11 жовтня 2005

Архів

Публікації

Рабский труд преподносят как реформу

За последние годы количество студентов, оплачивающих свое обучение, значительно выросло. Число бесплатных мест сильно сократилось. Таким образом, у детей, у которых нет состоятельных родителей, есть только одна возможность получить диплом престижного заведения — быть лучше всех на курсе, и учиться бесплатно, за счет государства. Но парламент на днях практически лишил молодежь этого права.

Розлучення серпа і молота

Отже, 8 жовтня "Трудова Україна" Коновалюка виключила з лав партії не лише Сівковича і Ко, але й ще близько 15 членів перерважно керівного складу партії. І тепер шляхи двох "Трудових Україн" розійшлися - Коновалюк поведе "Трудову Україну" до "Трудового Союзу", блоку політичних сил з лейбористською ідеологією, а Сівкович – до блокування з потужними політичними партіями на кшталт "Регіонів", блоку Кравчука.

Березовский: "Я могу предоставить вам платежные поручения еще на шесть миллионов долларов"

Я за это не могу отвечать. Но не только я финансировал демократические процессы на Украине из-за рубежа. Много денег на это тратилось. То же самое делается в России, и там такие же программы. У меня нет особых отношений с г-ном Ющенко, но я и на сегодняшний день в контакте с близкими к нему людьми.

Кому довіряють кияни?

Екс-прем'єр і президент на сьогоднішній день, як і раніше, мають досить високий показник довіри з боку жителів столиці: повністю довіряють і переважно довіряють Тимошенко - понад 60% опитаних, Ющенко - майже 60%. Для цих політиків також притаманний найнижчий рівень недовіри: повністю не довіряють і переважно не довіряють їм близько 30% киян.

З того боку помаранчевих барикад або Непомаранчевий погляд на помаранчеву революцію

Мені кажуть, що я так і не зрозумів Майдану. Так, я не розумію! На думку одразу приходять слова однієї "помаранчевої" жінки: "Чому Янукович має бути президентом, якщо Я цього не хочу!?". Складається враження, що на Майдані тоді зібралися всі егоїсти України, які чомусь вирішили, що говорять від імені всієї країни і їх особиста думка неодмінно має відображати думку всіх 48 мільйонів українців, бо їх мовляв БАГАТО.

