8 грудня 2000

Архів

Новини
21:18
Ну, пацан перестарався…
26-річний депутат і успішний підприємець Костянтин Жеваго протягом чотирьох годин напружено розв'язував одне бізнес-питання. Уникальність переговорів у тому, що "чоловіча" розмова закінчилася смертю.
21:00
Потебенько знову бреше
Мама Георгія була дуже здивована, коли почула розтиражоване телеканалами традиційне п'ятничне інтерв'ю Генпрокурора, в якому він повідомляє про "різні обставини, які перешкоджали відбору матеріалу для проведення такої експертизи, зокрема, "загострення хвороби" матері.
18:56
"Його знає Кучма, і зараз він в одній з країн Шенгенської зони…"
Депутати Головатий, Жир і Шишкін привезли до Києва аудіо- та відеозапис зустрічі з офіцером СБУ, який передав касету Морозу. У аеропорту парламентаріїв вже чекали "люди в цивільному".
15:26
Потебенько викриває Мороза. Мороз готує відповідь
Мороз обіцяє "найближчим часом" оприлюднити матеріали зустрічі українських депутатів з офіцером СБУ, який передав плівку Морозу і зараз знаходиться за кордоном. А тим часом Потебенько дав слово генерального прокурора, що "справа за фактом наклепу" буде розслідуватися об'єктивно. І МВС до нього залучати не будуть – всім займатиметься СБУ.
12:32
Потебенько допитав Кучму
Кучма, Литвин і Кравченко допитані за карною справою за "фактом наклепу". Допити провели прямо в той день, коли була порушена кримінальна справа – 30 листопада.