6 грудня 2001

Архів

Публікації

100 років шалапутному Уолту Діснею

Народна миша Міккі-Маус стала таким же уособленням сьогоднішньої Америки, як статуя Свободи. Маус став символом віри - маленькими мишенятами грають американські діти. У бездоганній посмішці Мауса, яка тримає удари за будь-яких обставин, втілені кращі риси нації - воля до перемоги і нестримний оптимізм, все, що переможці талібів успадкували від мисливців за команчами.
Новини
18:53
"Людина року" на підході
В цьому році імені президента в офіційних списках немає, однак, Кучма все-таки присутній незримо: кращим менеджером має всі шанси стати Ігор Литовченко з "КиївСтар - GSM". Це підприємство в народі називають "Кучма-Стар", оскільки воно працевлаштувало велику кількість родичів президента.
18:40
Мер Донецька закликає міняти футбольний менеджмент в країні
"Якщо ми хочемо побачити збірну України з футболу на чемпіонаті світу або Європи, треба міняти систему. Сьогодні не все добре, не можна змішувати футбол і
18:06
КУЧМА ЙДЕ НА ТРЕТІЙ ТЕРМІН?
Президент Кучма сподівається, що Україна стане асоційованим членом Європейського Союзу вже до кінця його президентського терміну.
17:45
Глава комісії Гонгадзе пробув в Америці не більше доби
Поїздка в США голови тимчасової парламентської слідчої комісії Олександра Жира розслідувати обставини вбивства журналіста Георгія Гонгадзе була "плідною...
17:25
Tymoshenko повернулася з "офшора" в Україну
У тестовому режимі почав роботу новий сайт Юлії Тимошенко www.tymoshenko.com.ua, який розташований в
16:40
Херсонській області дістався молодий, мобільний губернатор - Плющ
Голова українського парламенту Іван Плющ вітає призначення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка на пост губернатора Херсонської...
16:19
Блоки Мороза і Тимошенко претендують на сто місць в парламенті
На фоні шуму навколо "Нашої України" і ТУНДРи опозиція готується до виборів тихо і спокійно. Хтось знає, наприклад, керівника штабу Соцпартії? Або коли з'їзд у Тимошенко? Не кажучи вже про перші номери в списку. Як виявилося, секретів особливих немає.
16:15
Журналісти, бережіть Ющенка!
Голова парламенту України Іван Плющ закликає журналістів лояльніше ставитися до лідера передвиборного блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка.
16:09
Плющ поховав НДП
Голова Верховної Ради України Іван Плющ не збирається балотуватися у парламент майбутнього скликання за партійним списком...
15:46
Американці шукають тіла родичів бен Ладена
15:19
Рух розколює СДПУ(О)?
Перша новина про вчинок Василишина з посиланням на джерела з'явилася як анонс на сайті газети "День" ще у вівторок. У четвер вийшло інтерв'ю у тому ж "Дні", і пан Василишин був удостоєний уваги самого головного редактора. Знову ж нормально, якщо не брати до уваги, що газету цю контролює СДПУ(О).
14:17
Порошенко хоче йти "по мажоритарці"
Керівник виборчого штабу блоку "Наша Україна", народний депутат Петро Порошенко сподівається, що до 8 грудня будуть вирішені основні питання, які стосуються остаточного формування...
13:33
Бюджет знову не затвердили, через те що Кінах ввійшов у "ЗаєдУ!"
У Верховній Раді України вдруге депутати не затвердили проект бюджету наступного року в другому читанні. Для позитивного рішення забракло одинадцяти голосів народних...
13:33
Суркіс у відставку не йде
Схоже на те, що президент ФФУ Суркіс не прислухався до порад Ріната Ахметова і на першому ж офіційному зібранні президентів клубів вищого дивізіону чемпіонату України не пішов у відставку.
13:29
Силовики йдуть до парламенту
Співробітники силових відомств України збираються балотуватися до органів влади всіх рівнів на виборах 2002 року, щоб добитися поліпшення соціального положення своїх співробітників, офіцерів запасу і у відставці, ветеранів і інвалідів.
13:22
Мулла Омар знімає з себе всі повноваження і здає Кандагар
13:21
Тимчасовий афганський уряд і його лідер влаштовують всі сторони, але його збираються бойкотувати афганці
13:21
Мулла Омар не просив про помилування
12:52
"Ми і тебе порахуємо…"
США і Європа не раз зверталися до Києва з проханням не займатися "приписками" під час виборів - "мертві душі" можуть зіграти вирішальну роль у визначенні результатів нинішніх виборів. "Перепис покликаний продемонструвати світові, що адміністрація Леоніда Кучми відтепер не збирається використовувати недозволені прийоми", - вважає "Время новостей".
12:16
"Господар" Києва знайшов вихід з російської в'язниці
Віктор Авдишев - не олігарх і не великий чиновник, але особистість на Україні майже харизматична. Колишній борець Авдишев відомий як великий суспільний діяч, керівник спортивних клубів і асоціацій і, за даними ЗМІ, попутно - як лідер колись наймогутнішого в Києві злочинного угрупування.
11:46
Джоббери освоюють Україну
За допомогою російських нафтокомпаній
За даними компанії Ernst & Young, на сьогодні вже близько 12% роздрібного ринку нафтопродуктів України, що оцінюється у $1,5 млрд, припадає на джобберів, а наступного року ця частка збільшиться до 30%.
10:36
Ахметов: Суркіс винуватий
Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов назвав головним винуватцем того, що збірна України не потрапила на чемпіонат світу, президента ФФУ Григорія Суркіса, про це він заявив в інтерв'ю БІ-БІ-СІ.
10:20
Справу Гонгадзе може закрити тільки міжнародна комісія, говорять у ОБСЄ
Справу Гонгадзе "можна буде закрити лише тоді, коли будуть висновки незалежної міжнародної комісії", - заявив уповноважений з питань преси Організації із співробітництва та безпеки в Європі Фраймут Дуве в інтерв'ю Українскій службі радіо "Німецька хвиля".
10:20
Ференц пропонує Потебеньку висунути звинувачення у справі Александрова
Після ознайомлення з матеріалами справи Александрова Ференц переконаний, що версія його помилкового вбивства не має жодної перспективи. Виносити таку слабку версію "прокуратуру примушує неможливість з'ясувати фактичні обставини та дійових осіб злочину".
10:13
Уперше з часів касетного скандалу до Києва їде західний лідер. І лише на 9 годин
У четвер до Києва має приїхати німецький канцлер Герхард Шредер. Українсько-німецькі міжурядові консультації на найвищому рівні мали відбутися ще у вересні в Ялті.