11 січня 2006

Архів

Публікації

Список блоку Тимошенко: хто є хто?

Так, на прохідному 84 місці в списку БЮТ близька до Піскуна людина – Юрій Триндюк. Несподіванкою стала поява в списку віце-прем'єра в уряді Януковича. Провела до списку Тимошенко і представника свого родинного бізнесу. Фірма, яка займається видобуванням граніту, належить матері Тимошенко, її тітці та рідній доньці Євгенії.

ПроФФесіонали

10 січня 2006 року справді був історичний день. У перший же пленарний день після набуття чинності конституційними нормами про істотне розширення повноважень парламенту, Верховна Рада відправила уряд у відставку. Подивимося ж, якими мотивами при цьому керувалася найпотужніша сила, яка підтримала цю відставку. Фракція "Регіони України" – аж 59 голосів!

Парад прогнозов, или Социологические горки

Заказная социология является оружием гораздо более коварным, чем это кажется с первого взгляда. Если партия обладает неустойчивым электоратом, то победные данные заказных опросов могут привести к тому, что ее ленивые сторонники решат, что выборы уже выиграны, и просто не придут голосовать. Как же в свете всего сказанного следует относиться к нынешнему "параду рейтингов"?

Чат з Волковим: На виборах я буду голосувати за партію хрєнов-бубліков

"Наступний парламент у червні-липні буде розпущений. Я в близьких стосунках з Березовським, отримав запрошення до нього в Лондон. Ющенко уже имеет власть, а Тимошенко к ней стремится. И борьба будет не на жизнь, а на смерть. У меня много вопросов к Тимошенко, и много раз я видел опущенные глаза".
Новини
19:58
Безсмертний знає, що Тимошенко хвора, а у всіх інших – нетримання
Керівник виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє, що рейтинг блоку після відставки уряду Юрія Єханурова лише зросте.
19:37
Янукович дізнався, що таке трамадол
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає політичними звинувачення правоохоронців у причетності до скандалу з незаконним продажем трамадолу в Донецьку депутата з фракції регіонів Миколи Янковського.
19:29
Рейтинг України стабільний, але песимістичний
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Рооr's підтвердило суверенні рейтинги України на колишніх рівнях.
19:12
Ющенку пропонують диктатуру?
Політичні експерти прогнозують можливі наслідки введення в Україні прямого президентського правління.
18:44
Єхануров написав Литвину, що нікуди не піде
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров офіційно поінформував спікера Верховної Ради Володимира Литвина про те, що ні він сам, ні жоден з членів уряду офіційно не заявляв про свою відставку.
18:28
У Європарламенті хочуть поговорити з Росією, щоб не було так, як з Україною
Європарламентарі відзначають газову залежність Європейського Союзу від офіційної Москви, однак звертають увагу на те, що Росія також залежить від ЄС.
17:59
Після газової війни Україна осміліла і напрошується в ЄС
Голова української місії при Європейському Союзі Роман Шпек у світлі нещодавньої україно-російської газової кризи підкреслює важливість для офіційного Києва одержання чіткого сигналу про перспективу членства України в ЄС.
17:58
Після газової війни Україна осміліла і напрошується в ЄС
Голова української місії при Європейському Союзі Роман Шпек у світлі нещодавньої україно-російської газової кризи підкреслює важливість для офіційного Києва одержання чіткого сигналу про перспективу членства України в ЄС.
17:15
Цього року політики будуть піаритися дорожче
Центральна виборча комісія і Національна телекомпанія України погодили вартість ефірного часу для політичної реклами.
16:21
Тимошенко і Януковича викликають у Брюссель "на килим"
Глава делегації Європейського парламенту по зв'язках з Україною Марек Сівец вважає, що відставка уряду стала можливою завдяки голосуванню коаліції "Тимошенко-Янукович".
15:33
Кінах захотів референдум
Секретар РНБО Анатолій Кінах виступає за проведення в другій половині 2006 року всеукраїнського референдуму з питання переходу від президентсько-парламентської до парламентсько-президентської форми правління.
14:50
Російського кіна в Україні більше не буде?
З 1 вересня 20% іноземних фільмів у кінотеатрах та прокаті будуть дублювати державною мовою
14:26
У Тимошенко теж хочуть, щоб Ющенко взяв владу у свої руки
Блок Юлії Тимошенко не претендує на посади в уряді до завершення парламентської кампанії і вимагає від президента Віктора Ющенка запровадити на цей час президентське правління в країні.
14:16
Тимошенко лякає Європу російською трубою
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що побудова Північно-Європейського газопроводу в обхід України становить загрозу для Європи, оскільки Росія зможе несанкціоновано припиняти поставки газу країнам ЄС.
14:06
Верховна Рада забрала у Ющенка головну кнопку
Верховна Рада призначатиме керівників державної теле- і радіокомпаній після 1 травня
