6 лютого 2006

Архів

Публікації

Поплавський поклав око на Одесу

Ректор Київського національного університету культури і мистецтва Михайло Поплавський офіційно повідомив про своє висування на посаду міського голови Одеси

Вибори на Житомирщині будуть зірвані?

Члени 62-ої окружної виборчої комісії з Коростишева (Житомирська область) подали в повному складі заяву про дострокове припинення повноважень.

Маніпуляція свідомістю

На виборах 2004 року маніпуляційні технології використовувались обома командами президентської гонки. Слід звернути увагу на елементи, які стосувалися створення негативного ставлення до конкурента, що, на думку автора, мало більший вплив на виборців ніж формування позитивного іміджу власного кандидата. Розглянемо основні ефективні принципи і методи маніпуляції свідомістю під час виборчої кампанії 2004 року.

Тіньова енергетика. Частина 1

Сьогодні Україна потерпає від іноземного економічного тиску, і робить зусилля знайти доступ до джерел енергоносіїв. І тим більш парадоксально виглядає картина, коли в той же час всередині держави продовжується системне розкрадання енергетичних ресурсів. Способів, якими це робиться, багато. Один із найбільш примітивних – це крадіжки із трубопроводів, які ідуть від нафтогазових свердловин.

Європа обіцяє на виборах усіх любити однаково

Організація з безпеки і співпраці в Європі обіцяє неупереджене ставлення до політичних партій у ході спостереження за виборами Верховної Ради.

Вера Ульянченко: "Главный спичрайтер – это президент…"

У меня был очень большой опыт госслужбы – поэтому меня и пригласили в Кабмин. До этого я долгое время работала в комсомоле – освобождённым комсомольским работником, зампредседателя исполкома. Для меня Виктор Андреевич Ющенко, которого я знала ещё заместителем председателя правления банка "Украина", всегда казался неординарной личностью.

У Мороза теж люблять посидіти на трьох стільцях

Депутат Микола Рудьковський очолив список Соцпартії на виборах у Чернігівську облраду, повідомляє прес-служба обкому СПУ в понеділок.

Кличка намагаються посварити з Ющенком

На Львівщині та на Волині з’явилися фальшиві листівки, спрямовані проти президента Віктора Ющенка та екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

