6 березня 2001

Архів

Новини
20:54
Політична й економічна невизначеність підвищує ризик інвестицій в Украину
"Ми не кидаємо Україну, - говорить Карлос Паскуаль, посол США в Києві. - Але наша можливість працювати з цією країною залежить від того, як вирішуються проблеми. У області політики ситуація незрозуміла. У області економіки країна не розвивається".
20:49
Генпрокуратура не може спростувати компромат
Можливо перший заступник генерального прокурора Микола Обиход і не став би проводити прес-конференцію, ретельно не підготувавшись до неї. Однак, у вівторок Михайло Потебенько запевнив журналістів, що дасть доручення Обиходу її провести.
20:36
Єрмілова звільнено
Кучма звільнив Сергія Ермілова з посади міністра палива та енергетики. На цю посаду президент призначив Станіслава Сташевського. Вже вранці в середу прем'єр представив уряду нового міністра.
19:21
"Репортери" знову пропонують допомогу
"Репортери без кордонів" пропонують Кучмі погодитися на проведення комплексної експертизи тіла Георгія. Президент цієї організації Робер Менар звернувся з відкритим листом до Кучми, де пропонує допомогу європейських експертів у визначенні причини смерті Гії.
16:32
Генпрокуратура реанімує "бандитську версію" вбивства Гонгадзе
За словами заступника генерального прокурора України Олексія Баганця, його відомство отримало інформацію про те, що саме в той період, коли зник Гонгадзе, два члени одного з київських організованих злочинних угруповань "вивозили в ліс журналіста, грузина за національністю, де вибивали якісь борги".
15:18
Прокурор Кучма й адвокат Ющенко
Тимошенко, як вважає Кучма, при роботі в уряді займалася косметикою і демагогією. Ющенко же вважає, що "той час, протягом якого Тимошенко була в уряді - це час, протягом якого було зроблено багато позитивних змін".
15:00
Опозиції дали строк
Опозиція має піти з владних структур. Кучма чекає, що люди у владі визначатимуться з тим, на чиєму вони боці. Від цих людей чекають публічних заяв і клятв у вірності режиму. Всі інші будуть автоматично прираховані до стану опозиції, що в Україні рівносильно слову "ворог".
14:03
"Колізії влади" та ілюзії Ющенка
Ющенко упевнений, що наметові пікети й акції протесту відбуваються в країні не через плівки Мельниченка, а тому що народ не задоволений "конструкціэю влади". Але, вважає він, розв’язати конфлікт може тільки влада – своєю відповіддю опозиції.
13:35
Мороза надихнув візит до США
Олександр Мороз задоволений візитом до США. Він не вірить у можливість відставки Ющенка і вірить у відставку Кучми до кінця весни. Чи справдяться його прогнози?
12:16
П'ять років з п'ятидесяти
5 березня міністру внутрішніх справ (все ще) виповнилося 50 років. Колектив не міг байдуже пройти повз цієї дати. Тим більше що з деяких пір ми знаємо Юрія Федоровича зовсім з іншого боку. Все таємне стає явним, і, очевидно, надто великий гріх головного міліціонера країни, якщо про його "витівки" стало відомо ще за його життя.
11:46
ФБР довірили тіло Гонгадзе
Найближчим часом лабораторія Федерального бюро розслідувань США проведе додаткову експертизу тіла Георгія Гонгадзе, знайденого у Таращі.
11:28
Київський сценарій фільму жахів
І в Україні риба починає гнити з голови. Леонід Кучма, вважає більшість його співвітчизників, готовий майже на все в ім'я того, щоб йому не заважали залишатися за владними важелями: навіть на замовне вбивство незручного своїми критичними виступами журналіста.
11:16
Кучма втратив реноме і моральний авторитет
Леонід Кучма продовжує говорити все що завгодно, щоб всіх заспокоїти, і щоб гроші продовжували витікати, щоб його режим міг продовжувати красти їх, як це робилося раніше...