7 грудня 2001

Архів

Публікації

Чорна кімната, біле простирадло

"Твін Пікс" Девіда Лінча (David Lynch) став вже екранною класикою кінця ХХ століття і разом з фільмами "Делікатеси" Каро і Жене, "Від заходу до світанку" Родрігеса. Однак тільки неофіти вважають, що експансія чорного гумору починається і закінчується тоді, коли агент Купер виколупує з-під нігтя мертвої Лори Палмер мікроскопічні літерки таємничої записки...
Новини
22:06
Ющенко розділив квоти красиво
Квоти "Нашої України" розподілено. Всупереч прогнозам, компромісу досягнуто досить оперативно. Пропорція розподілу місць в прохідній частині списку стала відома за півдоби до початку з'їздів обох Рухів. Отже, по 20% списку отримали: сам Ющенко, НРУ, УНР, "Реформи і порядок" і "Солідарність".
20:42
Слідами Шредера
Що бачать в нашій країні німці? Дніпро, Шевченка, наново відбудований центр Києва? Як виявилося, ні. Принаймні, в матеріалах німецької преси, що підводить підсумки короткого візиту Шредера, мова йде про інше - про збитий російський літак, Чорнобиль, неповернені кредити, переслідування журналістів.
19:06
ПАРЄ запросила Мельниченка у гості
Бі-Бі-Сі повідомляє, що, за деякими даними, під час візиту до США Жир зустрічався з Мельниченком. В інтерв'ю британській радіостанції депутат не підтвердив і не спростував цю інформацію.
19:03
Проведено нову експертизу плівок Мельниченка. Завершується її оформлення
Голова комісії ВР з розслідування справи Гонгадзе акцентував, що висновки американської приватної фірми "Кролл" є неофіційними. Зокрема, за словами Жира, міжнародна комісія "має достатньо матеріалів для сумнівів щодо висновків "Кролла".
18:58
"Наша Україна" поділила квоти
Політрада блоку "Наша Україна" в п`ятницю ухвалила рішення про розподіл квот в блоці.
18:49
ПЕРША П'ЯТІРКА УНР - без несподіванок
Центральний провід Українського Народного Руху в п`ятницю затвердив першу "п`ятірку" виборчого списку партії.
17:46
Бреше не Кучма, а "Труд"
Кучма спростовує ніби-то свої слова про те, що він виступає за надання російській мові статусу офіційної
17:42
США будуть бомбити Афганістан, незважаючи на здачу талібами Кандагара
17:31
Станік послали не до Польщі, а подалі
Сюзана Станік призначена постійним представником України при Раді Європи.
16:54
Пустовойтенко підтримує Ахметова
Колишній президент Федерації футболу України Валерій Пустовойтенко вважає, що думку Ріната Ахметова, яку він висловив в інтерв’ю журналістам, підтримали б більшість президентів українських клубів, проте вони бояться заявити про це вголос. Також, на його думку, кризу у вітчизняному футболі можливо вирішити тільки шляхом втручання державних органів влади.
16:47
ЛЮДИНА АХМЕТОВА ТЕПЕР КЕРУЄ ФІНАНСАМИ УКРАЇНИ
Указом президента України Леоніда Кучми Ігор Юшко призначений державним секретарем Міністерства фінансів
16:39
Рада Європи підтримує ідею створення міжнародної комісії по Гонгадзе
Міністр закордонних справ Литви Антанас Валіоніс, який очолює комітет міністрів Ради Європи, перебуваючи у Києві висловився за створення міжнародної комісії з розслідування справи журналіста Гонгадзе.
16:14
Ющенко захищатиме сина убитого журналіста Александрова
Таким чином, інтереси сім'ї загиблого журналіста тепер захищатимуть два адвокати: Богдан Ференц від міжнародної організації "Репортери без кордонів" і Владислав Ющенко від "Яблука".
15:36
Від русофілії до русофобії один… перепис. Декілька дуже політизованих поглядів на одну проблему
Один "конкретний факт фальсифікації" - у Запоріжжі, додому до члена "Просвіти" пришли рахувальники, і замість того, щоб записати, що його рідною мовою є українська, почали переконувати - "а яка різниця - нехай краще буде російська мова".
15:12
"Нас будуть штовхати до зради один одного", - сказав Ющенко і надав права засновників лібералам Щербаня
"Нас будуть ганьбити, штовхати до зради один одного, тому що вони [так звані олігархічні партії]" вважають, що правда на їх боці", - заявив Ющенко, виступаючи
