9 жовтня 2000

Архів

Новини
22:16
Тимошенко пророкує революцію в газових відносинах
Ціна туркменського газу на кордоні з Україною становитиме 50-60 доларів, вважає Юлія Тимошенко. І взагалі можна починати вимагати від Росії розраховуватися за транзит не газом, а грошима. Після ашгабадских домовленостей і критики президента енергетичний віце-прем'єр випромінює оптимізм.
20:31
Кучма дав прочухана. На словах
Під час зустрічі з президентом Кучмою в черговий раз силовикам було гаряче. Хоч прямо в лоб діагноз не отримав ніхто, за контекстом зрозуміло - глава держави роботою органів дуже не задоволений. "Криміналітет намагається легалізувати свою діяльність", - таке бачення поточної ситуації з головного кабінету країни.
19:41
Країни ЄС висловлюються з приводу зникнення Гонгадзе
Посли країн-членів ЄС висловлюють побажання, щоб розслідування обставин зникнення Георгія Гонгадзе "дозволило якнайшвидше висвітлити всі обставини справи".
19:00
Україна – інвестиційна резервація
Україна загалом є непривабливою для іноземного капіталу. Про це йдеться у звіті про рівень іноземних інвестицій, оприлюдненим Конференцією ООН з торгівлі та розвитку.
16:00
Свобода слова в Україні – на рівні часів холодної війни
Критикувати владу як в Росії, так в України зашишається небезпечною справою, як за часів Радянського Союзу. Зникнення Гонгадзе лише підтверджє цю думку, твердить MSNBC, інтернет-проект провідної американської телекомпанії NBC.
14:31
Програма “7 днів" не перестає дивувати
Серед журналістів, наприклад, взагалі існує думка, що розставляння акцентів на першому національному каналі не випадкове і розставляється в кабінетах на Банківській. За нашим даними, багато з того, що приписується політикам з цієї вулиці, є перебільшенням.
13:09
Музика у Львові буде відповідати "вимогам української культури" та Конституції
Львівська влада намагається облагородити звуковий фон у місті, захищаючи громадян свого міста від "немилозвучної музики". Ініціативна група львівських депутатів підготувала черговий проект проект положення "Про нормування звукового (акустичного) середовища в місті Львові".