13 червня 2001

Архів

Новини
20:26
Парад "історичних подій" стартував
У середу, 13 червня цього року, дві події в Києві засвідчили, що парламентські вибори - таки на носі. І, насамперед, тому, що повсюдно розпочався несамовитий парад "історичних подій". Адже саме так, а не якось інакше називають партійні лідери процес створення між ними якихось партійних блоків та союзів під наступну кампанію.
20:14
Новий антиолігарх
Кадрові перестановки поки не торкнулися одного з найбільш солодких місць в структурі виконавчої влади – Держагентства з управління матеріальними резервами. Однак покерувати стратегічним запасом для тактичних передвиборних потреб готові кілька політичних сил. Нинішній керівник Держрезерву Євген Червоненко, який очолив агентство з приходом Ющенка, в середу поскаржився на пресинг.
19:47
Плющ не цінує Ющенка "як політика"
17:56
Податківці вирішили позапланово перевірити офіс Головатого
17:29
Джордж Буш хоче розширювати співпрацю з Україною
16:39
Тимошенко – елітна бізнесменка
Юлія Тимошенко перевершила власне досягнення осені 2000. Вона випередила Чубайса і посіла друге місце в рейтингу бізнесу-еліти СНД, пропустивши уперед тільки керівника "ЛУКойла" Алекперова. Щоправда, незрозуміло, до чого у бізнесі партія "Батьківщина".
16:21
ПА-БАГАТОМУ
Прийом у Чорномирдіна очима очевидця
Росіяни йдуть. Вони вже прийшли. Для тих, хто все ще не зрозумів, у вівторок був даний прийом з нагоди Дня Росії, коли було підписано декларацію про суверенітет РФ. Найпопулярнішими питаннями на прийомі були: "Суверенітет від кого?" і "Ви не бачили, де тут віскі?".
14:01
США незадоволені реформами української енергетики і незгодні з Кучмою
13:48
Депутати знову крайні
Президент перед словацькими журналістами покартав українських депутатів за те, що за кількістю закордонних відряджень вони перевершили словацьких, а у дієздатності - "навпаки". "Вони будуть ображатися, але я хочу, щоб вони розсердилися, тому що не можна так жити", - пояснив свій випад Кучма.
12:24
Жертва селекції
Що вбиває український футбол
Як же так вийшло, що в країні, футбольний потенціал якої перед розпадом СРСР оцінювався вище середнього європейського рівня, усього через десяток років немає жодних сил, щоб дотягнути до цього самого рівня і мало надій на краще майбутнє? Щоб відповісти на це питання, нам треба знову повернутися в ті далекі роки, коли в київському "Динамо" сходила тренерська зірка Лобановського.
11:45
Марчук говорить про посилення позицій президента