13 жовтня 2001

Архів

Новини
20:56
У новій комедії Брюс Уілліс знову зіграє "поганого хлопця"
Потрібно зовсім небагато часу для того, щоб Ви закохалися у "Бандитів", але будьте обережні – кохання може бути тривалим. Фільм, у якому знімаються Брюс Уілліс, Кейт Бленчетт та Біллі Боб Торнтон не може залишити байдужим нікого.
20:00
США ВІДНОВИЛИ УДАРИ ПО КАБУЛУ І КАНДАГАРУ
19:18
СИБІРСЬКА ВИРАЗКА ВИЯВЛЕНА В АВСТРІЇ, ТРЕТІЙ КРАЇНІ ПІСЛЯ США І ІТАЛІЇ
19:16
В Європі проходять численні антивоєнні протести
19:07
Кучма передав через посередників: катастрофа Ту-154 – "трагедія"
"Є трагедії і більшого масштабу" і, "звичайно, сталася велика трагедія". Кучмі знадобилося три дні на дивовижні метаморфози в оцінці катастрофи Ту-154. Різниця, щоправда, в тому, що перша версія природним шляхом сама вилетіла з вуст "гаранта", другу ж від імені Кучми в суботу вдень розповсюдила його прес-служба. Сам Верховний Головнокомандуючий вимовити перед журналістами це чомусь не зміг – боявся чи то розсміятися, чи то мимовільно сказати "жид". А, може, просто показати червоні очі – від виплаканих вночі сліз.
18:39
Харківська "ТУНДРА" створила передвиборний штаб
18:18
Майбутнє ракет "Сатана"
Важкі балістичні ракети РС-20 (або SS-18 "Сатана" за західною класифікацією) згідно з договором СНО-2 підлягають знищенню до 2007 р. Російсько-українське СП "Космотрас", засноване за участю Міноборони РФ і українського КБ "Південне", дістало право переобладнати ці ракети для використання у ракеті-носії "Днепр".
17:59
"Сибір" виставить рахунок Україні на 10 мільйонів доларів
17:58
Таліби знову відмовилися видати бен Ладена
17:48
В Харкові журналістам видаватимуть пістолети
17:32
Вінні Пуху - 75!
Улюбленому персонажу дітей 20 століття виповнюється 75 років. Ведмежа, яке шалено любить мед та знає відповіді на всі запитання своїх друзів, 14 жовтня відзначить свій ювілей. Історія про Вінні Пуха відома у більшості країн, казка перекладена більш ніж на 25 мов світу.
17:22
Харківські прихильники тимошенківського референдуму хочуть знову судитися з владою
16:36
Що пов'язує Україну та Ірак?
Політика України щодо Іраку після 11 вересня жодним чином не змінилася, - заявив почесний консул Іраку в Харкові Юрій Оршанський в бесіді з кореспондентом УП, підкресливши при цьому, що він щодня контактує з представниками різних українських міністерств і відомств.
16:26
Кияни не хочуть воювати в Афганістані
15:46
У Генуї госпіталізовано п'ятьох чоловік з підозрою на сибірську виразку
14:50
Екіпаж ТУ-154 загинув відразу в момент вибуху
13:34
У США - четвертий випадок захворювання на сибірську виразку. Країна в паніці
13:34
Американці, які живуть в хмарочосах, скуповують парашути
13:10
Військові подають у відставку
Указу Кучми все ще немає
"Ми сьогодні не знаємо причин трагедії. Ми знаємо, що ми до неї причетні. Ми не намагалися ввести в оману суспільство… Збройні сили - складний механізм. Ми досконало розберемося в причинах трагедії, але я не можу сказати, де їх шукати", заявив Олександр Кузьмук. Рапорти про відставку подали міністр оборони, командуючий військами ППО і його заступник.
11:54
У суботу вночі по Афганістану знову завдано ракетно-бомбового удару
11:47
Марчук "упевнений", що катастрофа Ту-154 не зашкодить українсько-російській дружбі