12 березня 2001

Архів

Новини
20:30
Україна - як приклад рівня свободи слова
За 10 років, що минули від розвалу комунізму, влада у пост-радянських державах дедалі більше вдається до утисків свободи слова. Гнів урядів України та Росії викликає, зокрема, поширення Інтернету. Цей факт представник ОБСЄ проілюстрував вбивством Георгія Гонгадзе.
19:23
Як влада готувалася до бійні
СПУ встановлює хронологію
За інформацією Соцпартії, ще перед подіями 9 березня столичні лікарні були попереджені про очікувані чисельні звернення травмованих людей. В орієнтаціях їм рекомендували зарезервувати місця і надавати допомогу, не реєструючи і не доповідаючи міліції.
18:22
Це такі, як я
Залишити без коментарів відповіді президента Леоніда Кучми на питання польських кореспондентів було б кривдою для читачів і України. Сподіваюсь, що цей лист прочитає також президент Кваснєвський, який невдовзі буде приймати Кучму.
18:18
Чи повернеться Кучма
або Телеграми з минулого
У радянській історії було лише два лідери, чиє правління закінчилося, всупереч традиції, що склалася, не винесенням вперед ногами, а відставкою. Але найцікавіше, що в обох випадках - і з Нікитою Хрущевим, і з Михайлом Горбачевим - їх "відхід" з влади починався з відпустки.(читай мовою оригіналу)
15:56
Ющенко нарешті подарував Медведчуку задоволення
Не тільки за крісла міністрів, а й за губернаторів будуть торгуватися при створенні коаліційного уряду і продовженні прем'єрства Ющенка. При цьому сам автор ультиматуму Медведчук запевняє, що СДПУ(о) не цікавить в коаліційному уряді жодна посада.
15:20
Львівські студенти продовжують страйкувати
Близько 2 тисяч студентів, які вмістилися на площі, пообіцяли продовжити свій страйк до повного задоволення своїх вимог. У вівторок студентські мітинги будуть продовжені.
13:28
Мрії та плани Верховної Ради
Парламентарів більше за все турбують не розбиті голови міліції та демонстрантів, а голова Віктора Ющенка. Одні мріють побачити її на воротах Кабміну, інші сподіваються, що цього не станеться. Вже у середу до парламенту запросили Кравченка та Радченка.
13:25
Кучма, ти не правий
Уважно проаналізувавши знаменитий виступ Кучми 6 березня, лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко знайшов у ній кілька протиріч.
12:21
Кучма у безвиході
Захід має ясно дати зрозуміти, що підтримує Україну, але дистанціюватися від Кучми... У іншому випадку це буде виглядати, як зрада тих людей, які вийшли на вулиці проти нього.
11:38
"Бойовики" - нове визначення антикучмістів
"Проти десятків осіб – учасників акції 9 березня у Києві" влада має намір порушити кримінальні справи. І слідство не стоїть на місці – СБУ вже знає, як платили за приїзд "бойовиків" з регіонів. Тим часом лідера УНА-УНСО було звільнено з-під варти.