12 жовтня 2002

Архів

Новини
19:45
Фоторепортаж "Народного трибуналу"
Три опозиційні сили - Компартія, Соцпартія і Блок Юлії Тимошенко зібрали у Києві своїх прихильників і рушили до Європейської площі для участі у "Народному трибуналі" в рамках акції "Повстань, Україно!".
18:17
Присуд Народного Трибуналу
Піддати Кучму Леоніда Даниловича найвищій формі народної кари - загальному осуду і звернутись до судових органів України з вимогою розглянути цю справу відповідно до Закону, застосувавши до нього найвищу міру покарання - довічне ув'язнення.
14:35
Прокуратурою затриманий адвокат Лесі Гонгадзе
У суботу, 12 жовтня 2002 р. близько 13:00 прокуратура Києва затримала адвоката
14:35
ГРИГОРИШИНА ЗАТРИМАЛИ ЗА НЕПОКОРУ МІЛІЦІЇ
У ніч на 12 жовтня, приблизно о 1 годині ночі, був затриманий громадянин Росії Костянтин Григоришин, відомий як власник ряду
13:51
Польща не зрадить Україні, поки історія з "Кольчугами" не дістане остаточного підтвердження
Польща не змінить політику щодо України, поки інформація про поставки українських
00:00
Григоришин став жертвою "злочинців та корупціонерів". Медведчука?
У заяві викладена версія подій, які відбулися в ніч з 11 на 12 жовтня у Києві. "Силами спецпідрозділу МВС "Сокіл" було здійснено напад на автомобіль народного депутата України Володимира Сівковича. Напад було здійснено з грубим
00:00
АКЦІЯ "ПОВСТАНЬ, УКРАЇНО!": НАРОДНИЙ ТРИБУНАЛ. Хроніка подій
Мітинг під стінами Генеральної прокуратури України у Києві завершився у суботу на початку сьомої години вечора. Раніше група народних депутатів від опозиції передала заступнику генпрокурора вимоги "народного трибуналу" про порушення кримінальної справи стосовно Кучми.