8 листопада 2001

Архів

Новини
22:47
Кучма вважає українців "мавпами". Він закликає відмовитися від послуг іноземних політтехнологів
20:31
"Фельдман і 12 банкірів". Регіональні гастролі
Якщо раніше у провінцію возили позавчорашні американські бойовики типу "Кінг-Конг" або "Данді-крокодил", то тепер увазі хуторян пропонуватимуться пристрасті дуже натуральні. Судовий вирок за однією з найрезонансніших справ року – проти керівництва банку "Слов'янський" – буде виголошено в Луганській області.
19:04
УНР і ПРП вже визначили першу десятку списків
18:56
В очікуванні виборів Кучма підвищив міліції зарплату. Удвічі.
18:49
Журналісти 5 провідних телекомпаній США будуть працювати у протигазах
17:56
Не такий страшний стрес, як його малюють
Стрес - нормальна відповідь організму на обставини життя, які завжди змінюються, і він може бути викликаний як позитивними подіями, так і негативними. Новий партнер чи вихідні можуть викликати стрес так само як втрата близької людини чи звільнення з роботи. Стрес існував вічно.
17:52
Єхануров пішов у ТУНДРу
17:52
Шевченко: "Ми не фаворити, але ми досягнемо перемоги"
В той час як національна збірна України, зачинившись у своїй фортеці в Конча-Заспі, готується до матчу з Німеччиною, в німецькій пресі продовжують з’являтися коментарі українських футболістів до матчу 10 листопада. За два дні до гри прийшла черга і Шевченка відповідати на запитання журналістів "Kicker".
17:38
Зленко офіційно запросив міжнародних спостерігачів на вибори-2002
17:26
Тепер чиновник повинен відкрити лист з поміткою "Особисто" при охороні
14:43
Людина, якої повинна боятися Німеччина
Саме під такою назвою вийшов матеріал в газеті "Більд", і бояться німці не Шевченка, а "тренера-генерала" Лобановського. З часів коли "метр" тренував збірну СРСР та "Динамо" 80-их, його з рангу полковника підвищили в чин генерала, і продовжують боятися як геніального тренера.
14:28
Ющенку планують обрізання електорату
Третя, наймолодша і підозріла гілка Руху – "Народний Рух України за єдність" Богдана Бойка – все ж попсує нерви Ющенку і позабирає у нього електорат. Ось прийде якийсь патріот на дільницю 31 березня, подивиться на бюлетень і здивується – там стоїть і "Наша Україна", і "Народний Рух України". Спробуй, розберися, за кого голосувати і що взагалі це значить.
14:17
Суркіс отримує нелегальні прибутки?
Суркісу не пощастило. Його грошенятами зацікавилась податкова адміністрація, яка підтримала пропозицію Миколи Томенка про введення податку на трансфери з продажу українських футболістів. Відомий Берлусконі також отримує мільйонні комісійні від продажу своїх футболістів, однак справно платить з цих сум податки - інакше його б не обрали прем'єром Італії.
14:12
Безсмертний виходить з НДП
13:26
Створений ультраправий "Народний Рух України". Лідер – Бойко
13:14
На вибори до України чекають 50 американських журналістів провідних ЗМІ
13:01
У талібів у полоні 15 американських шпигунів, а бен Ладен набагато бідніший, ніж всі думають
13:00
Шкідченко має найбільше шансів стати міністром оборони
12:35
Американці продовжують вести масовану пропаганду
12:34
У Харкові перекривали центральні вулиці і палили опудало
Головну магістраль Харкова - вулицю Сумську - біля резиденції губернатора в середу перекрили декілька десятків учасників мітингу лівих. Причиною стало затримання міліцією громадянина Юрія Стешенка, шофера народного депутата Павла Тищенка. Цьому передувало спалення мітингуючими опудала з написом "чума".
12:34
У США не можуть знайти невстановлену кількість радіоактивних матеріалів
12:33
В Афганістані загинуло ще 26 американців
12:32
Війська НАТО вже увійшли у Мазарі-Шаріф
12:31
Канал "Аль-Джазіра" показав веселих дітей бен Ладена
12:24
За що звільнили Єханурова?
11:44
Україна отримає кредит ЄБРР на добудування ядерних блоків
Швидше усього, Україна отримає обіцяний кредит ЄБРР на добудування блоків Хмельницької і Рівненської АЕС. У вівторок президент ЄБРР рекомендував Раді директорів банку підтвердити рішення про надання кредиту на добудування енергоблоків Хмельницької і Рівненської АЕС.
11:36
У німецькому суді в четвер заслухають співробітника Ігора Діденка
11:34
Тиск на українську пресу посилюватиметься –німецький політолог
11:20
Політweb - перший конект
Партії поки що не надто активно взялися за інтернет, але, на думку Марини Литвинович, це тимчасове явище. "Доведеться вирішувати реальні задачі. Багато політичних сил розраховують на молодь. А ця група населення є основним споживачем інтернету". (читай мовою оригіналу)
11:16
ДПА готова ввести податок на трансфери з продажу українських футболістів
11:06
В Києві розстріляно автомобіль відомого бізнесмена
10:24
Розбився український вертоліт в Сьєрра-Леоне
10:22
ФЕПу Павловського замало однієї СДПУ(О)
Росіяни таки зроблять вибори Україні. А може, і саму Україну. Офіційно підтверджено другий факт співпраці російських монстрів пропаганди з українською партією в рамках передвиборчої кампанії. У зв'язках ФЕПу з СДПУ(О) зізналася глава правління Фонду ефективної політики Марина Литвинович. Однак плани щодо України у них набагато ширші.
09:22
Ющенко рекламує в США свої погляди та команду
Політичну різнобарвність блоку "Наша Україна" Ющенко пояснив бажанням знайти "формулу консолідації політичних сил, які можливо десяток років не сідали за стіл переговорів, не об'єднували своїх зусиль задля майбутнього України. Я переконаний, що консолідація - це єдиний спосіб здобуття політичної більшості в парламенті. Це - ключова мета проекту."