6 липня 2000

Архів

Новини
14:30
За смерть Президента - 5 років умовно
Справа, у якій було все: і сміх, і гріх, і українське правосуддя, нарешті завершилася. Сергій Салов засуджений райсудом Донецька до п'яти років позбавлення волі умовно з відстрочкою виконання вироку на два роки. Якщо протягом цих двох років Салов не буде порушувати закон, судимість буде знята. Може вийти і по-іншому: Сергій Салов оскаржить свій вирок у вищих інстанціях.
14:29
Боротьба з корупцією покликана надихнути інвесторів
Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко упевнений, що реалізація плану заходів боротьби з корупцією на цей рік сприятиме залученню інвесторів в українську економіку, зокрема, у приватизацію об'єктів енергетичного сектору.
14:28
Український уряд визначив новий deadline для МВФ
Уряд оголосив новий "дедлайн" поновлення кредитування Міжнародним Валютним Фондом. Правда, цього разу - не настільки впевнено, як бувало раніше. На цей раз, за словами речника Кабміну, в уряді України сподіваються, що "в крайньому випадку", МВФ відновить кредитування України за програмою розширеного фінансування (EFF) через три місяці.
14:27
Депутати не жаліють "живота свого" заради приватної власності на землю
Верховна Рада України у четвер підтримала у першому читанні урядовий проект Земельного кодексу, що передбачає право приватної власності на землю. Як відомо фракція Компартії України виступає категорично проти такої можливості.
14:26
Усі задоволені, всім спасибі
Гроші, які Україні нарешті пообіцяли виділити на фінансування об'єкту "Укриття", допоможуть не тільки ядерній безпеці країни. Сума у 335,5 млн. євро позитивно позначиться на макроекономічній ситуації в Україні, зокрема, на обмінному курсі гривні у відношенні до іноземних валют.
14:25
Грядуть серйозні зміни в уряді
Країна живе в очікуванні змін. Україна чекає на реформи, чекає нових ідей і нової крові, в значенні нових людей. Грядуть кадрові зміни, але, не дивлячись на свою актуальність, ця тема поки не стала предметом активного обговорення політично стурбованих громадян.
14:24
Кучма погрожує відставкою. Урядовою
Тема імплементації президентського законопроекту сьогодні на Тернопільщині актуальна як ніколи. Очевидно, саме тому, президент України Леонід Кучма своєрідно надихав Верховну Раду на затвердження законопроекту власне під час зустрічі з керівниками органів місцевої влади.
14:23
Вже три закони зі змін до Конституції, хто більше?
Група депутатів пропонує свій вихід з юридичної колізії, що склалася навколо двох законопроектів, що випливають з підсумків всенародного волевиявлення. Пропозиція дуже проста - і президентський, і депутатський законопроекти про внесення змін до Конституції розглядати одночасно. Звичайно ж, за наявності висновку Конституційного суду.