7 травня 2009

Архів

Публікації

Антикризовий проект "Алмази України"

У Вінниці, саме там, де знаходиться найбільша у світі кімберлітові трубка, розміщено і завод, який перетворює алмази на діаманти. Сировину він отримує з Якутії, віддаючи росіянам левову частину прибутку. А чому б не розпочати власний видобуток?

Ми їх любимо, вони нас – ні

В уявленні росіян немає жодної країни, яку б вони безапеляційно вважали своїм другом. "Друзі" РФ розташувалися в такий спосіб: Білорусія, Казахстан, Китай... Парадоксально, але українці, яких росіяни вважають ворогами, відносяться до росіян дуже дружелюбно.

Украина сегодня

Они так часто вспоминают Голодомор, как геноцид. Интересно, как они назовут сегодняшние времена, когда народ Украины, питаясь модифицированными низкого качества а часто и токсичными продуктами, попросту вымирает.
Новини
23:05
Європа хоче створити нову Парламентську асамблею для "Східних сусідів"
Учасники празького саміту Східного партнерства запрошують парламентарів Євросоюзу і країн-партнерів просувати ідею у відношенні пропозиції Європейського парламенту і Європейської комісії про створення Парламентської асамблеї ЄС-Східні сусіди
22:37
Дніпропетровський губернатор поскаржився на "хитре законодавство"
Губернатор Дніпропетровщини Віктор Бондар виступає за виведення гральних закладів за межі міст та їх ліквідацію
22:20
Європа хоче "повних зобов'язань" від України
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє про необхідність "повних зобов'язань" з боку країн-учасниць "Східного партнерства" з метою його виконання
21:58
Ющенко напише Європі про візові проблеми українців
Президент Віктор Ющенко планує впродовж найближчих двох тижнів підготувати і винести на розгляд Європейської комісії узагальнений документ щодо проблем, з якими стикаються громадяни України при отриманні віз до країн-членів ЄС
21:50
Європа: Східне партнерство вигідне усім. Москві й Анкарі також
Лідери Євросоюзу ще раз заявляють, що Східне партнерство не спрямоване проти когось, але вигідно усім
21:48
У п’ятницю МВФ вирішить долю кредиту
Рада директорів Міжнародного валютного фонду має намір 8 травня розглянути можливість виділення Україні другого траншу кредиту по програмі stand by за підсумками першого її перегляду
21:20
Європа заспокоює: Східне партнерство не замінник членства
Прем'єр-міністр головуючої в ЄС Чехії Мірек Тополанек знову зазначає, що "Східне партнерство" не заміняє перспективи членства в ЄС для країн, які включені у цю нову політику
21:05
МЗС: Російські кораблі залишаться у Криму до 2017
Україна не має наміру змінювати позицію щодо перебування Чорноморського флоту РФ на своїй території до 2017 року
20:48
У партії Ющенка думають, що блок "НУ-НС" – помилка
Народний Союз "Наша Україна" планує найближчим часом обрати голову Ради партії
20:32
Ющенко доручив спецслужбам визволяти моряків разом із Європою
Президент Віктор Ющенко стурбований ситуацією навколо захоплення піратами судна "Marathon", екіпаж якого складається з 8 громадян України
20:19
Ющенко просить грошей у ЄС на свою мрію
Президент Віктор Ющенко заявив, що ініціатива "Східного партнерства" посилить європейську енергетичну безпеку
20:03
Ющенко хоче, щоб Європа розібралася з Румунією і її паспортами
Українська сторона виступає за розгляд у рамках Європейської комісії ситуації з видачею румунських паспортів українським громадянам
19:53
Пірати захопили ще одне судно з українцями
Сомалійськими піратами захоплено вантажне судно "Marathon", до складу екіпажу якого входять 8 громадян України
19:33
Тимошенко наказала винести гральні автомати з житлових будинків
Прем’єр Юлія Тимошенко доручила закрити гральні заклади, які розташовані у житлових будинках
18:47
Тимошенко закрила всі гральні заклади