30 ½ тижнів

Спочатку уряд Тимошенко робив гучні заяви про реприватизацію (згадаймо фразу прем’єра про "папку" з 3000 підприємств-кандидатів на реприватизацію), потім брав свої слова назад. Спочатку уряд Тимошенко через зміни до держбюджету погіршував умови оподаткування і податкового адміністрування малого бізнесу (згадаймо вимогу сплачувати ПДВ для підприємств із річним доходом більше 300 тис. грн.), потім долав проблеми, які сам ж створив
Новини
19:41
За газ Янукович готовий платити незалежністю країни?
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає створення ЄЕП єдиним способом вирішення газової кризи.
18:59
Український консул в Польщі потрапив в халепу
Генеральний консул України у Кракові Михайло Бродович потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Польщі.
18:51
доповненоЄхануров просить кинути в нього камнем через Тимошенко
Українська делегація продовжує у Москві переговори з ВАТ "Газпром" щодо постачання газу
18:12
Литвин боїться вибухів в парламенті
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що прийнятий парламентом закон про тимчасові слідчі комісії Верховної Ради є "вибухонебезпечним".
18:09
Литвин не радить Ющенку найближчі дні йти до парламенту
Президент Віктор Ющенко мав би прийти до Верховної Ради і виступити наприкінці поточного пленарного тижня "без будь-яких умов".
18:00
Луценку зробили безпрецедентну знижку на мобілки
У 2006 році всі дільничні міліціонери України одержать безлімітні спецпакети мобільного зв'язку, які сплачуватимуться з держбюджету за цінами, що в десятки разів нижче від стандартних.
17:31
Мороз вважає соціалістів "пупом парламенту"
Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що возз'єднання "помаранчевої команди" до парламентських виборів не приведе до бажаного результату.
17:13
Безсмертний зізнався, що не хоче мати спільного з Тимошенко
У середу, 8 лютого, планується оприлюднити попередні підсумки домовленості Блоку "Наша Україна" з Блоком Юлії Тимошенко, Соцпартією, Блоком Костенка і Плюща і "Пора-ПРП" про створення коаліції.
17:04
Литвин проявив своє особливе почуття гумору
На погоджувальній раді у Верховній Раді в середу о 14.00 розглянуть питання про призначення і приведення до присяги суддів Конституційного суду.
16:33
Янукович дізнався правду про м'ясо буйволів
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обговорив з російськими політиками шляхи подолання м'ясної кризи
16:32
Україна хоче висадити Росію з літака на половині шляху
Київський державний авіаційний завод "Авіант" виступає за вихід Росії з проекту по будівництву літака Ан-70 для залучення нових інвесторів.
16:24
Тимошенко написала свою угоду з Ющенком і Морозом
Блок Юлії Тимошенко передав до штабів Блоку "Наша Україна" та Соцпартії проект договору про створення коаліції після парламентських виборів.
14:13
Мороз переймається, що газові ціни не "заморозили"
Створення спільного російсько-українського підприємства ЗАТ "УкрГаз-Енерго" загрожує енергетичній безпеці України.
13:55
Литвин хоче боротьби за чистоту
У Верховній Раді буде створена робоча група з моніторингу за виборами.
13:49
Янукович розповів Червоненку про своє минуле
Голова облдержадміністрації Євген Червоненко погодився з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем стосовно більш ефективного розв'язання транспортного питання в рамках ЄЕП.
13:40
Кучма з Ахметовим з'їздили в Ізраїль у справах
Екс-президент Леонід Кучма та президент клубу "Шахтар" Ринат Ахметов в неділю були присутні на футбольному матчі між українським клубом та ЦСКА.
13:38
Литвин почав листуватися з генпрокурором
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що від багатьох депутатів надходять пропозиції запросити генпрокурора Олександра Медведька на засідання парламенту для дачі оцінки фактам ігнорування деяких їхніх рішень.
12:25
Відставка Єханурова підірвала рейтинги Тимошенко і Литвина
Блок "Наша Україна" на 5% випередив БЮТ, зайнявши друге місце у рейтингу політичних партій, які мають намір потрапити до Верховної Ради
11:59
виправленоДо Лукашенка відправили заступника Тарасюка
Заступника міністра закордонних справ Валентина Наливайченка призначено на посаду посла України у Білорусі.
11:58
Європа поцікавилась у Ющенка про чесність
Президент Віктор Ющенко запевнив Генерального секретаря Ради міністрів ЄС Хав'єра Солану, що в Україні створено всі умови для проведення вільних та прозорих виборів.
11:28
ЛИТВИН ХОЧЕ ЯКНАЙДАЛІ ПЕРЕСЕЛИТИ ГОЛОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
Спікер Верховної ради Володимир Литвин пропонує депутатам розглянути питання про перенесення Конституційного Суду в Харків.
11:03
Литвин натякнув Ющенку на неадекватність?
Голова Верховної Ради Володимир Литвин заперечує інформацію, що він задіяний у схемах Кремля в Україні
10:41
Тимошенко викликають до суду
Лідера БЮТ Юлію Тимошенко викликають у Печерський районний суд Києва за позовом лідера Республіканської партії України, екс-глави НАК "Нафтогаз України" Юрія Бойко.
10:22
Після відпустки міністр зрозумів, що йому не подобається газова угода
Міністр фінансів Віктор Пинзеник заявляє, що газова угода, підписана між НАК "Нафтогаз" та "РосУкрЕнерго", не забезпечує стабільність ціни на російський газ та його баланс.
10:19
Литвин зробив Єханурову пропозицію
Голова ВР Володимир Литвин пропонує уряду розробити і подати на затвердження до ВР державну програму економічного та соціального розвитку України на 2006 рік.
10:10
У Ахметова та Третьякова виявилися спільні інтереси?
Продаж "Укртелекому" можливий тільки після створення нової спеціальної державної структури "Укрспецтелеком", яку приватизувати не будуть.
09:55
Литвин стане тим, ким схоче, і домовлятись не буде
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що після виборів стане тим, ким схоче він, а не тим, ким пророкують аналітики
09:55
Партія регіонів підкуповує виборців вугіллям?
Мешканцям сіл Чорноморського району Криму привезли від імені Партії регіонів вугілля за ціною в кілька разів менше ринкової.
09:32
На Тимошенко готують замах? Піар?
Блок Юлії Тимошенко отримав інформацію про підготовку замаху на їх лідера
09:20
Щоб обійти Україну, Росія постачатиме газ через космос?
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров обговорює в Афінах можливу участь "Газпрому" у спорудженні спільного грецько-турецького трубопроводу.