14:41
Плющ не залишить мертву НДП
Спікер повідомив, що має намір взяти участь у виборах. Він також зазначив, що "належить" до блоку "За єдину Україну!", оскільки
14:26
Віталій Кличко зустрінеться з Тайсоном або Льюїсом
Український боксер супертяж Віталій Кличко у майбутньому, в поєдинку за звання чемпіона світу, зустрінеться з переможцем бою Льюїс-Тайсон, про це на своєму конгресі постановила організація WBC, за версією якої Кличко-старший знаходиться на другому місці в світовому рейтингу.
14:22
У "Нашої України" тепер є своя "Єдина Родина"
Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина Родина" проголошує, що вступає до блоку Віктора Ющенка "Наша Україна". Причини такого рішення
14:16
Замковенко продовжує "стукати у двері правосуддя". "Йому відкриється" 10 грудня
24 липня нинішнього року президент України Леонід Кучма своїм указом звільнив Замковенка з посади судді Печерського райсуду Києва в зв'язку з порушенням присяги судді.Комісія Верховної ради юстиції України, створена для перевірки обставин стосовно Замковенка, встановила
13:44
Пустовойтенко став на бік Ахметова у футбольному скандалі
13:18
28 + 13 + 13 + 10 + 3 = 67%. І це без Литвина!
ТУНДРА - монополіст адмінресурсу
Жах що коїться! Місцеві чиновники абсолютно зневажають Кучму, ігноруючи його указ про чесні вибори. Що ж тепер скажуть на Заході: благородні плани "гаранта" зробити вибори чесними підступно зірвано по всій вертикалі виконавчої влади?
13:12
Деркачі виходять на тропу війни з Марчуком
12:51
"Яблучники" не дають провести лібералам з'їзд
Приблизно 20 активістів партії "Яблуко" пікетують Будинок вчителя у Києві, де у п'ятницю проходить з'їзд Ліберальної партії України. Учасники акції виступають проти лідера ЛПУ, глави
12:41
Хто більше робить для людей, ніж Людмила Кучма?
"Так невже через те, що Людмила Миколаївна - дружина Президента, я повинна припинити наші плідні, ділові стосунки, щоб хтось чогось не подумав? Подивіться, в якій з країн СНД дружина Президента стільки робить для людей? Та в жодній!"
12:02
Американці захопили Тора-Бору, але бен Ладена не знайшли
11:47
"Жінки за майбутнє" думають над тим, як запросити Людмилу Кучму до списку
Валентина Довженко заявляє, що очолюване нею Всеукраїнське політичне об'єднання "Жінки за майбутнє" не має жодного відношення до владних структур.
11:14
Посол Польщі в обмін на Сюзанну Станік?
Щоб не робити багато галасу, МЗС Польщі домовилося з МЗС України про те, що Зюлковського буде усунуто тихо - в обмін спокійне прийняття кандидатури Сюзанни Станік як посла України в Польщі
10:55
"Наша Україна". Екзамен квотами
Квотне питання ще не один день попсує нерви учасникам блоку Ющенка. У п'ятницю "Наша Україна" продовжить дискусії - зараз в коаліції екс-прем'єра засновники намагаються розібратися з трьома проблемами. Лідер блоку просить для себе… понад половину передвиборного списку!
10:34
Рух Бойка заманює Удовенка першим місцем в списку
"Народний Рух України за єдність" готовий при умові об'єднання Рухів запропонувати лідеру НРУ Геннадію Удовенку очолити
10:14
Порошенко вже три тижні як лідер партії "Солідарності". Однак він готовий іти на округ
Як заявив Порошенко в інтерв'ю УП, згідно зі статутом партії головою партії його було обрано на засіданні вищої ради "Солідарності". Зроблено це було
10:01
КУЧМА ЗВИНУВАЧУЄ НАЦБАНК В БАНКРУТСТВІ БАНКУ "УКРАЇНА"?
Кучма зазначив, що банкрутства "України" можна було уникнути, "якби в країні існувала ефективна система банківського нагляду".
08:16
Ігор Суркіс про "Динамо" та Ахметова
Віце-президент "Динамо" Ігор Суркіс при підведенні підсумків виступів київського "Динамо" в 2001 році заявив, що команда не справилася з завданням, поставленим на сезон. Окрім того, він додав, що вони не можуть опускатися до рівня з’ясування відносин з екранів телевізорів - це вже про скандал Ахметов-Суркіс.