8 січня 2001

Архів

Новини
22:14
Росії не слід плутати газ і політику
...Росія намагається пробудити в цих країн усвідомлення, що сьогоднішня енергія коштує набагато дорожче. Здається, Україна це зрозуміла. Але деякі мотиви російської енергетичної войовничості можна поставити під сумнів.
19:24
США повинні приділяти Україні більше уваги
Вашингтон не може зробити все, щоб гарантувати вступ Києва до Європейської співдружністі націй. Але адміністрація Буша багато що може зробити, щоб заохотити демократичний розвиток України, і самий ефективний шлях для цього - сприяти стратегічному партнерству між Україною і США.
16:10
Тимошенко арештована?
"Арештована "газова принцеса" України - Юлія Тимошенко". З таким скандальним заголовком з'явилася новина на ізраїльському сайті MIGnews.com, який контролюється широко відомим у вузьких колах Вадимом Рабиновичем.
14:36
АКЦІЯ "УКРАЇНА - БЕЗ КУЧМИ"
Антикучмівські намети найближчими днями повинні з’явитися практично в усіх обласних центрах України. За словами координатора акції "Україна без Кучми" Володимира Чемериса, у понеділок було встановлено чотири намети в Білій Церкві.

Зараз намети знаходяться в Черкасах, Миколаєві та Львові.
14:08
"Я глибоко розчарований…, але я сподіваюся"
Конгресмен-республіканець Кристофер Сміт, голова Хельсінкської комісії США, закликав офіційний Київ "терміново і серйозно" розслідувати справу Гонгадзе. Крім того, комісія "настійно рекомендувала" Верховної Раді продовжити вивчення фактів, що стосуються причетності офіційних осіб до зникнення Гонгадзе".