9 лютого 2001

Архів

Новини
21:53
Медведчук пропонує Ющенку очолити блок партій
Ані влада, ані опозиція не готові до виходу з кризи "на основі демократії, права і моралей". Ця і подальші заяви Віктора Медведчука передбачають, що є якась "третя сила", можливо на чолі з Ющенком, яка здатна вивести країну з кризи.
20:29
Кефір для "прокуратора"
Ні, п'ятниця без Потебенька неможлива. У цей раз перед світлі очі країни усміхнений генпрокурор з'явився у Трускавці, де він відпочиває від кримінальних справ і касет Мельниченка.
18:19
Мельниченко живий!
Микола Мельниченко живий. Так стверджують люди, які підтримують з ним контакт. Інформацію газети "Известия" спростував, зокрема, глава парламентського комітету з боротьби з організованою злочинністю і корупцією Юрій Кармазин.
16:11
Влада готує криваву бійню
Остання авантюра з переодягненими "анархістами", засвідчила: влада готується до широкомасштабної провокації. Аналіз ситуації приводить до висновку, що "анархічна" витівка СБУ та МВС була лише апробацією кривавої сутички, яка дасть можливість президентові оголосити в Україні надзвичайний стан.
15:26
Замковенко відновив справедливість
Мама Георгія Гонгадзе має бути визнана потерпілою. Суд визнав дії заступника генпрокурора Олексія Баганця, який не вважає Лесю Гонгадзе потерпілою, неправомірними.
14:05
Босс "ганчірки"
Кучма нарешті з'явився на людях і... запропонував референдум про довіру собі самому і парламенту. Може, цим "гарант" розрядить ситуацію в країні, у якій пахне фашизмом і почали плодитися "Леніни" та "попи Гапони".
13:29
Зниклий журналіст: допитано українського Президента
Український політичний скандал навколо зниклого журналіста вчора набув більшого розмаху після підтвердження Генеральною прокуратурою, що по цій справі були допитані Президент Леонід Кучма та інші найвищі керівники.
13:20
Розслідування змови Кучми щодо організації вбивства
Президент України Леонід Кучма був допитаний старшим офіцером правоохоронних органів країни у зв'язку із його звинуваченнями у замовленні вбивства опозиційного журналіста, повідомила вчора Генеральна прокуратура.
12:03
Рабинович vs Фуксманн. Бійка нев'їздних
СБУ негайно прореагувала на заяву "1+1", назвавши Фуксманна "валютним спекулянтом", а Рабинович готує прес-конференцію в Києві з обнародуванням нової порції компромату. У відповідь телеканал знову повторює вимогу негайної відставки голови СБУ Леоніда Деркача, якого звинувачує у повній профнепридатності.
11:17
9 лютого - історична дата?
У п'ятницю зранку в кінозалі Верховної Ради було створено рух "Громадська ініціатива "Форум національного порятунку". Ціль - усунення від влади Кучми і перетворення України на парламентську республіку. ЧИТАЙ МАНІФЕСТ.