7 липня 2001

Архів

Новини
18:37
ГОЛОВА СБУ ВЗЯВ У ПРЕС-СЕКРЕТАРІ ЖІНКУ
18:26
Андрій Деркач - син свого батька
"На сьогодні ЗМІ мають показувати дорогу владі, щоб, прочитавши той чи інший текст, керівник міг вибрати для себе те або інше рішення з списку, пропозицій, складених журналістом". Автор - Андрій Деркач.
17:53
Блок Плюща-Тігіпка розширює ряди
Навіть ташкентська погода не заважає українським політикам активно зводити передвиборчі фундаменти. У суботу блок "Трудової України", аграріїв, "Регіонів" і НДП підсилився проектом харківського губернатора Кушнарьова "Нова Україна". Раніше його вважали потенційним учасником "блоку Ющенка".
17:23
Патріоти проти олігархів
Спекотного дня утворено організацію, котра першою в Україні офіційно заявила, що її мета – створення умов "спекотного життя" всім українським олігархам. Йдеться, звісно, про установчий з'їзд Народно-патріотичного об'єднання "За Україну".
16:20
Оголошено про початок створення єдиного антимафіозного фронту
14:38
До нас їде Кондолізза Райс
14:12
Убито ще одного українського журналіста
Життя ще одного незручного обірвалося за невідомих обставин. Влада, як завжди, не бачить політичних мотивів. Вранці в суботу в лікарні помер Ігор Александров, 45-річній директор телерадіокомпанії "ТОР" міста Слав'янськ Донецької області, на якого кілька днів тому напали невідомі.
13:02
Доля Ющенка стане відомою після виборів–2002, вважає Плющ