6 листопада 2001

Архів

Новини
22:51
США визнали збитки сталеливарній галузі, нанесені Україною, і готуються вжити заходів
ITC повідомить про своє рішення Міністерство торгівлі США до 13 листопада 2001 року, після чого Мінторг США визначить обмежувальні заходи на імпорт до США гарячекатаного прокату, зокрема, антидемпінгове мито на постачання цієї продукції з України.
22:48
Українські єврооблігації продовжують рости
На Франкфуртськоій біржі після зростання, яке триває другий день поспіль, ріст знову вийшов на історичний максимум $87, якого вперше було досягнуто 17 жовтня цього року. Зростання курсу українських єврооблігацій до EUR87 було зафіксовано також на Штутгартській та Берлінській біржах.
22:19
"Нова Генерація" увійшла до блоку Ющенка
21:05
Ющенко везе Бушу і Чейні послання від Кучми
20:40
Бен Ладен зв'язується зі світом через записки, написані вручну
20:38
Війна з талібами коштує США 1 млрд. доларів на місяць
20:01
Адвокат Федур вимагає негайно звільнити Фельдмана з-під варти
19:33
У Дніпропетровську прогриміли вибухи
19:16
Мильна стаття про мило, або Не відкладаючи у довгий ящик
Звичайно між письменником і читачем листа повинна бути тимчасова дистанція, яка свого часу була зведена на життєву регулярність і літературний факт. Тоді повільність пошти (байдже, кінської чи авіа) входила у правила гри.
17:11
"Наш дiм" - альтернатива "Нашiй Українi" у Львові
У Львовi заявлено про створення виборчого блоку "Наш дiм", члени якого намагатимуться провести своїх представникiв до Львiвської мiської ради та перемогти на виборах мера. Ідеологом його створення називають вiдомого львiвського бiзнесмена Андрiя Садового, який є одним з найреальнiших суперникiв Куйбiди у боротьбi за крiсло мера.
16:48
В гостях у адмінресурсу
Представники ТУНДРи самі собі протирічать, коли відважно відкидають звинувачення у використанні адмінресурсу і аргументують це тим, що вибори, мовляв, поки не почалися. Заступник голови Аграрної партії Катерина Ващук підтримує політику участі чиновників у передвиборчій боротьбі. "Кириленко одну годину поза робочим часом приділяє спілкуванню з представниками блоку. Я не думаю, що це великий гріх".
15:48
Спати чи не спати?
Шекспір назвав сон "одним з найласіших шматочків на бенкеті життя", підтвердивши тим самим, що сон - найважливіший чинник для нормального функціонування організму, розуму та настрою загалом. Але що робити, коли безсонна ніч стала нормою замість винятку?
15:07
Антибейсбольний наказ Юрія ЗМІрнова
На пенсію відправлено генерал-полковника Едуарда Фере, якого називають "координатором теракту", тобто ДТП, в якому загинув В'ячеслав Чорновіл. Друга новина - змінився начальник Київського обласного управління МВС, син якого - один з тих оперів, що стежили півтора роки тому за Георгієм Гонгадзе в "Жигулях".
14:29
Лідера п'ятірки ТУНДРи буде визначено після соцопитування
14:27
Сибірська виразка виявлена у Росії
14:02
Америка бомбить Афганістан найпотужнішими бомбами часів В'єтнаму
13:59
Дівчина Шевченка – американська модель Крістін Пазік
Тривалий час особисте життя Андрія Шевченка перебувало за залізною завісою, але вже на початку вересня форвард збірної України в інтерв'ю одному з українських ЗМІ відкрився, зізнавшись, що в нього є дівчина.
13:55
Кінах підтримує ТУНДРу, але ніхто йому її очолити не пропонував
13:47
Порошенко і Азаров залишатимуться у керівництві Партії регіонів до її з'їзду
13:34
Наступні вибори не мають жодного сенсу для партій, вважає політолог
13:23
У МЗC з'явився свій "речник"
13:17
США не визнають, що в афганській лікарні помер американський громадянин
13:16
Американці масово скуповують вогнепальну зброю
13:11
Толстоухов заради ТУНДРи відмовився від роботи заступником у мера Омельченка
13:04
Україна готова сплатити всі компенсації родичам загиблих на ТУ-154
12:36
Бушу і Блеру пропонують провести дуель з муллою Омаром на автоматах "Калашникова"
12:33
Раббані вже хоче бути лідером
12:32
Ще один американський вертоліт розбився в Афганістані
11:22
Лазаренку не шкода нервів Кучми. Він хоче в депутати
Цієї назви не зустрінеш у рейтингах, це прізвище не пропонують на соцопитуваннях. Але фантоми намагаються повернутися. "Громада" абсолютно точно братиме участь у виборах-2002, а нині партійні соратники намагаються з'ясувати, чи може за законом Лазаренко бути у передвиборчому списку рідної структури.
10:11
Терім залишив "Мілан", Анчелотті прийняв
Після поразки в останньому турі чемпіонату Італії "Мілану" від одного з аутсайдерів Серії А "Торіно" у відставку відправлений головний тренер "червоно-чорних" Фатіх Терім, і відразу ж на його посаду призначено Карло Анчелотті, який працював раніше з туринським "Ювентусом".