7 липня 2000

Архів

Новини
14:36
Росія замість різок використовує візи
Довго терпіла Росія українську багатовекторність у зовнішній політиці. Довго прикривала очі на кокетування Кучми з ненависним їй НАТО. І не витримала. Принаймні, так пояснюють речники Росії введення візового режиму.
14:35
Нас у Європі не хочуть
Французьке міністерство іноземних справ визнало існування документу, у якому не рекомендовано включати Росію, Україну і Білорусь у Європейський Союз. Однак французьке зовнішньополітичне відомство спростувало думку, що цей документ групи експертів вплине на рішення про майбутнє розширення ЄС, повідомляє ВВС.
14:35
У стосунках україна-ЄС м'яч на нашому боці
На думку Валерія Чалого, директора міжнародних програм Українського Центру економічних і політичних досліджень, цей висновок експертів не є офіційною позицією зовнішньополітичних відомств Німеччини та Франції, тим більше, що свою позицію не підтвердив Європейський Союз. Але те, що ЄС досить стримано ставиться до майбутнього членства і України, і, як вказується у документі, Росії, - це не новина.
14:34
Прийшов час звітувати
Масив критики на адресу українського уряду буде збільшуватися з наближенням 14 липня. Саме на цей день призначена публічна екзекуція Кабміну у сесійній залі Верховної Ради. У п'ятницю координатор парламентської більшості, перший український президент Леонід Кравчук сказав, що за шість місяців своєї роботи уряд України не досяг тих позитивних результатів, на які сподівався народ.
14:33
Комуністи другий день не дають парламенту працювати
Комуністи знову демонструють свою здатність блокувати роботу сесії Верховної Ради. У п'ятницю фракція КПУ, як і напередодні, оточила парламентську трибуну, протестуючи проти ведення сесії Іваном Плющем.