12 грудня 2001

Архів

Публікації

Десять років Інтернету

12 грудня 1991 року у Stanford Linear Accelerator Center (SLAC) запрацював Перший американський веб-сервер. До цього дня всі веб-сервери знаходилися в Європейській лабораторії фізики елементарних частин у Женеві, де і була винайдена WWW. Тому можна вважати, що 10 років тому World Wide Web почав своє існування у "всесвітньому" значенні цієї назви.
Новини
20:52
РАДА ЄВРОПИ ВІДКЛАЛА РІШЕННЯ ЩОДО КОМІСІЇ ПО СПРАВІ ГОНГАДЗЕ
Один з членів французької групи соціалістів у делегації в Раді Європи висловив Бі-Бі-Сі свої сумніви щодо того, що заміну концепції, яку пропонує Україна, можна вважати рівноцінною
18:40
Допит організаторів нового палаткового містечка знімали на камеру
У середу у Києві відбувся суд над 6 учасниками акції "Практичні заняття з прав людини", затриманими напередодні на майдані Незалежності. Їм винесені
18:38
Військові також контролюють Інтернет
До 10-ї річниці Збройних сил України в Інтернеті повністю оновлений офіційний сайт Міністерства
18:36
У "Батьківщину" "влилася" перша партія
Українська консервативна республіканська партія заявила про злиття з "Всеукраїнським об`єднанням
18:11
Переговори сталеливарників зупинять кризу?
Наступного тижня представники 30 країн, що входять до Організації економічного співробітництва і розвитку, зберуться в Парижі, щоб визначити, які держави насамперед повинні скоротити виробництво сталі.
17:30
Есдеки перемогли Кендзьора
Мiсцевий суд Шевченкiвського району мiста Львова винiс рiшення по позову об`єднаних соцiал-демократiв проти Ярослава Кендзьора.
17:10
Федерація "Єдності" України
Яке відношення має Федерація хокею до партії "Єдність"? Абсолютно ніякого, якщо не враховувати, що керує обома структурами Олександр Омельченко. Гроші Федерації хокею - це гроші столичного бюджету, київських платників податків, але водночас це ще й кошти, котрі перетинаються з партією "Єдність".
17:01
Лазаренко "піймався" на американцях
Каліфорнійський в'язень з українським прізвищем Лазаренко продовжує пізнавати умови американської пенітенціарної системи. За три неповних роки перебування в тюрмі йому принаймні двічі було відмовлено у звільненні під заставу. Тепер суддя Дженкінс відмовив у закритті всієї справи проти Лазаренка.
14:09
ТУНДРА й СДПУ(О) поділять адмінресурс Львівщини
Той iз українцiв, хто все ще вважає Львiвську область оплотом нацiонал-демократiв, буде правий, та лише частково. Львiвщина дiйсно свого часу стала батькiвщиною для майже десятка партiй правої орiєнтацiї, однак привести їх до влади у регiонi так i не змогла.
14:06
ФЕП втрачає Інтернет-вплив?
Президент Фонду ефективної політики Глеб Павловський, внаслідок вимушених і нездоланних обставин ФЕП згортає свою співпрацю з групою засобів масової інформації, якими фонд керував в Інтернеті. Як це відіб'ється на українських політиках?
13:43
Кучма хоче ліцензувати та моніторити
Кабінету міністрів доручено розробити заходи з введення ліцензування інтернет-провайдерів, а також розробити законопроект, який передбачає обов'язкове збереження провайдерами інформації про Інтернет-трафік протягом 6 місяців.
13:43
На Америку чекають біологічні теракти
13:28
Директор ЧАЕС занадто багато чого собі дозволяв. За це його і зняли
Про це президент заявив в середу в Славутичі журналістам.
12:52
Громадський моніторинговий комітет простежить за виборами
Ініціативу про створення такого комітету оголосили декілька українських громадських організацій
11:59
Лідер шахтарської профспілки балотуватиметься до парламенту
Лідер Профспілки працівників вугільної промисловості Віктор Турманов збирається спробувати свої сили на виборах до Верховної Ради України.
11:25
Фельдман почав говорити. Серед інших він звинувачує Копилова і Дубину
Під час слухання у справі АКБ "Слов'янський" у Луганську екс-віце-президент банку Борис Фельдман зробив заяви про винуватців банкрутства банку
11:24
Як треба проводити дебати
Як завжди впевнений, бездоганно одягнутий Кравчук за всіма параметрами переважав недорікуватого, тоді ще лисуватого Кучму. Але роздратовані нестатками українські виборці раптом побачили в "грубо змайстрованому" "червоному директорові" свого, людину з народу.
10:05
Суперечлива інформація щодо моніторингу України ПАРЄ
У вівторок Рада Європи розглядала українські питання відразу на двох рівнях.