Уряд своїм розпорядженням доручив міністерству фінансів і державним адміністраціям з 8 травня призупинити на місяць дію ліцензій на ведення грального бізнесу для проведення протипожежної й санітарної перевірок відповідних закладів
18:25
Ющенко надає Лукашенку адвокатські послуги в Європі
Президент Віктор Ющенко шкодує з приводу відсутності на саміті "Східного партнерства" президента Білорусі Олександра
17:57
Ющенку подобається нова ідея Європи
Президент Віктор Ющенко вважає, що "Східне партнерство" наблизить Україну до асоційованого членства в ЄС.
17:53
Ющенко покликав ЄС у Крим
Президент Віктор Ющенко заявляє, що декларація, що буде підписана в Празі на самміті Східного партнерства має великі перспективи.
17:03
Німеччина одержала ноту через Луценка
Міністерство закордонних справ України направило ноту посольству Німеччини в Україні з проханням надати інформацію про інцидент із міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком в аеропорті Франкфурта-на-Майне.
15:50
Симоненко хоче смертну кару за одержання хабара
Фракція Компартії пропонує Верховній Раді розглянути найближчим часом законопроект, яким передбачається відновлення смертної кари в Україні.
15:34
В Європі хочуть активну позицію всіх Східних партнерів
Програма Східне партнерство може провалитися без активної позиції як Євросоюзу, так і шести країн, що увійшли до партнерства.
15:29
Тимошенко хоче винести казино за місто
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що на розгляд Верховної Ради 12 травня буде винесений законопроект про перенесення ігорного бізнесу за територію міст.
14:40
Тимошенко вирішила взятися за ігорний бізнес
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що трагедія в Дніпропетровську, коли від пожежі в залі ігрових автоматів загинули і постраждали люди, має стати поштовхом для прийняття комплексних рішень по наведенню порядку в ігорному бізнесі в цілому по країні.
14:15
Президенту Молдови, який скоро піде, придумали нову роботу
Президент Молдови Володимир Воронін, який залишає посаду президента, затверджений пленумом ЦК партії комуністів кандидатом на посаду спікера парламенту.
13:37
В п’ятницю в Україні дощитиме
8 травня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +18...+20 градусів.
12:32
Януковиці вимагають у Тимошенко і Ющенка голову Луценка
Партія регіонів закликає прем'єра Юлію Тимошенко та президента Віктора Ющенка негайно відправити у відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
12:17
оновлено 13:20Луценко поранив чотирьох німецьких поліцейських?
Під час конфлікту між міністром внутрішніх справ Юрія Луценка з поліцією, були поранені чотири поліцейських.
12:08
Ющенко фізично готовий до виборів
Особистий лікар президента Віктора Ющенка Ростислав Валіхновський стверджує, що за станом здоров'я він готовий до президентської гонки.
11:36
Тимошенко полетіла в Дніпропетровськ
Прем`єр Юлія Тимошенко вилетіла до Дніпропетровська, де сьогодні вночі в результаті пожежі в залі ігрових автоматів загинули 10 осіб.
11:20
Врятовані 3 шахтарів в Донецькій області
Рятувальники виявили тіла 3, а також урятували ще 3 з 9 шахтарів, котрі опинилися під завалами вугільної породи через аварію на державному підприємстві "Шахта "Новодзержинська" (Дзержинськ, Донецька область).
10:57
Литвин вирішив теж злітати в Росію
Голова Верховної Ради Володимир Литвин 13-14 травня відвідає з робочим візитом Росію для участі у тридцять другому пленарному засіданні Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць СНД.
10:34
В Дніпропетровську загинули 10 осіб. Тимошенко скликає підлеглих
У Дніпропетровську через пожежу в залі ігрових автоматів на проспекті Гагаріна, 127, яка сталася в четвер о 00.45, загинули 10 осіб, ще 10 постраждали, прем’єр скликає з цього