8 червня 2004

Архів

Новини
22:29
"Антикризові журналісти" проти "України молодої"
Керівника радіо "Континент" Сергія Шолоха, який 3 місяці переховується у Європі, вирішили притягнути як співвідповідача до суду.
20:52
КЛЮЄВ МОЖЕ НЕ ХОДИТИ НА РОБОТУ ПІВТОРА МІСЯЦІ
Віце-прем'єр-міністру України Андрієві Клюеву надано відпустку з 8 червня до 23 липня.
20:07
Приватизацію "Криворіжсталі" розблокували. Гроші від її продажу підуть на кампанію Януковича?
Печерський районний суд своїм рішенням відмовив голові спеціальної парламентської контрольної комісії з питань приватизації Валентині Семенюк
19:21
Сергій Шолох свідчитиме в суді. Але тільки коли судитимуть Медведчука і Кучму
Сергій Шолох, керівник радіо "Континент", не збирається повертатися в Україну для участі в судовому процесі за позовом до видання "Україна молода".
19:18
Гавриш: "Немає сумніву, що парламентська більшість знаходиться в стані політичної кризи"
Гавриш: Ми декілька разів говорили про перспективу пошуків переговорного процесу з Віктором Андрійовичем, але він і не починався, і не мав шансів розпочатися. Я думаю, що в "Нашій Україні" чіткий план бачення своєї перемоги і до цього часу не зрозуміли, чи ця перемога буде непростою, якщо вона буде.
17:31
Томенко просить Кучму вгамувати чиновників, які вкалують на Януковича
Голова парламентського комітету з питань свободи слова Микола Томенко запропонував президенту Леоніду Кучмі закликати чиновників зупинити незаконну участь органів державної влади та місцевого самоврядування, їхніх посадових осіб у передвиборчій кампанії.
17:25
Жердицький і Діденко – нові засуджені українці
"Жердицький залишається під вартою. Проти нього порушено нову кримінальну справу", - повідомив прокурор. На волю вийшов Діденко. До 1996 року "Градобанк" стабільно тримався в 10 найбільш рейтингових банків. У деяких експертів є підозра, що історія з "Градобанком" розкручена для дискредитації Ющенка.
16:32
Ющенко хоч і живе в "тоталітарному режимі", але готується до перемоги
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко заявив, що високо оцінює свої шанси на перемогу на президентських виборах.
16:26
Наступник Нусера в Мукачевому справжній, вирішив суд
Мукачівский міськрайонний суд підтвердив легітимність сесії міськради, на якій замість Ернеста Нусера, що подав у відставку, було призначено нового виконувача обов'язків мера.
15:16
Шолоха притягнуть як співвідповідача у позові до "України молодої"
Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення притягнути як співдоповідача за позовом до "України молодої" колишнього керівника закритого радіо "Континент" Сергія Шолоха.
14:24
У Пінчука і Ахметова з'явилось ще два конкуренти
Консорціум у складі LNM Group, U.S.Steel, а також LNM Holdings Ispat Karmet (Казахстан) і Ispat Polska (Польща), які входять
14:22
Кучма буде боротися з "договорняками" в українському футболі
14:21
Зідан обіграв Україну
14:20
Де справедливість, де її шукати?
14:18
Федотенко виборює Кубок Стенлі!
Дві шайби українця Руслана Федотенка стали вирішальним у сьомому матчі фіналу Кубка Стенлі з "Калгарі". "Тампа" перемогла з рахунком 2:1 і вперше у своїй історії виграла Кубок Стенлі. Уперше таким престижним трофеєм зумів заволодіти й український хокеїст, який виступає в найсильнішій хокейній лізі світу.
13:45
Приватизацію "Криворіжсталі" розблокують маніпуляцією із судами?
Голова спеціальної комісії з питань приватизації Валентина Семенюк заявляє про тиск на суддів, які розглядають її скаргу з вимогою зупинення
13:20
Україна прорвалася в Ірак
Міністерство закордонних справ України підтверджує інформацію про те, що українська компанія уклала перший контракт на участь у відбудові Іраку.
13:19
Суд заборонив приватизувати "Криворіжсталь". Тимчасово
Голосіївський районний суд Києва призупинив проведення приватизаційного конкурсу з продажу 93,02
13:05
Генерал Кравченко все ще в Німеччині. Подробиці стануть відомі незабаром
Генерал Валерій Кравченко, який на початку цього року зробив резонансні заяви стосовно стеження СБУ за представниками українського політикуму за кордоном, не повертався в Україну.
12:45
Процес чи результат?
Українцям важливо, чи не очікує їх "ніж у спину" під час запеклої боротьби за чистоту процедури. Власне кажучи, попередній торг між Кучмою, Бушем та Путіним вже відбувся, коли після візиту Буша-старшого НАТО таки запросило Кучму на саміт в Стамбул. Але не "змова президентів" прирікає Україну на Кучму-3.
12:34
Рейган був провісником української незалежності?
Українські дисиденти позитивно відгукуються про президента США Рональда Рейгана, котрий першим із лідерів західних держав особисто зустрівcя з лідерами антирадянського руху опору.
11:58
ЦВІЛЬ СТВЕРДЖУЄ, ЩО ДЕРКАЧ ВРЯТУВАВ ЖИТТЯ МЕЛЬНИЧЕНКУ
Фігурант "касетного скандалу" Володимир Цвіль стверджує, що екс-глава СБУ Леонід Деркач доклав чимало зусиль для порятунку життя
11:28
ЕКСПЕРТИЗА ПЛІВОК МЕЛЬНИЧЕНКА ЗАВЕРШИТЬСЯ ПЕРЕД ВИБОРАМИ
Наприкінці серпня Генеральна прокуратура України має отримати результати міжнародної експертизи плівок майора Мельниченка.
10:51
Британські аналітики оптимісти, якщо Кучму замінить Ющенко
Британські аналітики компанії "Economist Intelligence Unit" вважають, що економічні та політичні реформи в Україні пришвидшаться з відходом президента Леоніда Кучми.
10:41
ДІДЕНКО ВИЙШОВ НА ВОЛЮ В НІМЕЧЧИНІ. ПРОТИ ЖЕРДИЦЬКОГО ПОРУШИЛИ ЩЕ ОДНУ СПРАВУ
На знак протесту Діденко надягнув футболку з написом: "Я ненавиджу німецьку брехню".
10:36
ЦВК залишила перемогу в Одесі за заступником губернатора, бо підкуп студентів - це несуттєво?
Центральна виборча комісія не задовольнила в понеділок скаргу кандидата у депутати Володимира Рондіна