Про генетично змінені вареники і ковбасу

Як споживання картоплі, яку не їсть колорадський жук, та помідорів, які можуть рости в Антарктиді, позначиться на людині – дізнаємось через роки. Бо наразі вчені не зафіксували жодних аномалій. Картопля тепер містить гени земляної бактерії, яка "вбиває" колорадського жука, стійка до засух пшениця – ген скорпіона, помідори місять гени північноамериканської морської камбали, кукурудза, соя та полуниця – гени бактерій.
Новини
22:47
НЕВІДОМІ СТРІЛЯЛИ У МЕРА ЯЛТИ
повертався додому, і в районі готелю "Ялта", біля ресторану "Аллегро" в темному місці двоє невідомих
21:32
Кінах включив задній хід у питанні "синхронізації"?
20:02
Мартиненко обізвав Зінченка папугою, що кричить "Піастр-р-ри!"
Лідер фракції "Народний союз "Наша Україна" Микола Мартиненко вважає, що екс-держсекретар Олександр Зінченко відробляє собі місце у виборчому списку БЮТ.
19:18
Ющенко не буде звільняти 20 губернаторів
Президент Віктор Ющенко спростовує розповсюджену в ЗМІ інформацію про те, що він планує звільнити 20 з 24 голів облдержадміністрацій
19:14
За два тижні Зінченко займе місце розвідника
З'їзд Партії патріотичних сил України, який збирається очолити Олександр Зінченко, відбудеться 22 жовтня.
19:12
Симоненко дізнався, що гроші за заводи Пінчука мали розділити Березовський і Тимошенко
Лідер Компартії Петро Симоненко заявляє, що Березовський не заперечує, що пропонував Тимошенко разом розподіляти отриманий від реприватизації прибуток.
19:02
Екс-помічник Ющенка запитує в Березовського, як він його не переплутав
Екс-перший помічник президента Ющенко Олександр Третьяков спростовує, що повідомляв Борису Березовському назви компаній для перерахування грошей на вибори.
18:23
Антимонополісти знайшли монополістів на нафтовому ринку
Антимонопольний комітет України збвинуватив нафтові компанії "ТНК-ВР Україна" й "Укртатнафта" у порушенні конкуренції на ринку.
18:12
Янукович обігнав Ющенка і Тимошенко, а Литвина люблять найбільше
Сім партій подолали б 3% бар'єр і пройшли у Верховну Раду, якби вибори відбулися наприкінці вересня
18:07
Литвин стає схожим на лисицю, а Піскун - на мазохіста
Директор інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов розцінює кримінальну справу, порушену проти Петра Порошенка, як пересторогу генерального прокурора на випадок
17:57
виправленоЮщенко не хоче бути папугою через Порошенка
Президент Віктор Ющенко заявляє, що йому невідомі факти кримінальних дій колишнього секретаря Ради національної безпеки й оборони Петра Порошенка.
17:53
Тимошенко захворіла
Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не з'явилася на засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування справ про корупцію у вищих ешелонах влади, оскільки захворіла на грип.
17:36
Росія влаштує Україні перевірку
Рахункові палати РФ та України в 2006 році проведуть спільну перевірку розрахунків між російською та українською стороною за поставлений Україні газ і за транзит газу через її територію.
17:17
Березовський передав депутатам платіжки, але без підписів
Російський бізнесмен Борис Березовський передав тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради додаткові платіжні доручення на 6 мільйонів доларів.
17:11
оновленоЮщенко знесе будинок, за який трясуть Порошенка?
Київрада зобов'язала ТОВ "Інвест" здійснити перебудову незавершеного будинку по вул. Грушевського, 9-а у відповідності із затвердженим проектом
17:03
Литвин думає, що "дах" для депутатів підтримують усі
Литвин переконаний, що Україні якомога швидше необхідно переходити до виборності глав областей
16:54
Коли Зінченко витрачав гроші, йому не казали, чи вони від Березовського
Екс-держсекретар Олександр Зінченко не знає, чи брав Борис Березовський участь у фінансуванні виборчої кампанії Віктора Ющенка
16:24
Зінченко відмовився від запрошення Ющенка, бо не розуміє, навіщо
Колишній держсекретар Олександр Зінченко не збирається брати участь у засіданні Радбезу з питань корупції, куди його запросив президент Віктор Ющенко
16:15
Литвин побачив кризу, але не ту
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що сьогодні немає підстав говорити про політичну кризу в країні.
16:11
ЮЩЕНКО КОНТАКТУВАВ З БЕРЕЗОВСЬКИМ З КЛІНІКИ І ПІСЛЯ ПЕРЕМОГИ
Російський бізнесмен Борис Березовський стверджує, що підтримував контакт з Віктором Ющенком і після того, як він став президентом.
15:31
ЛИТВИН НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ БЛОКУВАТИСЯ З ЮЩЕНКОМ І ТИМОШЕНКО
Блок спікера парламенту Володимира Литвина, швидше за все, піде на парламентські вибори самостійно.
15:16
оновленоЮщенка, Піскуна і Жовтяка обізвали спільниками злочинців
Депутати Козинської селищної ради звинуватили президента Віктора Ющенка, генпрокурора Святослава Піскуна, голову Київської обладміністрації Євгена Жовтяка, голову Обухівської райадміністрації Віктора Остринського у сприянні злочинцям, що розкрадають землі в Козині.
14:50
Лукашенко не пустив до себе Єханурова через дружбу з ЄС?
Скасування наміченого на вівторок візиту прем'єр-міністра Юрія Єханурова до Білорусі має не технічне, а політичне підґрунтя.
13:43
Єхануров або стабілізує економіку, або поверне людей Кучми
32,2% читачів "Української правди" очікують від діяльності уряду Юрія Єханурова стабілізації економічної ситуації в країні.
12:54
Тарасюк включається в процес виборів
Міністерство закордонних справ створило робочу групу обліку виборців, які живуть або перебувають за кордоном, до виборів Верховної Ради в 2006 році.
11:53
Луценко почав переосмислювати свої вчинки
На автошляхах України будуть частково відновлені колишні пости Державтоінспекції.
11:44
Янукович вмовляв людей не братися за автомати і базуки
Голова Партії Регіонів Віктор Янукович під час своєї поїздки до Дніпропетровська поспілкувався з мешканцями міста і закликав їх до спокою.
11:19
Ющенко поїхав за Януковичем, подивитись, що ще не вибухнуло
Президент Віктор Ющенко відбув з одноденною робочою поїздкою до Запорізької області
11:08
Тимошенко і Порошенка хочуть пустити на туалетний папір
В Україні мають намір випустити туалетний папір з відбитками українських політиків
10:59
Порошенко з нетерпінням чекав, коли справу порушать особисто проти нього
Екс-секретар Ради національної безпеки і оборони Петро Порошенко має намір оскаржити в суді порушення Генпрокуратурою проти нього кримінальної справи.
10:57
Слухаючи Тимошенко, Порошенко відчував себе ідіотом
Екс-секретар РНБОУ Петро Порошенко стверджує, що на засіданнях уряду і нарадах у президента екс-прем'єр Юлія Тимошенко маніпулювала цифрами, що не мали нічого спільного з дійсністю.
10:32
Потебенько не вірить, що Кучма заради Піскуна кидав тінь на себе
Колишній генпрокурор Михайло Потебенько вважає, що звільнення Святослава Піскуна з посади генпрокурора в 2003 році не пов'язане з розслідуванням у "справі Гонгадзе".
10:23
Журналісти знайшли бізнес сина Ющенка в Івано-Франківську
Син президента Андрій Ющенко є одним з чотирьох засновників Івано-Франківської фірми "Галицька марка".
10:17
Литвина хочуть судити за плагіат
Українська народна партія буде подавати в суд на Народну партію України Володимира Литвина за крадіжку назви
09:37
Березовський надзвонює Тимошенко, пропонуючи 20 мільйонів доларів?
Радник президента України Борис Нємцов заявляє, що російський політик Борис Березовський постійно телефонує та фінансує єкс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко.
09:06
Захисником Порошенка буде Зварич
Екс-міністр юстиції Роман Зварич представлятиме інтереси екс-секретаря РНБУ Петра Порошенка в справі, яку порушила проти нього Генеральна прокуратура.