9 березня 2001

Архів

Новини
22:39
Опір, як початок "оксамитової революції"
Режим Кучми спричиняє опір. Рух опору. "Революціонери" дев'яностого, студенти, які домоглися свого, голодуючи на кам'яних плитах майдану Незалежності, сьогодні просто хочуть правди.
22:18
Кучма, Медведчук та Ющенко були в четвер зранку у "зоні"
Або одкровення генерала Харламова
На роль другого ведучого "УТН-панорами" у четвер запросили генерала Харламова. Назвавши парк Шевченка звичним словом "зона", він заявив про те, що міліція була змушена захищати "порядок", – тих, хто в цій "зоні" на той час перебував. Якби ж то була справжня зона!
21:47
Кучма привселюдно "наїхав" на "Новий канал"
"Жаль, на великий жаль, те, що відбувається останнім часом в Україні, он такі, як "Новий канал", спекулюють на цьому. Бач, каже, уже закордонні агентства повідомили, що Києві примінили силу. Це ж су, ну сама настоящая брехня".
19:40
Форум Національного Порятунку заявляє про початок репресій щодо опозиції
На 20:00, 9.03.2001, міліція нишпорить по вокзалах, автостанціях, студентських гуртожитках та заарештовує всіх, хто на її думку, брав участь в маніфестаціях.
17:40
9 березня очима фотокореспондентів
Як бачили цей день фотокореспонденти інформаційних агенцій. Без коментарів.
15:10
"Кучма йшов до Тараса задніми дворами, попри туалети!"
Виступи на мітингу об"єднаної опозиції
Як і колись у 1914-му році, коли українці ще в царській Росії пришли сюди щоб покласти квіти до Шевченка, були перегороджені всі шляхи. Тоді царська охранка виставила море своїх яничар, які не допускали людей до пам'ятника й по-блюзнірські клали квіти самі. Так і сьогодні...
14:38
Все було добре, переконаний Кучма
Кучму переконали в тому, що проти учасників акції протесту біля пам'ятника Тарасові Шевченку не застосовувалася сила. "Це справжня брехня!", - вигукнув гарант, який мабуть і сам повірив, що все було спокійно.
09:10
9 березня
Хроніка історичного дня
Під Адміністрацією президента сталася бійка. Міліція застосувала проти пікетуючих сльозогінний газ. Кількість постраждалих з обох сторін досі не відома. Заарештовано лідерів та активістів УНА-УНСО, всього біля 100 чоловік.. Стало відомо, що Валентина Семенюк звернулася до лікарні з підозрою на струс мозку.