10 квітня 2001

Архів

Новини
20:11
Масони-антикучмісти: Головатий підмовив Северинсен
Країна дізналася нарешті істину в останній інстанції про причини жорсткого рішення моніторингового комітету ПАРЄ. Як завжди, у всьому винен Головатий – так вирішив Кучма.
16:48
Час, коли краще жувати
У рядах опозиції тривають дискусії щодо референдуму про недовіру Кучмі. Мороз хотів би спитати народ про "зміну системи влади в Україні", а Тимошенко все одно вірить в свою ідею, хоч "це складна процедура, яка зажадає адміністративних і фінансових ресурсів". Прокинувся і Кучма.
15:59
Росія спробує відстояти Україну перед ПАРЄ
Делегація Росії в ПАРЄ навряд чи погодиться з рішенням моніторингового комітету рекомендувати комітету міністрів Ради Європи почати процедуру припинення членства України в СЄ. Народний депутат ВР Іван Попеску вважає, що не вся делегація Росії буде голосувати саме так.
13:33
Бікфордів шнур уже підпалено Ющенку час шукати вогнегасник - хоча б для Волкова з Тігіпком. Кучма поки робить натяки
Виконана перша необхідна умова для звільнення Ющенка. Фракція КПУ вже назбирала 150 підписів для внесення в порядок денний питання про відповідальність Кабміну. До справи долучилися "олігархічні" фракції, але не в повному складі.
13:25
Труби. Труби? Труби!
Чому Ющенко так активно, але з-під палки, займається лобіюванням інтересів українських трубників, для політичних еліт двох країн не є таємницею. "Трубний бізнес в Україні контролює пан Пінчук, який за сумісництвом є громадянським чоловіком дочки Кучми".
12:55
Опозиція знову вийшла на вулиці
Антикучмісти знову пікетували Верховну Раду – актуальну взимку вимогу звільнення Потебенька тепер замінили на "Даєш імпічмент!". За даними міліції, на вулицю вийшли близько трьох тисяч осіб, опозиції - у два-три рази більше.