12 січня 2001

Архів

Новини
21:05
АКЦІЯ "УКРАЇНА - БЕЗ КУЧМИ"
Знайшлася людина, яка віддала особистий наказ знести наметове містечко в Харкові. Їм виявився начальник міського управління МВС Костянтин Маслій, який ще до рішення суду розцінив акцію "Україна без Кучми" як "хуліганство".

Коли вникаєш у логіку аргументів міліції, стає трохи страшно і дивно.
18:55
Юлія Великомучениця
Другий допит Юлії Тимошенко не відбувся - слідчі просто відзначили явку і відпустили віце-прем'єра. Але перший допит тривав півтори години, а в суботу об 11 годині має відбутися третій візит Юлії Володимирівни у Генпрокуратуру. В підсумку Тимошенко вирішила подати до суду на Потебенька.
17:31
Рідні Георгія чекають на рішення прокуратури
Мама і дружина Георгія Гонгадзе вимагають визнати їх потерпілими і наполягають на видачі їм висновків прокуратури, які б підтвердили, що тіло, знайдене у Таращі належить іх сину та чоловіку.
16:51
"Репортери" знову наполягають на відставці Потебенька
"Репортери без кордонів" повторюють свою вимогу, щоб Генерального Прокурора пана Потебенька було звільнено з посади і висловлюють впевненість, що його перебування на посаді є завадою щодо виявлення правди у справі зникнення Георгія Гонгадзе.
15:17
Прем'єр - "кремезні плечі"
Тимошенко одержала від Ющенка те, на що сподівалася. Прем'єр готовий "підставити плече" Юлії Володимирівні, яка "як мінімум, працює не гіршим чином". Також Ющенко запропонував слідчим не забувати, що вона член уряду, і зажадав суспільного контролю над розслідуванням кримінальних справ проти Тимошенко.
14:50
Матеріли УП про інформацію і прес-конференцію генпрокурора
13:53
Потебенько виписав індульгенцію Кучмі
Радість сушити сухарі Кучмі не загрожує. Навіть якщо міжнародні експертизи плівок Мельниченкf підтвердять їх автентичність, ані "гаранту", ані його оточенню нічого не загрожує - записи майора не будуть доказом у суді.
12:41
Леонід Грач доживе до 20 січня
У понеділок в прямому ефірі телерадіокомпанії "Чорноморська" кримський спікер Леонід Грач, кажучи про 20 січня, коли в Криму будуть святкувати 10-ту річницю проведення референдуму про "відтворення автономії", раптом несподівано заговорив про смерть… (на прохання автора публікується мовою оригіналу)
12:23
Одного побачення з Тимошенко замало
Віце-прем'єр Тимошенко у п'ятницю о 10 годині ходила на допит до генеральної прокуратури. Але одним побаченням та не задовільнилася. Юлію Володимирівну знову запрошено на 16 годину. Через це віце-прем’єр пропустила початок урядового засідання.
12:01
Ющенко наздоганяє Кучму
Справа Гонгадзе досить істотно вплинула на розстановку політичних сил в Україні, хоч пара лідерів - Кучма і Ющенко - продовжує зберігати свої позиції. Разом з тим, експерти вважають, що прем'єр все більше наближається за рівнем впливовості до президента.
10:28
Георгій Гонгадзе ціною життя захистив українську Конституцію
Майбутній мер Києва назве колись вулицю Банкову вулицею Георгія Гонгадзе - щоб кожен майбутній президент пам‘ятав: сила, за великим рахунком, нічого не варта проти Правди.