13 квітня 2001

Архів

Новини
21:04
Віктор Ющенко: "Дивитися у бік Росії не значить відвернутися від Європи"
Він не хоче також нічого говорити про свої президентські амбіції: "Всьому свій час". Природно, вся ця картина ідилії злагоди може зруйнуватися, якщо в четвер парламент оголосить йому вотум недовіри. Можливо, тоді ми побачимо справжнього Ющенка.
20:46
100% за відставку Ющенка
Лідер фракції СДПУ(о) Олександр Зінченко вважає, що відставка уряду "реальна практично на сто відсотків". Лідер "Трудової України" Сергій Тігіпко не виключає, що йому можуть запропонувати очолити уряд. Віктор Пинзеник характеризує ситуацію просто: "Фігові листки зняті".
19:38
Маразм хронічний, всеперемогаючий
"Подумавши, що цим прапором йому могли нанести удар, Пацеля забрав трубу з надягненим на неї прапором України, і намагався поставити до ліхтаря. Однак у метушні серед осіб в цивільному він не зміг втримати важку металеву трубу, на яку був надягнений прапор, тому Пацеля поклав прапор на землю".
15:09
"Об нього, як об тряпку, ноги витруть…"
Чергові тексти розмов у кабінеті Кучми українській службі радіо "Свобода" розшифрував сам Мельниченко. В нових діалогах з'являється прізвище Лазаренко. Також Кучма обурюється каналом СТБ і похваляється перемогою на виборах президента.
14:59
У радіо "Континент" відібрали ліцензію на мовлення
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення визнала переможцем у конкурсі на частоту 100,9 FM харківську радіостанцію "Онікс", що ретранслює програми московських станцій. Директор "Континента" вважає це рішення політичним. Всесвітня служба ВВС та "Репортери без кордонів" впевнені, що "закриття радіо "Континент" є ударом по всіх незалежних засобах інформації у країні". Член Нацради Потураєв зізнався: "Ми ухвалили рішення, яке може викликати неадекватну реакцію у пресі". Першим відреагував Кучма.
14:24
Долганов – український Антикисельов
Долганову ніяк не вдається повторити подвиг головного редактора НТВ. Замість того, щоб захищати свого шефа, працівники Першого національного "настучали" на нього депутатам.
13:30
Україна потрапила до списку найбідніших країн світу. Шукайте позитив у всьому
Україна і Пакистан потрапили до категорії найбідніших країн світу. На думку експертів, тепер Україна може претендувати на пільгові схеми кредитування, але для Заходу політична ситуація в нашій країні не менш важлива, ніж рівень бідності.