9 липня 2001

Архів

Новини
20:07
У Британії вбивство українського журналіста викликало занепокоєння
19:51
І знову Деркач. "Папа"
"Не обов'язково засилати вивідувачей, внєдрятися... У самій опозиції є люди, які розуміють, що методи в них неправі, цілі сумнівні. З такою людиною треба вчасно поговорити... Досить розкрити йому очі на лідерів цієї опозиції, показати, чого вони реально хочуть. І в чому його бажання розходяться з їх цілями. Звичайно така бесіда дає хороший результат", каже пан Деркач.
18:02
Наші вуха і очі до ваших послуг!
Про те, що наступні парламентські вибори будуть змаганням суперамбіцій і супернадій під знаком "2004", можна навіть зайвий раз промовчати. Бо це видно неозброєним оком. Останній шедевр агітпропу: починаючи з вівторка молодіжна організація Партії регіонів – головного податківця країни Азарова – виходить на вулиці, щоб мітингувати за зниження податків.
16:37
Депутати не дослухаються до Кучми і своєчасно підуть у відпустку
16:00
Готується замах на "священну корову"
У четвер Верховна Рада удруге за історію прийметься за переписування української Конституції. Парламентарі спробують "попередньо схвалити" зміну Основного закону. Депутатів-перебіжчиків пропонується позбавляти мандатів. За розкладами першого віце-спікера Медведчука, у четвер за це "буде 300 голосів".
15:29
10 липня буде оголошено про створення передвиборчого блоку ФНП
14:38
Відставка Кучми залежатиме від підтвердження інформації про його причетність до торгівлі зброєю
13:34
В Слов'янську похоронили вбитого журналіста
13:04
ОБСЄ непокоїть убивство Гонгадзе та відставка Ющенка
12:47
Депутати намагаються визначитися з правилами виборів-2002
12:04
"Динамо" Віктора Ющенка
Трагедія Ющенка як політика полягатиме в тому, що він, без зайвої допомоги, а завдяки своїй нерішучості, може сам себе "продинамити" повз усі важливі політичні процеси. І це політичне "самодинамо" стане найпотужнішим і найяскравішим з усіх досі відомих в Україні "динам".
11:38
Демократія для України
Нещодавно Плющ заявив, що Верховна Рада незабаром ухвалить таку редакцію закону про вибори, котра нарешті задовольнить президента. Такі слова - визначення формули політичного життя бананової республіки. Бо ні в якій іншій країні світу не приймаються закони, котрі влаштовують її президента, чи навіть короля з королевою.
11:17
Донецький клан готується до виборів
Злочинців мусить назвати слідство. Але якого результату можна очікувати від прокуратури? - пригадуйте справу Гонгадзе. І враховуйте, що вбивство журналіста сталося в області, де на виборах влада, з мовчазної згоди тієї ж таки прокуратури, відверто і масово використовує бандитів. Двоє з них вчора вкидала у виборчі скриньки стоси бюлетенів за Кучму. Сьогодні вбили сміливу порядну людину.