5 листопада 2003

Архів

Новини
21:14
Пукач на свободі: Генпрокуратура втратила ключ від справи Гонгадзе?
Хтось дуже не пошкодував сил і грошей для випуску Пукача на свободу. У нього було три адвокати, костюми яких дуже позитивно говорять про їхні гонорари. Із залу суду Пукач поїхав на машині з номерами парламенту – "2-092 ВР". При цьому звільнення Пукача чомусь перенесли на годину раніше.
18:52
Замальовки зі зборів комуністів
Не обійшлося і без сенсації. Симоненко поінформував учасників з’їзду, що "фактично вже є рішення Конституційного суду про можливість обрання Кучми на 3-ї президентський термін". Аргумент на користь ЄЕП був також досить неординарним.
16:04
КЕРІВНИКА "НАРУЖКИ" ПУКАЧА ЗВІЛЬНЕНО НА ПІДПИСКУ ПРО НЕВИЇЗД
Колегія Київського апеляційного суду звільнила з під варти керівника департаменту "наружки" Пукача
15:41
Керівника "наружки" Пукача вимагають звільнити, бо він пенсіонер
У київському апеляційному суді триває слухання справи по розгляду апеляції на рішення Печерського міського суду Києва, за яким арештовано керівника "наружки
15:01
Замах на Кисіля – спроба знищення свідка у справі Гонгадзе?
Справу порушено за статтями незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Але є очевидною інша версія. Після оприлюдення листів Гончарова всім стало зрозуміло, що визначення "банда Кисіля" і УБОЗ Московського району Києва є синонімами. У пресі їх назвали "перевертнями".
14:52
Кримінальний авторитет Савлохов ще за ґратами
У вівторок увечері та у середу зранку деякі електронні ЗМІ поширили інформацію про можливе слухання справи по апеляційному запиту Бориса Савлохова про дострокове звільнення
14:42
СДПУ(О) ЗАМІНИТЬ ЗІНЧЕНКА НА ШУФРИЧА
Фракція СДПУ(о) прийняла рішення відкликати Олександра Зінченка з посади заступника голови Верховної Ради.
14:27
Росія не визнає кордон у Азовському морі. Переговори продовжаться через місяць
"Що стосується питання про державний кордон в Азово-Керченській акваторії, то його не існує, а посилання на умовні розмежування між Кримською областю
14:02
Кучма: Коли опоненти політреформи вішають лапшу на вуха, це аморально
Леонід Кучма заявляє, що наступний президент ніколи не проведе політичну реформу, якщо вона не буде проведена
13:52
ЖИТТЯ КИСЕЛЯ В БЕЗПЕЦІ. ВІН ПІДІРВАВ СЕБЕ САМ?
Стан депутата Голосіївської райради Києва Володимира Киселя, який на момент вибуху знаходився у джипі, не викликає побоювань.
12:30
Сьомий прокуратор?
Можливий союз Васильєва з Литвином. Але навряд чи цей союз буде довговічним. Можливий також союз Васильєва з Тігіпком. У цьому випадку Васильєв буде підтримувати Сергія Леонідовича до часу. Можливі й інші комбінації (наприклад, союз з Януковичем, Кірпою і навіть Ющенком, "забування" справи Юлії Тимошенко в обмін на її прихильність до Васильєва) і т.д.
10:01
У КИЄВІ НАМАГАЛИСЯ ПІДІРВАТИ КИСЕЛЯ, ЯКИЙ БУВ ПРИЧЕТНИЙ ДО СПРАВИ ГОНГАДЗЕ?
У якому стані зараз знаходиться депутат, поки невідомо.