12 квітня 2001

Архів

Новини
22:39
Голосування загрожує українському прем'єр-міністру
Навіть якщо уряд і піде, Ющенко залишиться фігурою, з якою потрібно рахуватися , яка, зрештою, користується великою підтримкою народних мас, і яка не є заплямованою численними скандалами, що пов'язані з Національним банком України.
20:15
Гра на нервах. Ющенко на межі витримки
"Треба очевидно один раз пережити те, що хоче той сектор економіки, який три-чотири роки попрацював в тіні. Він хоче ще покерувати цією країною. Очевидно, знаєте, цей курс треба пережити, заплатити якусь ціну, а потім запитати вже ту політику, яку проводить цей уряд".
19:01
Сепаратизм або стимуляція?
Першими нерви не витримали у Турчинова. Більш ніж спірне в колах Форуму нацпорутянку питання референдуму про недовіру Кучмі партія Тимошенко готова вирішувати самостійно, заявив голова фракції "Батьківщина". Сама ж Тимошенко заявила, що у виборах президента брати участь не буде.
17:09
"Хай їй Бог допомагає в роботі"
З християнським благословенням Ющенко звернувся до нової парламентської коаліції комуністів і "олігархічних" фракцій. Станом на вечір четверга вона назбирала 238 підписів за включення до порядку денного питання про відповідальність уряду, що є кроком до його відставки. А Ющенко поки відмовився від переговорів про політичну угоду з більшістю.
16:02
Азаров + Пустовойтенко = партійна любов за розрахунком
Народно-демократична партія та Партія Регіонів підписали у четвер політичну декларацію про партнерство та співпрацю. Причому Валерій Пустовойтенко заявив, що ідея підписання угоди виникла ще у серпні 2000 року.
15:50
Справа Гонгадзе завмерла на мертвій точці
Німецька сторона досі не надала генпрокуратурі матеріали експертизи таращанського тіла, яку організовував Головатий. Сам депутат на допити не приходить, а Леся Гонгадзе готова дати кров для нової експертизи тільки на своїх умовах.
14:17
Держтаємниці більше не таємниці
І це підтверджує - плівки справжні
У діалогах, записаних Мельниченком, виявлена державна таємниця. Генпрокуратура закінчила експертизу компакт-дисків із "задокументованими" майором розмовами.
12:49
МВФ встав на захист колишнього заступника Ющенка
Представник МВФ заявляє, що обвинувачення української прокуратури на адресу колишнього заступника голови НБУ Бондаря вже проаналізовані в аудитах, проведених минулого року. І там криміналу в діях керівництва банку не знайдено.
12:40
Тривожні дзвоники - інтершум на соло Кучми
"Президент намагається обмежити демократію", - підтверджує Северинсен
ПАРЄ може призупинити членство України, попередив генсек Ради Європи Вальтер Швіммер. І дав відчути різницю: на відміну від Євросоюза, який обіцяє діяти, якщо ситуація погіршиться, Рада Європи може почати вводити санкції, якщо вона не покращиться.
11:33
Інший погляд на трубні переговори
"Останнім часом урядам Росії і України все складніше знаходити взаєморозуміння. В оточенні Михайла Касьянова його українського колегу називають "найважчим переговорником". Правда, зараз політика російської влади щодо України сильно змінилася".
11:29
Запахло смаженим
Зібравши підписи 222 депутатів, комуністи зареєстрували проект постанови про відповідальність уряду. Тепер для звільнення Ющенка треба усього лише двічі набрати 226 голосів "за". Тим часом СДПУ (о) і "Демократичний союз", які дають 63 голоси в скарбничку більшості, проігнорували нараду у Ющенка на тему звіту уряду.