11 вересня 2000

Архів

Новини
18:26
Медведчук не хоче в президенти
Віктор Медведчук, якого регулярно сватають в головне крісло держави, зовсім не хоче стати головним босом країни на дострокових виборах. Він був здивований опублікованою днями заявою Всеукраїнського молодіжного об'єднання "Молодь - надія України" про намір Медведчука стати президентом на позачергових виборах
18:03
Вартість газопроводів України - понад 20 мільярдів доларів
Українські газопроводи, які мріє отримати за борги Росія, оцінені в суму від $20,5 млрд до $28,7 млрд.
17:48
Олександр Мороз: "Вибір зробить парламент"
В будь-якому разі реальною владою для громадян у різних державах є влада виконавча. В Україні повноважень у неї і так вистачає. Боротьба проти парламенту ведеться тому, що тут є жива дискусія серед людей, які знають проблеми, докопуються до їх суті з різних позицій і, що головне, відстоюють ці позиції в гласній (відносно) полеміці.
17:25
Новий політсезон: "сім кілей під футом"
Зацитований вислів належить нашому Президенту, висловив він це побажання (не помітивши, зазвичай, що саме сказав), у Севастополі, під час святкування чергової річниці українського флоту, “утопивши” таким чином, військово-морські сили України на мілині.( читай російською)
16:52
Казки ненудної країни
Жив-був президент. Він дуже любив гуляти по хрещатикам. Якось він зустрів хлопчика Васю. І запитав президент хлопчика Васю: "А чи знаєш ти, хто я такий?" - "І хто ж тебе не знає, - відповів хлопчик Вася, - ти президент".
16:44
Страх - джерело натхнення президента?
Початок політичного сезону здивував великою кількістю чуток про дострокові вибори. Ні, не парламентські. Президентські. Зазвучали старі пісні з новою силою. У кулуарах, як і раніше, висувають дві версії.
16:36
Не рийтеся в політичних "могильниках"
Парламентська сесія, про яку так багато говорилося як про гарячу і навіть пекельну, що хотілося порівняти її з опалювальним сезоном, де обіцяють "топити" депутатами, - починається з великого розчарування.
14:51
На наступному тижні оберуть нового вождя більшовиків
Наступного тижня парламентська більшість отримає нового куратора. У "директора-розпорядника" Верховної Ради Олександр Волкова на цю посаду є дві кандидатури. Вибори відбудуться 20 або 21 вересня.
13:08
Місіонери вже у Києві
В понеділок до Києва приїхала чергова місія Міжнародного валютного фонду на чолі з Джон Беренгаутом, куратором України у Фонді, заступником директора 2 європейського департаменту МВФ. Напередодні візиту в заяві ради директорів МВФ темпи реформ в Україні були визнані незадовільними.
12:48
Громадянин Х.Болт з вулиці Наукової у Львові як ініціатор конституційної реформи в Україні
Хто підписався за референдум
На тих аркушах, які пощастило видобути в секретаря міськради, жоден із 140 підписів не виявився справжнім. До листів вносилися або адреси, яких не існує в природі, або прізвища людей, які за зазначеними адресами не проживають.
11:46
МВФ не дасть грошей Україні?
Практично всі учасники засідання Ради директорів Фонду, що прискіпливо вивчав наші зловживання, висловилися за "поновлення конструктивного співробітництва з Україною". Але, чи не пролунав цей вирок занадто пізно?