проблемні питання.
18:11
Литвину не подобаються дискусії на вулиці
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає недоцільним підвищення прохідного бар'єра для партій, які беруть участь у парламентських виборах.
17:23
Стретович перевів стрілки кумівства на есдеків
Голова комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Володимир Стретович спростовує інформацію про те, що він є автором законопроекту про заборону кумівства.
17:19
Місце роботи Єханурова перетворять на штаб?
Партія "Народний союз "Наша Україна" має намір перетворити свій виконавчий комітет у штаб для підготовки до виборів Верховної Ради 2006 року
16:50
Мельниченко знову бреше?
Всупереч заявам екс-майора держохорони Миколи Мельниченка, Інститут масової інформації підтверджує, що отримав інформацію про ніби-то здійснену спробу його фізичного знищення.
16:34
Ющенко викреслив Тимошенко і Порошенка
Президент Віктор Ющенко ввів до складу Ради нацбезпеки та оборони прем'єра Юрія Єханурова.
16:07
Єхануров успішно злітав до Путіна і просить не чергувати під його дверима
Президент Віктор Ющенко вважає, що візит прем’єр-міністра Юрія Єханурова до Росії був успішним
15:22
Медведчук проти маршу соратників свого батька
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук виступає проти маршу воїнів УПА, що планується в Києві на Хрещатику
15:03
Партія Литвина відмовилася підтримувати бюджет-2006
Фракція Народної партії не буде голосувати за бюджет 2006 року в тім варіанті, у якому документ поданий у парламенті, заявив лідер фракції Ігор Єрємєєв.
14:57
Єхануров місяць налагоджуватиме контакт з пінчуками і ахметовими
Перший місяць роботи нового уряду беде присвячено налагодженню стосунків з бізнесом.

Про це повідомив після засідання Кабміну у середу прем’єр-міністр Юрій Єхануров

14:38
оновленоЄвропейські депутати захистили Мельниченка і жертв прослушки
Парламентська Асамблея Ради Європи закликає Україну провести у Верховній Раді відкриті парламентські слухання щодо справи Ґонґадзе.
14:18
15 тисяч громадян судяться з Україною
Кількість заяв до Європейського суду проти України сягає п’ятнадцяти тисяч.
14:01
Ющенко хоче відрізати нитку, щоб мати алібі на виборах
Прем’єр Юрій Єхануров не збирається відмовлятися від членства в партії Народний Союз "Наша Україна" на час роботи у виконавчій владі.
13:54
Піскун програв у Страсбурзі своє бачення справи Гонгадзе
Парламентська Асамблея Ради Європи розцінює виокремлення справи про безпосередніх убивць Георгія Гонгадзе як намір зняти відповідальність з замовників злочину.
12:51
Порошенко звинуватив Ющенка у невиконанні батьківських зобов’язань
Екс-секретар РНБО Петро Порошенко заявляє, що готовий до відкритих дебатів із екс-держасекретарем Олександром Зінченком, який звинуватив його у корупції.
12:40
Янукович передумав дружити з Ющенком?
Голова Партії регіонів Віктор Янукович не виключає можливості відкликання підпису з Меморандуму порозуміння між владою та опозицією.
12:39
оновленоМЕЛЬНИЧЕНКО СПРОСТОВУЄ інформацію про замах на нього в США
Микола Мельниченко спростовує інформацію про начебто скоєний на нього останніми днями замах на території США.
12:25
Стретович хоче швидше заборонити кумівство, а соціалісти перевірять, хто нажився на цукрі
Депутат Володимир Стретович із фракції "Наша Україна" пропонує взяти за основу проект закону про внесення змін і доповнень у деякі закони України (відносно заборони кумівства).
12:24
Ющенка просять не виконувати договір з Януковичем, а Піскуна - забути СРСР
Доповідач ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен сподівається, що й після меморандуму Ющенко і Януковича фальсифікатори виборів не будуть амністовані.
11:50
Єхануров розповів, чим займатиметься Безсмертний
Прем’єр Юрій Єхануров вважає налагодження ефективної взаємодії з вертикаллю центр- регіони однією з засад створення виваженого бюджету на 2006 рік.
11:42
Єхануров попросив міністрів не сваритися на людях і не шантажувати депутатів
Прем’єр-міністр Юрій Єхануров обіцяє, що уряд проводитиме єдину політику і виступатиме як єдина команда.
11:20
Литвин готовий захищатися в суді від соціалістів
Депутат з фракції Соціалістів Микола Рудьковський вимагає, щоб Верховна рада заслухала звіти силовиків щодо розслідування справи Гонгадзе.
11:14
оновленоПРИЗНАЧЕНО ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄРА І МІНІСТРА. Є укази
Прем'єр Юрій Єхануров представив у середу на засіданні уряду за участю президента новопризначеного віце-прем'єра Юрія Мельника, а також міністра культури й мистецтв Ігоря
10:30
Єхануров має два завдання, а оточення Ющенка не позбулося пострадянських звичок
Українській прем'єр Юрій Єхануров зобов’язався продати 24-го жовтня з аукціону комбінат Криворіжсталь і заявив, що відновить процес ліберальних реформ, які
10:25
Катеринчук хоче блок з Тимошенко?
Колишній перший заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук закликає до об’єднання всіх "помаранчевих" сил на парламентських виборах 2006 року для того, щоб не допустити повернення "кучмізму".