13:12
Депутати зробили Семенюк подарунок
Верховна Рада ухвалила в новій редакції закон про Фонд держмайна, врахувавши пропозиції президента.
12:57
Путін назвав Ющенка людиною, яка тримає слово
Президент Росії Володимир Путін повідомив, що український президент Віктор Ющенко поставив на їхній зустрічі в Астані питання про виконання Росією зобов'язань по витримуванню балансу газу.
12:56
Єхануров вирішив відплатити олігархам за відставку?
12:45
Ющенко знайшов спільну мову з Путіним
12:43
Мирослава Гонгадзе розповіла про провину Кучми і Литвина в Москві
12:39
Ющенко радіє, що Україна робить Європі "унікальну" послугу
Президент Віктор Ющенко заявляє, що в поточному році через Україну буде прокачено рекордну кількість газу в Європу - до 121 млрд. кубометрів - це визначено договором від 4 січня.
12:28
Головатий влаштував Литвину скандал
Міністр юстиції Сергій Головатий відмовився доповідати в парламенті, допоки з табло не знімуть його представлення як виконуючого обов’язки міністра
12:21
У Тимошенко і Януковича будуть складності через Олімпіаду
Програми передвиборчої агітації партій і блоків-суб'єктів виборчого процесу на виборах у
12:19
оновлено 13:35"Наша Україна" думає, що Литвин хоче вирватися зі своїх 2,3% рейтингу
12:10
Луценко боїться, що криміналітету дали ще одну відмашку
11:40
Депутати цікавляться, чи допомагав Бакай Росії
Верховна Рада звернулася до голови СБУ, міністра внутрішніх справ і міністра закордонних справ з вимогою перевірити інформацію про консультування російської сторони під час переговорів з газових питань низкою українських депутатів.
11:31
Єхануров – прем’єр, бо два комуністи узурпували право Ющенка?
Представник президента в парламенті Юрій Ключковський наголошує, що уряд Єханурова залишається чинним, оскільки рішення Верховної
11:24
Ющенку пропонують натиснути на Литвина і все виправити
Міністерство юстиції має намір запропонувати президенту вимагати від Верховної Ради скасувати постанову про відставку уряду, а у випадку відмови звернутися до Конституційного суду.
11:18
Івченко знайшов багато газу і буде видобувати
Україна має намір підписати угоду з Казахстаном про спільну діяльність на ліцензованих родовищах "Казмунайгазу", де будуть розвідувати і добувати нафту і газ.
11:02
оновлено 12:39Волков попередив Ющенка, що "шановні друзі" готують йому імпічмент
Депутат Олександр Волков попереджає президента Віктора Ющенка, що коаліція, яка відправила уряд Юрія Єханурова у відставку, може почати імпічмент глави держави у новому парламенті.
10:54
Єхануров не здається і роздає доручення
Відставлений прем'єр Юрій Єхануров доручив Фонду держмайна та Міністерству транспорту та зв'язку розпочати підготовку приватизації "Укртелекому".
10:46
Турчинов зазстерігає Ющенка від кар'єри Кучми
Керівник виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє, що відставка уряду Юрія Єханурова є безпосереднім наслідком недалекоглядної політики президента Віктора Ющенка.
10:32
Литвин послав депутатів в клуб, бо не присягав служити "Нашій Україні"
10:29
Кінах покличе до себе Ющенка і поговорить про кризу
Рада національної безпеки й оборони може провести позачергове засідання, на якому підготувати заходи із забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку.
10:21
Ющенко сказав Путіну, що газова війна була корисною
Президент Віктор Ющенко вважає останні місяці українсько-російських відносин складними, але взаємо корисними.
10:16
Американця розчарувала ненависть між Тимошенко і Ющенком
Колишній посол США в Україні Вільям Міллер вважає головною причиною розколу "помаранчевої коаліції" фундаментальну різницю в ідеологічних поглядах її лідерів.
10:12
оновлено 19:33ЄХАНУРОВ СКАЗАВ, ЩО ЗРОБИВ ПОМИЛКУ, а комуністи випили зайвого алкоголю
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє, що його уряд не є виконуючим обов'язки і буде здійснювати свої повноваження до призначення нового Кабінету міністрів
10:09
Янукович передумав бути Єхануровим, бо злякався відповідальності
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила не повинна брати участі у формуванні нового уряду, оскільки не хоче в цей короткий період брати на себе відповідальність за ситуацію в країні.
09:57
Литвина проголосили головним в державі
09:44
ЮЩЕНКО ОБІЦЯЄ РІШУЧІ КРОКИ
Президент Віктор Ющенко заявляє, що уряд Юрія Єханурова продовжує виконувати свої повноваження.
09:37
"Наша Україна" вирішила послати Литвина повчиться
09:34
оновлено 10:48Мельниченко регулярно ходить в Генпрокуратуру, але марно
Доповідач ПАРЄ у справі вбивства Георгія Гонгадзе Сабіна Лейтхойссер-Шнарренбергер заявляє, що Україна не зацікавлена у свдченнях екс-майора Миколи Мельниченка по цій справі.
09:14
Німці бояться, що Тимошенко, Медведчук і Янукович не знають, що роблять
Німецькі парламентарі занепокоєні останнім розвитком подій в Україні.